Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

marți, 28 aprilie 2015

BĂRBATUL SAU FEMEIA... LA CUMPĂRĂTURI?

Bărbați...atenție la inimă! Femei...nu mai are rost să citiți materialul următor. După ce că ne-ați făcut praf, ne-am mai făcut și noi. Pur și simplu. Ca bărbat, după ce am citit toate răspunsurile m-am întrebat: ce ne-am face fără ele? Se pare că suntem pulbere! Noroc cu lista aia nenorocită!

1. (bărbat) : E greu de spus. E super tare întrebarea. Dar...normal că femeia. Ea știe ce trebuie să cumpere. Bărbatul se duce cu bilețelul. Îl are... se duce, nu îl are.. nu se duce. Mai ales bilețelul de voie. 
2. (femeie) : Femeia, normal, nu? Bărbații sunt în general mai nepricepuți în ale bucătărelii. Dacă se duce îi dau automat un bilețel. Dacă nu îi dau bilețelul.. cine știe cu ce vine acasă!
3.(femeie) : Ar trebui să se ducă cel care se pricepe cel mai bine. Dacă bărbatul se implică mai mult în bucătărie...îl las pe el. Dacă nu...urmează bilețelul. Depinde cât îl duce capul. Dacă se pricepe...fără bilețel. Dacă nu...bilețelul este sfânt. Dar în nici un caz nu aș lăsa la mall. Acolo sunt pulbere. 99% habar nu au ce să facă acolo. Oricum, per ansamblu, femeia este cea mai potrivită pentru a face cumpărături. Mai există și o altă variantă: să ai un metrosexual la ușă.
4. (bărbat) : Dacă bărbatul știe să gătească ...merge la piață. Dacă nu.. să stea acasă. Dacă iau pentru mine...nu îmi trebuie listă. Dacă iau pentru toată familia... clar am nevoie de listă. Dacă am mai multe de cumpărat, diverse, tai de pe listă. Nu plec fără listă. Sau dau un telefon. Sau două!
5. (femeie) : Femeia! Asta pentru că știe de ce are nevoie în casă. Bărbatul nu se pricepe, și cu asta basta. Dacă îl trimit pe el...clar îi dau o listă. Fără listă vine cu tot felul de porcării. Dar... e bun...când îmi dă bani pentru ”shopping”. E foarte bun!
6. (bărbat) : Femeia e femeie! Bineînțeles că ea face cumpărăturile. Știe cel mai bine ce trebuie luat. Mă mai duc și eu la cumpărături. Îmi dă lista, funcție de ce am de luat, câte am de luat. Fără listă? Sigur vin acasă fără ceva sau cu ceva în plus!
7. (femeie) : Femeia! Pentru că se descurcă mult mai bine. Ea știe ce îi trebuie. Bărbatul face și el cumpărături. Intră, nu se uită la prețuri, la calitatea produselor. Cumpără și... gata! Lista este un lucru absolut normal. Fără ea... sigur vine cu ceva ce nu îmi trebuie. Ăsta este adevărul!
8. (bărbat) : Împreună ar fi bine. Dar o las pe ea. Mie nu îmi place să merg la cumpărături. Dacă merg eu... nu îmi face listă...pentru că nu cumpăr multe lucruri. Dar, te rog să te uiți prin magazine. Majoritatea clienților sunt femei. Ele sunt mai pretențioase. Întorc produsul pe o parte, pe cealaltă! La mine...văzut/plăcut/cumpărat. Simplu!
9. (femeie) : Aș vrea să poată să deosebească pătrunjelul de leuștean. Atunci l-aș trimite în piață. Nu am încredere în el. Așa că mă duc eu. Sau o trimit pe mama. Dacă îl trimit pe el...îi dau lista. Este vai de steaua lui fără listă. 
10. (bărbat) : Dacă mă trimite în piață...începe scandalul. Niciodată nu vin acasă cu ce ar trebui să aduc. Nu știu nene, cred că nu suntem făcuți pentru astfel de activități. Mai bine fără scandal. Să cumpere ea ce vrea. Chiar dacă eu cumpăr ce trebuie...tot nu e bine!

Cred că singurul lucru pe care eu, noi, bărbații, am putea să îl mai facem, în urma acestui sondaj, ar fi să luăm lecții de shopping! Dar asta cred că se va întâmpla când va face plopul pere și răchita micșunele. Dar putem să cumpărăm și pere și micșunele...dacă ne trimiteți...doamnelor...să cumpărăm o legătură de leuștean și o legătură de praz. Pe ultima o vinde nea Mărin! Sau cum a mai spus o doamnă, care m-a sunat după ce am terminat de scris materialul...măcar suntem buni pentru că putem să cărăm papornițele!

Relu NISTOR / C.L.
Hai...PA PA!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMMENTATI AICI...