Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

miercuri, 13 septembrie 2017

Păi... nu sunt ei niște..."DRĂGUȚI"?!?!?

Străzile Alexandru Odobescu și Tudor Vladimirescu, din Câmpina(ca să nu ne "încurcăm"). Două străzi cu sens unic! În același sens! Unic...de felul lui!
Locuiesc în zonă, așa că se poate spune că nu vorbesc după ce am citit în stele sau în cafea!
Am stat de vorbă cu mai mulți proprietari de mașini, care locuiesc p-acolo, și de multe ori întrebarea de pe buzele lor a fost: de ce două sensuri unice, în același sens?
De ce nu se circulă pe una dintre străzi "hăis" și pe cealaltă..."cea"?
"Frații" mei într-ale "covrigului" știu cât de nașpa este(da, nașpa e cuvântul), cât trebuie să ocolești pentru a ajunge acasă, să parchezi mașina. Sau când pleci...te duci spre dracu-nn praznic, ca să te intorci pe la vreo 20 de metri de locul de unde ai plecat.
În ceea ce privește semnalizarea rutieră... totul e beton armat. A apărut un indicator și printre crăcile unui copac, indicator care te obligă să faci la dreapta. E o zonă...fără scăpare! S-au gândit la toate căile de a "bloca" o intrare-ieșire mai rapidă!
Și pentru ca lucrurile să fie și mai "explicite", periodic, în capetele celor două străzi apare câte un echipaj de la poliție, la "adunat" de permise de conducere. Zona e perfectă pentru..."pescuit"!!!
Ok! Revenind la sensurile noastre de toate zilele(fripte), chiar nu se poate face nimic?
 De ce ambele fluxuri de trafic intră în A.I. Cuza? Măi oameni care puteți lua decizii... voi v-ați uitat cât de liberă este C-tin Stere și cât de îngrămădită(la propriu)  este A.I. Cuza??? Ce dracu'... e chiar atât de greu? Faceți un fel de sens giratoriu mai mare, cu parcarea din spatele blocurilor cu 10 etaje pe post de "miez" al giratoriului. Vorba unui vecin: vă facem noi o "șchiță"???
Și, cu ocazia asta, vor scăpa și agenții de poliție de toate "urările de bine" pe care le primesc de la posibilele/probabilele "victime" ale celor două străzi cu sens unic!
P.S. Pe unde am umblat și eu... nu am văzut două străzi cu sens unic... în același sens, una după alta! Haideți că se poate! Aveți exemplul străzilor Maramureș și Toma Ionescu, intersecție cu Carol I...
Oricum, oameni buni...aveți grijă! "Drăguții" din fotografie sunt la post. Vă așteaptă să călcați pe bec!


2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. in austria,elvetia,germania mergi minim 3-4km ca sa ajungi acasa pe strazi cu sens unic..toata lumea respecta..asa s-a hotarat..noi nu putem sa facem 20-50m ocol...suntem romani.. mereu comentam legea buna sau rea

    RăspundețiȘtergere

COMMENTATI AICI...