Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

vineri, 12 iunie 2015

RĂSPUNS LA...ceva! EDITORIAL (răutăcios)

Iată un comentariu pe care l-am primit de la Gheorghe Cojocaru (pe facebucă). Referitor la materialul intitulat POPI vs POPI. Nu l-am corectat. Așa cum ar fi trebuit. Însă merită citit. Măi Gheorghe, am dreptul, la fel ca toți cei care au ceva commentat...la o opinie. 

”Si preotii ca si noi muritorii de rand, sunt oameni cu, caractere diferite, cu defecte si calitati, aspiratii inalte, sau mai putin, dar de aici si pana la, a te lega de slujitorul Domnului ca si institutie si implicit de Casa Domnului, ca si autoritate sacra si netagaduita, asupra romanului neaos,dar iubitor de Dumnezeu, poate de multe ori neinteleasa de mintea omeneasca, chiar este o mare mojicie, o impertinenta si nu in ultimul rand o mare blasfemie, care nu poate porni decat de la o persoana mica, seaca, urata si fara umbra!”

1. Sunt înalt
2. Sunt ud (m-a prins ploaia)
3. Nu sunt urât (decât de dușmani)
4. Azi chiar mi-am văzut umbra

Așa...măi Gheorghe, că ai reușit să mă enervezi...pun diacritice la text...o parte din el!
”Neînțeleasă de mintea omenească, chiar este o mare mojicie, o impertinență și nu în ultimul rând o mare blasfemie”.

Alooo...cred că mintea omenească poate să meargă pe calea ei. ”Autoritate sacră și netăgăduită”? Ar trebui să te apuci de bancuri. Că sunt destule cu popi. Poate că îl ști pe ăla cu... cine mi-a furat bicicleta? Mai vorbim....sau NU! Poate mă întâlnesc cu Cristian la palinca aia. Adu și tu câțiva popi! 

Relu NISTOR / C.L.
Hai...PA PA!



4 comentarii:

COMMENTATI AICI...