Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

sâmbătă, 9 septembrie 2017

SOLDATUL NECUNOSCUT și... BULVERSAT!!!

După materialul referitor la (ne)asfaltarea celor patru străzi, care sunt prinse într-o petiție on line, am primit pe mail câteva cuvinte și informații referitoare la "celebrul" parc de la Soldat. Omul este informat și am considerat că cetățenii trebuie să citească și acest punct de vedere. Ca idee... sunt de acord cu el! Numai că eu nu știam pașii și durata lor. Ne plimbăm în 2017 sau în 2018? Sau...cine știe!!!
........................................
În perioada următoare avem lucrări la Parcul Soldat, care, din cauza unor greșeli sau inadvertențe în activitatea de proiectare, a întârziat regretabil de mult, dar sunt convins că, de data aceasta, vom avea un constructor la jumătatea lunii octombrie și, cu ajutorul lui Dumnezeu, poate reușim să finalizăm lucrarea până la sârșitul anului.” - extras din interviul tip Scânteia, dat de vicele de la Câmpina, unui pseudoziar (Expresul de Câmpina), al unui consilier local. 
Asta că am citit ce ai scris, că oricum n-ar fi timp de asfaltat pe cele 4 stazi…
..............................
Iată și răspunsul cititorului CampinaRadar. Se pare că este la curent cu pașii care vor fi parcurși și, concluzia lui ar fi: lucrarea nu va fi gata până la finalul anului!


"Pe scurt: după finalizarea întregii documentații (Parc Soldat), mai e nevoie de: 10 zile la ANAP, cam 1 lună licitația... Asta dacă nu sunt probleme sau contestații... Apoi încă 7 zile până la semnarea contractului, încă 7 zile pînă la emiterea ordinului de începere, încă vreo 5 zile de mobilizare (între emiterea ordinului si începerea lucrărilor)... Pe scurt: 2 luni... De la 15 decembrie(maxim!) nu se mai lucrează până pe 15 martie... Lucrarea se poate executa minim în 3 luni (proiectare + executie),... deci, dacă totul ar decurge normal anul ăsta, la Paște, 15 aprilie?, poate va fi inaugurat parcul!!!"
...............................
E clar, omul cam știe cu ce se mănâncă chestiile astea. Cred că "a fost pe acolo", dacă înțelegeți ce vreau să spun! Acum rămâne de văzut cine are dreptate: vicele sau cel care mi-a scris? Ca să-l lămuresc pe C.D., ăsta este un pariu pe care l-aș ține!
Ar mai fi ceva de spus! Am stat de vorbă cu câteva persoane, referitor la situația parcului de a Soldat. Nu știu pe ce eșantioane s-au făcut sondajele privind amenajarea parcului, dar concluzia pe care am tras-o în urma discuțiilor ar fi următoarea: de ce nu rămâne așa cum este, bineînțeles cu îndepărtarea crucii ăleia de beton și cu repararea aleilor pietonale? Încă vreo 2 alei, câteva bănci, câțiva copaci și...gata! Ce atâta tevatură? 
Tare a fost un domn la vreo 70-75 de ani: "Tinere, nu vezi că nu sunt în stare? Să-l lase naibii așa cum e! Să nu ne mai mintă, că citesc și eu bazaconiile alea pe care le spun!"





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMMENTATI AICI...