Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

vineri, 15 septembrie 2017

Și ca voi, dar și...CA NOI !!!

Am fost emoționat până la lacrimi(fugi dracu' de la geam, nu mai trage cu urechea), de mesajul agentului către șofer! L-am copiat pentru a-l vedea și voi! Da! Nu știu, nene, cine vă "șcrie" textele...da' e bun! Să stea jos! Are un patru! Ne vedem la toamnă! Iată textul în integralitatea lui... și apoi o variantă mai neaoșă, mai...apropiată de realitate!

„Dragă șoferule,
Noi, cei care monitorizăm, zilnic, traficul auto cu aparatele radar aflate în dotarea Poliției Române, îți cerem să nu te superi – facem acest lucru pentru că ținem la tine și la familia ta. Nu este plăcut să mergi la rudele victimelor accidentelor rutiere și să le dai vești proaste.
Dorim ca fiecare participant la trafic să ajungă în siguranță, acolo unde își dorește.Îți mărturisim că dorința fiecărui polițist aflat în stradă e să împartă zâmbete și nu amenzi.
Pentru că avem încredere în tine că te poți purta pe șoselele din România la fel cum te porți în țările pe care le vizitezi, te asigurăm că suntem în trafic pentru a te proteja!”
Mesajul, susțin polițiștii, poate fi completat și cu următoarea afirmație: „Tu ești obișnuit să vezi un polițist în trafic pentru a respecta regulile de circulație”. Oamenii legii, chestionați de noi, susțin că nu se stă la pândă, așa cum s-a înțeles, dar majoritatea șoferilor au tendința de a călca pedala de accelerație atunci când nu văd un agent sau un echipj de poliție. Din acest motiv se produc numeroase accidente.

Dragă agent-ule,
”Noi, cei pe care îi monitorizezi, zilnic, în trafic(ce dracu’ înseamnă că ne monitorizezi?) cu aparatele radar din dotare, îți cerem să nu te superi – facem asta pentru pentru că… alea pe care le-ai spus tu! Să știi că nu este plăcut să-ți anunți mama, soția, tatăl(ăla îți mai arde și vreo două) că tocmai te-a prins ălă cu radarul, ascuns printre boscheți sau după alte mașini staționate.
Dorim să ajungem acasă cu banii în siguranță, acolo unde le este locul. Adică la nevastă! Îți mărturisim că dorința fiecărui șofer e să ajungă acasă și să primească un zâmbet, nu o uitătură mai nașpa decât o amendă!
Pentru că nu avem încredere în tine, având în vedere că nu te comporți ca agenții din țările civilizate, pe care noi le-am vizitat, te asigurăm că nu ne simțim protejați în trafic!

Mesajul, susținut de șoferi, poate fi completat și cu afirmația: Suntem obișnuiți să vedem în trafic polițiști care nu respectă regulile de circulație! Șoferii, întrebați amabil, de noi, susțin că se stă la pandă, deși voi spuneți că nu! Majoritatea șoferilor nu au tendința de a călca pedala de accelerație atunci când nu văd un agent de circulație. Nu îi lasă starea drumului! Din acest motiv se produc numeroase accidente! 

Acușica... care mesaj ar trebui dat mai departe? Al vostru sau ăsta scris la bășcălie?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMMENTATI AICI...