Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

miercuri, 18 mai 2016

CARTEA JUNGLEI...RELOADED!!!

Să ne înţelegem de la început: sunt un mare fan al "mamei matură". Mă bucur când văd că în Câmpina sunt destul de multe spaţii verzi, că sunt mulţi copaci, unii mai în vârstă, alţii plantaţi în ultimii ani. Bineânţeles cei care au rămas în picioare, cei care nu au fost rupţi de persoane care au "capul rotund cu mintea în colţuri". Dar revenind la copacii din Câmpina. Frumoşi, cu un coronament frumos, bogat...de fapt foarte bogat prin unele locuri. Atât de bogat încât, dacă ai o imaginaţie bogată,  o vezi pe Ceetah, care, prin limbajul semnelor, vrea să te anunţe că în copac este un indicator. Bine, dincolo de el. Sau de o Ceetah care să-şi pună lăbuţele peste ochi, uimită de ceea ce...nu se vede. Cele două fotografii, din stânga şi din dreapta, ilustrează clar acest lucru. Lăsând deoparte indicatoarele rutiere, să trecem la "potecile" de pe anumite străzi, că trotuare nu le putem denumi.
Trec oamenii prin zonele respective şi zici că se întâlnesc cu un japonez, pe care-l salută. Şi vorbim aici de oameni cu o statură normală. Şi pe aici maimuţelele şi-ar putea face de cap, ar putea face nişte giumbuşlucuri. Maşinile sunt camuflate de crengi, iar în unele locuri Ceetah ar putea să-i dea lecţii la paralele lui Dan Grecu. Repet, este bine că avem copaci, dar măi oameni buni de la Atelierul de Sere al Primăriei, nu credeţi căar fi cazul de o toaletare a acestor arbuşti, să mai vadă omul un indicator rutier, să nu se mai aplece când trece pe sub vreun copac, nu de alta dar poate face şi vreo discopatie lombară acută. Sau vreţi un scenariu gen "Planeta maimuţelor - Revoluţie"? în care inginerul Malcolm negociază cu Cesar, liderul primatelor, o înţelegere care le-ar permite o convieţuire?

P.S. În cel mai rău caz, dacă nu se face nimic în sensul toaletării arborilor, poate dăm nas în nas şi cu Chewbacca, aşa de amorul artei. Dacă asta vreţi, nu uitaţi să-i anunţaţi şi pe cei de la Centru de informare turistică. Am putea avea o grădină zoologică imaginară. Şi puteţi să organizaţi şi un concurs: Cine găseşte indicatorul rutier! Câştigătorul îl poate lua acasă, că acolo unde este montat nu este de nici un folos.
Relu NISTOR







Un comentariu:

COMMENTATI AICI...