Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

joi, 14 mai 2015

TITUȘ, CĂTĂLIN ȘI GEORGE!Touche! Vă vom atinge la suflet!



Vă vom atinge la suflet! 


BĂICOI...29 MAI...CLUB TOUCHE!
Club TOUCHE vă invită să ne amintim de începuturi, de atmosfera deosebită în care am început toate aceste concerte bogate în muzică bună, cultură, prieteni și distracție. 
O seară cu muzică diversă ce va cuprinde cover-uri celebre cântate în varianta acustică originală și compoziții proprii, toate cu mari influențe de rock-folk și country. 
CĂTĂLIN UNGUREANU, unul dintre cei mai buni cantautori de muzica country-folk de la noi din țară, cu un timbru vocal bine definit, masculin și exact... și cu o tehnică de chitară de indiviat, vă oferă cântece proprii și cover-uri de o calitate înaltă și într-o interpretare originală. 
TITUȘ CONSTANTIN - binecunoscut pentru melodioasele cântece scrise despre spiritul înalt al omului, în simbioză cu natura, dar și dragostea pentru frumos. De asemeni... cu timbru vocal aparte și o tehnică interpretativă deosebită, datorată unei experiențe de 20 de ani de cântat în trupă și în contracte în străinătate. Împreună cu Cătălin formează un duo dinamic, și care oferă un show de mare calitate. 
Alături de ei contribuind din plin la dinamică și forță reprezentației, unul dintre cei mai tehnici percuționiști din țară, GEORGE TOHAT.
Vă așteptăm cu drag, în speranța că vreți să vă oferiți o seară cu muzică live bună. Bilet 15 lei.
Rezervări : 0723 581 434 / 0743 129 033

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMMENTATI AICI...