Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

duminică, 3 mai 2015

VREME DE MAI vs PAC, O IAU! Maywheater vs Paoquiao



VREME DE MAI vs PAC, O IAU! 
Maywheater vs Paoquiao

Prima fotografie din material cred că o să spună exact ceea ce gândesc. Adică...aia de la BRAVO DOM ~LE~... Prima mea idee a fost că am fost unul dintre puținii ”idioți” care s-au trezit cu noaptea în cap să se uite la ”MECIUL SECOLELOR”. Greșeala mea! Nu am fost singurul. Nu am fost singurul care a vrut să vadă meciul SECULUI! Pentru că a fost chiar... sec!
Acum să dăm drumul la părerile câmpinenilor care au urmărit ”spectacolul” cu pricina. Le mulțumesc. Mai rar să fie toți de aceeași părere.
LIMBAJUL NU ÎMI APARȚINE, DAR AM PROMIS CĂ O SĂ-L REPRODUC!

1. A fost un căcăt de meci. Nu am dormit de pe la 3 dimineața. Ce am văzut a fost un rahat. A câștigat negroteiul ăla. Mă așteptam la altceva. Doream să văd o bătaie. A fost doar gura de ei. Am crezut că filipinezul o să-l bată. Americanul a mers doar pe eschive. Nu a fost numărat niciunul timp de 12 reprize. Că a punctat americanul? Rahat! Nici măcar nu i-au dus în mijlocul ringului la final! Ca să îi ridice mâna învingătorului. Îmi pare rău de timpul pierdut. Meciul secolului? S-a jucat box-țurca! Tot ce a contat au fost banii puși în joc. 
2. Hoție din start! Trebuia să câștige americanii împotriva asiaticilor. Nu pot să spun că meciul nu a avut și momente plăcute, dar totul s-a redus la decizia arbitrilor. Care a fost dezastruoasă. Americanul a jucat alergatea iar filipinezul a încercat ceva. Box de calitate?
3. Un meci echilibrat. Dar a fost un meci de egal. Nu trebuia să câștige americanul. Părerea mea este că a fost un meci de maxim 0-0. Referitor la arbitrii.. nici măcar nu mai are rost să comentez. Eu cred că filipinezul a fost mai bun. El a acționat. Dar cine sunt eu să mă pun cu arbitrii? Nu sunt specialist. Poate că ei știu mai bine. Dar, ce am văzut cu ochii...rămâne văzut!
4. Nu mi-a plăcut decizia finală. Mai repede dădeam decizia pentru filipinez. Sau, cea mai bună decizie, era o remiză. Eu cred că meciul a fost o vrăjeală. Le-a fost frică amândurora. 
5. Nu am înțeles de ce a câștigat americanul. Cred că nici comentatorii nu au fost imparțiali. Sincer, ne-am ofticat la final. Nimeni nu a înțeles, pentru că filipinezul i-a dat niște serii americanului...
6. A fost un mare căcat! Băieții bucuroși, banii în buzunar și proștii s-au trezit la 6 dimineața să vadă un dans. A fost ca la o nuntă cu dar. Din partea nașului...fără număr! E bine tată...TOT ÎNAINTE!!! Proștii se scoală dimineața să vadă dansul miresei!
7. Am văzut meciul. Nu comentez. Dar cred că individul numit Cătălin Tolontan a văzut alt meci. Sau are nevoie de ochelari?
8. Am făcut bine că nu m-am sculat. Așa mi-au spus cunoscuții. Am văzut meciul în reluare și cred că cei care cred că americanul a câștigat meciul...se uitau la o emisiune gen ”Românii au talent”
9. Prost meci. Sunt total dezamăgit. Meciul Secolelor? Unde a fost? Oricum, eu cred că a dominat filipinezul.  
10. Nici măcar nu știu de ce mama dracu m-am trezit la ora aia. Dar pot să spun că P a vrut să boxeze. În scimb M trebuia să vină să ia niște cursuri de Călușarii. Unul a vrut să boxeze, celălalt a dansat. Sârba pe 6!

Recunosc că și eu am avut proasta inspirație să mă trezesc să văd ”chestia” aia numit meci. Cred că au fost cele mai prost irosite 2 ore din viața mea. Nici măcar nu mai știu ce să spun, fără să folosesc cuvinte urâte. Și cred că alături de mine sunt milioane de telespectatori. Dacă mă înșel... 
NU ÎMI CER SCUZE.
Relu NISTOR / C.L.
Hai...PA PA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMMENTATI AICI...