Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

miercuri, 25 martie 2015

MAI CONSTRUIM PUȘCĂRII?

Ar mai trebui construite pușcării în România, având în vedere ceea ce se întâmplă acum la nivel național, cel puțin în plan politic? O întrebare la care am primit, la fiecare apel telefonic, un răspuns care a început cu... aaaaaaaaa...stai așa! Ca de obicei o să commentez și eu la final. Dar hai să vedem ce spun oamenii!

1. Eu zic că nu ar trebui. Ar trebui făcut ceva în legătură cu oamenii, dar mai ales cu corupția! Pușcăriile ar fi plătite tot din banii noștrii! Și să nu uităm că acolo sunt hrăniți tot din banii noștrii!
2. La câtă corupție este în țară ar trebui să fie un număr dublu de închisori. Pentru că sunt toți corupți! Să îi bage pe toți la pușcărie și să nu îi mai scoată de acolo! Sunt niște zeflemiști! Nu ai cum să îi schimbi. Să facă pușcării din banii lor!
3. Nu. Se cheltuie bani degeaba. Scurt și la obiect! De ce să mai cheltuim 20 de milioane pe lună pentru unii ca ei? Îi băgăm puțin la răcoare și cu asta basta? Să le luăm averile!
4. Nu. Trebuie găsită altă soluție, decât să bagi bani în construirea de pușcării. Pedepsele să fie mai dure, mai aspre! Cât privește confiscarea averilor...neapărat! Altfel nu se întâmplă nimic! Este un nonsens cum se aplică pedepsele!
5. Da! Păi cum să nu? Să mai bage din ei la zdup! Ăia de sus... toți au furat! Păi cum altfel! La pârnaie cu ei!
6. Nu știu! Să îi bage unii peste alții acolo! Sincer, parcă nici nu mă mai interesează! 
7. Păi... să se facă mai multe! Nu au de ce? Să fim serioși! Dar pe alea cine le plătește? Cine le finanțează? Să construiască cât mai multe! Dar dacă sunt plătite pe bani publici? Averile lor?
8. Da! Ca să îi bage pe toți acolo! Să îi ducă la stuf! Au dus țara de râpă. Acolo merită să fie duși. Le confiscăm averile și facem pușcării din banii lor! Nu este corect așa?
9. Cred că ar trebui să mai construim altele. Parcă sunt cam suprapopulate! Așa cum poporul a suferit 25 de ani așa trebuie să sufere și ei! Acum a venit și rândul lor! Numai praf și pulbere după urma lor. Averile confiscate? Logic! Să ne demonstreze că sunt legale! Să ne arate că totul este făcut legal. Nu au făcut nimic pentru români. La pușcărie cu ei!
10. Da. Sunt prea mulți hoți! Să facă pușcării din banii pe care i-au ciordit! Mai mult ce să spun?

Până să închei materialul, am mai primit un telefon! Doamna cu pricina a spus că nu înțelege cum se face că un copil are o alocație de 43 de lei pe lună, în timp ce un câine comunitar, ce să mai spunem de un deținut, primesc sume de până 5 ori mai mari! Se întreba! Așa... și ea!
Concluzia mea? Oamenii nu sunt nemulțumiți de faptul că cei care au jefuit țara asta au ajuns la pârnaie. În nici un caz! Toți se întreabă însă ce se va întâmpla cu banii pe care i-au șutit! Pe bună dreptate! Vom vedea!









                                                             Relu NISTOR 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMMENTATI AICI...