Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

vineri, 8 septembrie 2017

ȘI EU VREAU ASFALT ÎN CÂMPINA!!!

Joi, 7 septembrie, în jurul orei 10.00, am observat pe facebook că a fost înaintată o pețiție, direct primarului, prin care i se cere urgentarea asfaltării străzilor Calea Doftanei, Bobâlna, Orizontului și Muscelului. Se stipulează acolo și faptul că petiționarii așteaptă un răspuns în 10 zile, la cele 5 întrebări. Înainte de înaintarea petiției, am reușit să ajung pe două din cele patru străzi, care fac obiectul petiției. Pe celelalte...nu am ajuns! Dacă vreți...puteți să revedeți filmulețele făcule la Calea Doftanei și Bobâlna.




Inițiativa este mai mult decât OK! Sincer...o susțin! Dar...
Cu riscul de a supăra câteva persoane, trebuie să spun că, personal, nu cred că această petiție va avea efectul scontat. Indiferent de numărul persoanelor care o vor semna!
Să spunem că administrația locală, sub presiunea câmpinenilor, șoferi sau pietoni, ar lua decizia de a asfalta cele 4 străzi... acest lucru ar fi imposibil în anul de grație 2017! 
Nu mai este timp! Nici ăla care se numără în zile, ore, și nici timp bun, meteorologic vorbind!

Petiția ar fi trebuit să vină în urmă cu vreo câteva luni. Știu... au existat promisiuni care, să vedeți, nu au fost respectate, din varii motive! Nici nu are rost să le enumerăm, că ne apucă durerile de cap!

Petiția trebuie să-și urmeze cursul, câmpinenii, și nu doar ei, trebuie să semneze și inițiatorii să încerce să obțină măcar o promisiune fermă că la începutul anului 2018 cele 4 străzi vor fi prioritatea nr.1.

Repet: susțin petiția, însă nu cred că răspunsul pe care inițiatorii îl așteaptă va fi cel dorit!

PĂREREA MEA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMMENTATI AICI...