Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

luni, 8 iunie 2015

AICI SUNT BANII DVS.?

AICI SUNT BANII DVS.?

Strada Plevnei. Ieșire către Poiana Câmpina. Mai întâi o să vă arăt niște poze făcute de un câmpinean, trimise pe tulburelu@yahoo.com. Apoi o să commentez și eu. În lupta de la Plevna cine conducea? Actualul primar sau Carol I? Toate pozele au fost trimise de un cititor Campina Radar. Titlul îi aparține. Trece zilnic pe acolo. Să vedem...unde sunt banii dumneavoastră, așa cum a spus cel care a trimis pozele.


Cauciucuri, jante, lonjeroane, rulmenți, capete de bară, bielete, pivoți, bucși....etc! I se potrivește numele de strada Plevnei. Cei de prin Consiliul Local or fi trecut de curând cu mașina pe acolo? Nu de alta, dar ei au aprobat fondurile pentru asfaltarea străzii cu pricina. Și dacă aud vreun comentariu legat de faptul că pe acolo trece un filon de sare...mă apuc să mănânc nesărat! Băi inginerii lu pește prăjit, voi ați auzit de consolidarea unei zone? Nu sunt inginer constructor. Dar am intrat și io pe net. Pozele spun totul. Să sperăm că nu o să se întâmple același lucru și pe strada Griviței. Sau pe Oituz. Sau Mărășești. Cât despre săracul Tudor Vladimirescu...revin!
Cam pe acolo sunt banii dumneavoastră. Îi mulțumesc lui M.M. Mai trimite!
P.S. Vorba unui om care locuiește în zonă...de ce mai există indicatoare rutiere cu limitare la 3,5 t...dacă tot timpul trec pe acolo mașini de mare tonaj?

Relu NISTOR / C.L.







Hai...PA...PA! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMMENTATI AICI...