Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

marți, 21 aprilie 2015

Pe cine ai aresta dacă ai fi DNA?

Pe cine ai aresta dacă ai fi DNA?



Iotete...cum zicea Nea Mărin...s-a lăsat și cu o rimă! Nu o râmă! Că alea știm cam pe unde sunt ascunse. Sau...mai bine spus...pitite? Multe emisiuni, multe opinii, multe minciuni...însă există un lucru la care puțini se gândesc: omul de rând! Nu spun că toți fac asta, adică să uite de unde au plecat, dar pentru ceilalți, care au uitat punctul de plecare, vă dau materialul următor. Întrebarea este în titlu. Și nu uitați...oamenii care au răspuns s-au pus în locul DNA.
1. Pe Ponta, ce mama dracului! Și pe ăia de la drumuri. 
2. Toți politicienii! Nu există nici unul care nu fură. Nu l-aș pune pe nici unul pe primul loc. Toți!
3. Hmmm! Pe toți cei care sunt corupți. Toți sunt o apă și un pământ. Unul câte unul! Să nu mă intereseze că este ministru sau muncitor. Cine greșește...plătește!
4. Eu i-aș aresta pe toți de la DNA. Adică pe noi. Și pe mine. Cei de la DNA nu au nimic concret și tot te saltă. Prima pe listă ar fi Codruța Kovesi. Prea mult se merge pe denunțuri. Dar dacă ai acte, dovezi, la zdup cu ei!
5. Pe toți hoții! De la Băsescu până la parlamentari. Se știe că peștele de la cap se împute. Toți trebuie schimbați. La pârnaie cu ei. Dar să nu uităm că trebuie să le ia și averea. Cred că primul pe lista mea, dacă aș fi DNA, este Băsescu. Și apoi tot DNA-ul....merită!
6. Nu mă prea interesează. Mulți au scăpat. M-ar interesa banul public care a fost furat. Să se recupereze deficitul făcut în bugetul de stat. Cei care au făcut fraude până  în 10.000 de euro...să le fie confiscați banii. Peste acestă sumă...băgați la pârnaie. Luați banii și să nu se uite de rata inflației, de dobânzi și penalități de întârziere.
7.I-aș aresta pe toți cei care au foarte mulți bani. Muncesc de o viață întreagă. Și nu cred că acele camioane, vagoane de bani...sunt câștigați pe căi cinstite, legal. Să îi ia pe toți la puricat.
8. Să fiu eu DNA-ul? Păi ce, sunt prost să îmi pun singur cătușe? Mai bine vorbesc cu pretenașii de pe lângă mine și închidem granițele. Ne furăm aici, unii pe alții. Ne arestăm unii pe alții, facem arest la domiciliu comun! Trai nenică! 
10. Eu nu m-aș uita decât în sus. Există o vorbă care spune că până ajungi la Dumnezeu te manâncă sfinții! Așa că m-aș uita și către Consiliile Județene, Consiliile locale....pe la consilieri. E bine că sunt săltați ”peștii” cei mari. Dar să uităm cât de mulți sunt și cei micuți. Mici... dar mulți!

Acestea au fost părerile câmpinenilor cu care am stat de vorbă. Foarte interesant...având în vedere că cineva a spus chiar: ”Eu i-aș aresta pe toți de la DNA. Adică pe noi. Și pe mine.” Atât de tare urăsc oamenii ceea ce reprezintă statul român. Și-ar pune singuri cătușe, numai să vadă că se întâplă ceva. Un lucru este clar: clasa politică, în marea ei parte, este varză! Aș vrea să văd ce s-ar întâmpla acum dacă s-ar organiza alegeri! Cred că se vor vota între ei. Și-ar da votul printre gratii.
Relu NISTOR / C.L. 
Hai...PA PA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMMENTATI AICI...