Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

marți, 16 iunie 2015

AMATORUL...Anonim!!!

AMATORUL...Anonim!!!

Ai ceva de spus? Spune! Dar asumă-ți scrisul!

O să redau textul așa cum mi-a fost trimis. Nu spun că existența unui adevăr poate fi văzută de oricine...dar să îți expui un punct de vedere și să te semnezi...anonim? Omule...așa o să rămâi. Hai să vedem ce spun câmpinenii. Semnează omule, semnați oameni, dacă vă ține! Anonimule... răspunsuri pentru tine referitor la... anonimat. Referitor la subiectul cu preoții.
DAR MAI ÎNTÂI SĂ ÎȚI CITIM TEXTUL.
NECORECTAT. L-am primit pe facebook!

”Anonim12 iunie 2015, 09:52
Mda... In 1931, daca intrebai 10 nemti la intamplare ce parere au evreii despre evrei, ti-ar fi spus chestii similare. Voi aveti senzatia si convingerea ca faceti presa, dar faceti niste magarii mai mari decat voi, pe care intr-o buna zi nu o sa le mai puteti controla. Si cand o sa explodeze mamaliga, tot voi o sa veniti cu pretentii de mediatori, dupa ce ati marit focul pana l-ati scapat de sub control.
Presa nenica, nu carcala! Vai mama voastra! Aveti calificari de lacatusi, dar va vedeti mari (de)formatori de opinii...”

Anonimule... citește mai departe!

1. Nu este normal. Este anonim oriunde. O fi unul care este popă.  Sigur este unul care este popă sau unul pus de un popă. De ce se ascunde în spatele anonimatului? Ca idee... scrie numele tău...și apoi mai scrii și ANONIM.

2. De ce nu își spune numele? Dacă are ceva de spus... de ce se păzește în spatele anonimatului? Să își scrie numele dacă are ceva de spus!

3. Dacă ai un nume și ceva de spus... de ce nu o faci așa cum trebuie? Nu vrei ca lumea să știe că tu ai spus asta? Atunci rămâi anonim.

4. Comentează? Dacă da.. este păcat... pentru că nu au curajul să recunoască cine sunt. Nu este OK. Dar... se întâmplă și la oameni mai mari. Dacă înțelegi ce vreau să spun.

5. Oricine comentează ar trebui să  îi asume ceea ce spune. De ce să te dai drept anonim? Strigă în gura mare! Ai ceva de spus... spune... ce pi..da cui o fi!

6. Nici nu contează părerea lui. Ești un nimeni. Ești zero. Să îți vedem fața. Nici nu m-aș obosi să stau de vorbă cu tine. La revedere!

Anonimule...nu știu unde mi-am pus diploma de lăcătuș. Poate mi-or fi furat-o evreii ăia de care vorbeai. Sau nemții! Sunt prea nervos ca să mai scriu...dar...MĂMĂLIGA ești tu! Eu mă semnez de fiecare dată. Spui că noi, oamenii de rând facem măgării? Măi formatorule de opinie, care ești tu, ai citit cele două materiale, sau ți-a făcut cineva un conspect?
Anonimul fără nume...ce dracu caută-n lume?
Te mai aștept! Poate o să ai și idei...și un nume. Te fac moderator! Fac foc mic, așa cum ai spus tu!

Relu NISTOR / C.L.
Hai...PA. PA!
(m-am semnat...ca să ști)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMMENTATI AICI...