Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

duminică, 10 septembrie 2017

"GRIJĂ" mare, sancțiuni "ABERANTE"...

Alooo, voi ăștia care spuneți că administația locală nu are grijă de Fântâna cu Cireși... vă rog frumos să vă revizuiți "atitudinea"! Păi...de poa' așa ceva? Înainte de a face afirmații "gratuite", vă invit în zona cu pricina, pentru a vedea că administrația locală a avut, de fapt, planuri pe termen lung! În afară de faptul că Fântâna cu Cireși se află într-o oarecare stare de "conservare naturală", edilii noștri au gândit în avans! Cum au făcut asta?
Păi uitați-vă la amenzile astea! Sunt cât bugetul unei localități mai mici!
Eeeee...v-ați prins?
Să-l văd eu pe ăla care mai are "curajul" să aprindă focul sub panoul de avertizare! Nu băgați în seamă fotografiile, pentru că sunt niște trucaje nereușite!

 De fapt și de drept, tot omu' merge în zonele "special amenajate" pentru a prăji micu' cel mic și ceafa de porc! Ce, nu mă credeți? Puteți verifica! Și, da, o să mă prindeți cu minciuna!
Buuuun!
Acum, trecând peste glumă(chiar a fost o glumă...hi hi hi), măi oameni buni, cu putere de decizie, dacă tot nu luați nici o decizie în ceea ce privește anenajarea Fântânii cu Cireși, faceți ceva măcar cu panourile alea!
Dați-le dracu' jos sau actualizați-le!!!
Ca să știe și agentu' ce amendă tre' să dea! Și gratangiul câți bani să scoată din buzunar! Haideți că nu e greu! Dacă vi se pare greu, anunțați că sunt din fier și că nu vă mai trebuie! Să vedeți ce repede  fac piciorușe!
P.S. Că nu mă pot abține: de vreo cinșpe' ani se tot vorbește prin Consiliul Local despre (re)amenajarea Fântânii cu Cireși... cam liniște în ultima perioadă! Câmpineni... se "pregătește" ceva? Și nu mă refer aici la micu' cel mic sau la ceafa de porc...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMMENTATI AICI...