Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

duminică, 5 aprilie 2015

ZÂMBIȚI... VĂ ROG!!! EDITORIAL! Crâșma și teleportarea!

Crâșma și teleportarea!

Am făcut de curând un material referitor la : cine-a pus cârciuma-n drum, ăla n-a fost om nebun! Oamenii au citit materialul! Le mulțumesc pentru commentarii...dar în special îi mulțumesc celui care m-a rugat să adresez o întrebare: ce s-ar întâmpla dacă s-ar inventa teleportarea și în drum către casă, de la piață, nu ai mai găsi nici o cârciumă?

1. Cel care a pus întrebarea... a spus... cred că multe cârciumi o să dea faliment! Rămâne în aer sondajul cu ”cine-a pus cârciuma-n drum”...să fim serioși!
2.Ai rămâne cu mai mulți bani în buzunar! Sari peste o doză la un moment dat! Dar, la ce ar deranja teleportarea....să te ducă și la crâșmă?
3. Urât! Atât! Al dracului de urât! Merge prost!
4. De ce nu te teleportezi direct la crâșmă? De ce acasă? Care e treaba? Vine nevasta după tine și cu asta...gata!
5. Nasoală....bă! Pentru că vine ăla și te poate surprinde oricând! Nasol de tot! Așa...te mai avertizează cineva! Sper să nu trăiesc până când tehnologia va avansa așa de mult! Te trezești cu el când îți este lumea mai dragă! 
6. Nu este nici o problemă. De acasă te poți teleporta direct la crâșmă! Cel mai trist ar fi să ne teleportăm din crâșmă în crâșmă! Dar cred că multora deja li s-a întâmplat asta!



7. Dacă ajung la piață... mă aprovizionez! Nu am nevoie de cârciumă. Numai să nu dea ăștia unul peste altul cu teleportarea lor! Și sigur ajungi la tine acasă?

Aici mă opresc cu întrebările! Nu de alta, dar mi-au dat lacrimile de râs! Românul rămâne român! Simțul umorului nu poate fi luat! Au încercat politicienii să îi ia porcul și țuica, dar se pare că tot românul găsește o scăpare! Bravo lui! Pe final...tuturor celor care accesează campinaradar...hai să ne teleportăm la o crâșmă! 

Relu Nistor/ C.L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMMENTATI AICI...