Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

luni, 18 aprilie 2016

UN "BOBOC" DE POLICLINICĂ


O veste bună pentru locuitorii municipiului Câmpina, şi nu numai. Se vede că Primăria Municipiului Câmpina nu a stat degeaba, reuşind să termine, în mai puţin de 1 an, renovarea Policlinicii Câmpina, în urma unui prioect în valoare de 11 milioane de lei, din fonduri europene. Cei care vor intra de acum în Policlinică vor fi de-a dreptul impresionaţi. Aproape că nu a mai rămas nimic din ceea ce ştiau pacienţii. S-au schimbat pereții din rigips, pardoseala, mobilierul, instalața de apă, instalațiile sanitare, aparatura medicală, toaletele, sistemul de climatizare și încălzire, instalația electrică, ușile, ferestrele. Nu se poate spune decât că s-a făcut treabă bună, deşi de-a lungul lucrărilor au existat şi câteva impedimente, care însă nu au stat în calea realizării celei mai moderne Policlinici din judeţul Prahova.
Horia Tiseanu - primar:”Vreau să le mulțumesc cetățenilor care au suportat vreme de un an aceste condiții vitrege, în cabinete mutate în tot felul de spații, dar și medicilor și asistentelor care au lucrat în spații improprii, fără aparatură, dar a meritat să facă acest sacrificiu timp de un an pentru că de luni, 18 aprilie, vor funcționa într-un imobil nou!”
Este bine că s-a făcut o treabă bună, că Policlinica arată ca o policlinică din lumea civilizată, însă cu o floare nu se face primăvară. În acest sens edilul şef al municipiului a anunțat că urmează spitalul, pentru care se caută fie o finanțare europeană, fie una guvernamentală. Multă baftă în demersuri!
                                           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMMENTATI AICI...