Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

luni, 11 mai 2015

MANEAUA ESTE PRELUDIUL UNUI SEX DE RAHAT?




Când am auzit această întrebare adresată de una dintre cititorii mei, care se pare că au început să-şi dea drumul la gură (ADICĂ SĂ VORBEASCĂ)...mi-am spus să....înceapă spectacolul. Şi aşa că, la sugestiile unor pieteni şi prietene, am trecut la treabă. Să vedem...oameni buni, ce aveţi de spus. Aşa cum v-am obişnuit la final o să spun şi eu ceva. Nu prea o să fie de bine. Rock FOREVER!

1. Gura nebunului adevăr grăieşte. Dar, decât să ascult o manea... mai bine fac o labă!
2. Cred că nici un flacon de viagra nu m-ar duce în pat. Sau în fân! Se înmoaie treburile chiar de la început. Ce mama dracului să mai vorbim şi de finalizare? 
3. Nu îmi plac manelele. Aşa zisa combinaţie manele - sex este chiar de...rahat. Bună întrebare a adresat fata aia!
4. Ce să mai comentez? Întrebarea spune totul. Unii stau ca proştii, în faţa calculatoarelor, pe ritm de manele, şi se uită la alea cum se mângâie. Dacă ar fi... în caz de ceva...normal.. dau de două ori din fund...şi gata.
5. Depinde de starea în care eşti. Depinde cât de beat eşti. Dacă eşti beat dudă nici nu mai şti a doua zi ce ai ascultat. Sau ce ai făcut.
6. Da! Da! Da! Ce mama dracului preludiul ar fi ăla pe ritm de manea? Care ar fi mesajul? Şi apoi ar trebui să mai fie şi sexul?
7. Păi numai dacă aud bucata aia cu...ooooo viaţa mea....mi se duce viaţa din mine. Mă duc la mama dracu, pe marginea unei gârle şi acolo rămân.
8. Când aud manele mă apucă aşa nişte nervi încât numai bună să fac sex nu mai sunt. Iar lui, cum îl cunosc, sunt sigură că nu i se scoală. Dar cum unii sunt de acord cu sexul pentru împăcare, poate că la ăia merge. La mine... niciodată.
9. Nu prea văd legătura. Care este legătura? De ce aş mai face sex? Doar de rahat? Totul depinde de bărbat, nu de manea. 
10. Sunt femeie. Îmi plac bărbaţii. Dar când îi văd pe manelişti cum îşi arată lanţurile şi burţile...numai la preludiu nu mă gândesc. De restul... nici atât! 

Pentru început...le mulţumesc tuturor celor careau acceptat să îi dau răspuns doamnei/domnişoarei care a adresat întrebarea. Commentariul meu? Este bine că am început să ne uităm pe lângă noi. Să veden jogodiile, nenorociţii şi parveniţii, oameni fără de căpătâi, acreatunci când vine maneaua sunt şefi definitivi. Am SPUS că o să fiu rău în commentariul meu. Nici nu am început eu. Au început 10 câmpineni! Au spus ceea ce cred! 

Relu NISTOR / C.L.
Hai...PA PA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMMENTATI AICI...