Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

miercuri, 27 septembrie 2017

S-au "evaporat" biletele? Na, drăcie!

Da, fratili meu, am trăit s-o aud și p-asta! "Ai părinți, bunici, mătuși sau unchi?"..." iar prețul biletului un chilipir: doar 10 sau 15 lei"... Cuvinte extrase din afișul postat de Casa de Cultură Geo Bogza, pe facebook! Cum era de așteptat, oamenii s-au arătat interesați de spectacolul de teatru! Eeee...și s-au dus la Casa de Cultură, în dimineața zilei de 27 septembrie, să cumpere bilete! Pentru părinți, bunici, mătuși sau unchi. Prețurile...un chilipir! Numai că la ora 10.00 nu mai era nici un bilet în jumătatea din față a sălii de teatru. ERAU VÂNDUTE TOATE!!!

Mai sus ați auzit declarația uneia dintre persoanele care a fost, la prima oră, fără o oră, să cumpere bilete!
Măi...să dea toți dracii... mare aglomerație trebuie să fi fost la Casa de Cultură, până la ora 10.00!!! Alooo... cine să creadă gogoașa asta? Unde sunt biletele?
Pe cuvânt, dacă am timp, îmi cumpăr un bilet, și în seara spectacolului mă duc doar ca să fac  niște poze! Cu prima jumătate a sălii! Oare... pe cine o să vedem pe acolo? Părinți, bunici, mătuși sau unchi? Ei, aș!!! Mă cam îndoiesc!
Alooo...până aici s-a ajuns???

vineri, 22 septembrie 2017

Colectare D.E.E. 30.09.2017


Către,

Locuitorii municipiului Câmpina: PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CÂMPINA, FLORICON SALUB SRL și CCR LOGISTICS SYSTEM,  organizează,  sâmbătă 30.09.2017, campania trimestrială de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice. Astfel, cine doreşte să predea echipamentele electronice nefuncționale sau depășite tehnic, le poate aduce direct la Centrul de colectare din str.Milcovului FN (fosta CT6) sau pentru deșeurile voluminoase (frigidere, mașini de spălat, televizoare) poate solicita telephonic, la nr. 0728 256 899, ridicarea acestora, de către autovehiculele Floricon Salub SRL. Cine predă   deșeuri de echipamente electrice și electronice, în data de 30.09.2017, va putea câștiga prin tragere la sorți un aparat electrocasnic nou!

joi, 21 septembrie 2017

Ne-a RĂSPUNS de ne-a STRĂPUNS!!!

În urmă cu două săptămâni, fix într-o joi, după Miercurea Ciuc, și înainte de Vinerea Mare, apărea în spațiul on-line o petiție adresată primarului municipiului Câmpina. Una referitoare la asfaltarea străzilor Calea Doftanei, Bobâlna, Orizontului și Muscelului. Bine scrisă, cu detalii referitoare la legea privind liberul acces la informațiile de interes public.
Mai mult, inițiatorii îi cereau primarului un răspuns, ÎN TERMEN DE 10 ZILE, la cele 5 întrebări "așternute" în petiție. Vă spun sincer că și eu am semnat petiția cu pricina, nu de alta, dar sunt câmpinean și mă dau cu mașina și pe străzile cu pricina. Dacă le pot numi străzi! Poteci, cărări sau ce vreți voi!
Am fost băiat răbdător și am așteptat 14 zile să se "ițească" vreun răspuns, tot on-line, dinspre primărie. Cum ar spune un Bobiță: canci răspuns! 

Mă așteptam să apară un răspuns? În nici un caz! Ce pot spune? A fost un exercițiu democratic, la care a luat(hi hi hi) parte doar... o parte!

Da! Vrem străzi fără gropi!
Da! Ne-am implicat!
Da! Am completat petiția!

Nu! Nu îi interesează părerea noastră!
Nu! Nu a răspuns nimeni la cele 5 întrebări!
Nu! Nu cred că a citit cineva petiția, sau dacă a citit-o... a „dat-o dracu„!!!

Oricum... dinspre primărie se aude.. liniștea! A venit toamna, vine iarna, dă un strat de zăpadă și treaba merge înainte! Ne vedem în primăvară... cu altă petiție??? Zic și eu...
P.S. Dacă, printr-o minune, a apărut răspunsul și nu l-am văzut eu, o să mă declar „străpuns„ de promptitudinea administrației!!! Dacă nu...rămâne cum am stabilit!!!

vineri, 15 septembrie 2017

Și ca voi, dar și...CA NOI !!!

Am fost emoționat până la lacrimi(fugi dracu' de la geam, nu mai trage cu urechea), de mesajul agentului către șofer! L-am copiat pentru a-l vedea și voi! Da! Nu știu, nene, cine vă "șcrie" textele...da' e bun! Să stea jos! Are un patru! Ne vedem la toamnă! Iată textul în integralitatea lui... și apoi o variantă mai neaoșă, mai...apropiată de realitate!

„Dragă șoferule,
Noi, cei care monitorizăm, zilnic, traficul auto cu aparatele radar aflate în dotarea Poliției Române, îți cerem să nu te superi – facem acest lucru pentru că ținem la tine și la familia ta. Nu este plăcut să mergi la rudele victimelor accidentelor rutiere și să le dai vești proaste.
Dorim ca fiecare participant la trafic să ajungă în siguranță, acolo unde își dorește.Îți mărturisim că dorința fiecărui polițist aflat în stradă e să împartă zâmbete și nu amenzi.
Pentru că avem încredere în tine că te poți purta pe șoselele din România la fel cum te porți în țările pe care le vizitezi, te asigurăm că suntem în trafic pentru a te proteja!”
Mesajul, susțin polițiștii, poate fi completat și cu următoarea afirmație: „Tu ești obișnuit să vezi un polițist în trafic pentru a respecta regulile de circulație”. Oamenii legii, chestionați de noi, susțin că nu se stă la pândă, așa cum s-a înțeles, dar majoritatea șoferilor au tendința de a călca pedala de accelerație atunci când nu văd un agent sau un echipj de poliție. Din acest motiv se produc numeroase accidente.

Dragă agent-ule,
”Noi, cei pe care îi monitorizezi, zilnic, în trafic(ce dracu’ înseamnă că ne monitorizezi?) cu aparatele radar din dotare, îți cerem să nu te superi – facem asta pentru pentru că… alea pe care le-ai spus tu! Să știi că nu este plăcut să-ți anunți mama, soția, tatăl(ăla îți mai arde și vreo două) că tocmai te-a prins ălă cu radarul, ascuns printre boscheți sau după alte mașini staționate.
Dorim să ajungem acasă cu banii în siguranță, acolo unde le este locul. Adică la nevastă! Îți mărturisim că dorința fiecărui șofer e să ajungă acasă și să primească un zâmbet, nu o uitătură mai nașpa decât o amendă!
Pentru că nu avem încredere în tine, având în vedere că nu te comporți ca agenții din țările civilizate, pe care noi le-am vizitat, te asigurăm că nu ne simțim protejați în trafic!

Mesajul, susținut de șoferi, poate fi completat și cu afirmația: Suntem obișnuiți să vedem în trafic polițiști care nu respectă regulile de circulație! Șoferii, întrebați amabil, de noi, susțin că se stă la pandă, deși voi spuneți că nu! Majoritatea șoferilor nu au tendința de a călca pedala de accelerație atunci când nu văd un agent de circulație. Nu îi lasă starea drumului! Din acest motiv se produc numeroase accidente! 

Acușica... care mesaj ar trebui dat mai departe? Al vostru sau ăsta scris la bășcălie?

miercuri, 13 septembrie 2017

Păi... nu sunt ei niște..."DRĂGUȚI"?!?!?

Străzile Alexandru Odobescu și Tudor Vladimirescu, din Câmpina(ca să nu ne "încurcăm"). Două străzi cu sens unic! În același sens! Unic...de felul lui!
Locuiesc în zonă, așa că se poate spune că nu vorbesc după ce am citit în stele sau în cafea!
Am stat de vorbă cu mai mulți proprietari de mașini, care locuiesc p-acolo, și de multe ori întrebarea de pe buzele lor a fost: de ce două sensuri unice, în același sens?
De ce nu se circulă pe una dintre străzi "hăis" și pe cealaltă..."cea"?
"Frații" mei într-ale "covrigului" știu cât de nașpa este(da, nașpa e cuvântul), cât trebuie să ocolești pentru a ajunge acasă, să parchezi mașina. Sau când pleci...te duci spre dracu-nn praznic, ca să te intorci pe la vreo 20 de metri de locul de unde ai plecat.
În ceea ce privește semnalizarea rutieră... totul e beton armat. A apărut un indicator și printre crăcile unui copac, indicator care te obligă să faci la dreapta. E o zonă...fără scăpare! S-au gândit la toate căile de a "bloca" o intrare-ieșire mai rapidă!
Și pentru ca lucrurile să fie și mai "explicite", periodic, în capetele celor două străzi apare câte un echipaj de la poliție, la "adunat" de permise de conducere. Zona e perfectă pentru..."pescuit"!!!
Ok! Revenind la sensurile noastre de toate zilele(fripte), chiar nu se poate face nimic?
 De ce ambele fluxuri de trafic intră în A.I. Cuza? Măi oameni care puteți lua decizii... voi v-ați uitat cât de liberă este C-tin Stere și cât de îngrămădită(la propriu)  este A.I. Cuza??? Ce dracu'... e chiar atât de greu? Faceți un fel de sens giratoriu mai mare, cu parcarea din spatele blocurilor cu 10 etaje pe post de "miez" al giratoriului. Vorba unui vecin: vă facem noi o "șchiță"???
Și, cu ocazia asta, vor scăpa și agenții de poliție de toate "urările de bine" pe care le primesc de la posibilele/probabilele "victime" ale celor două străzi cu sens unic!
P.S. Pe unde am umblat și eu... nu am văzut două străzi cu sens unic... în același sens, una după alta! Haideți că se poate! Aveți exemplul străzilor Maramureș și Toma Ionescu, intersecție cu Carol I...
Oricum, oameni buni...aveți grijă! "Drăguții" din fotografie sunt la post. Vă așteaptă să călcați pe bec!


luni, 11 septembrie 2017

Cașcaveaua a "boicotat" kurtosul???

Sâmbătă, după prânz, am ajuns pe la Festivalul Cașcavelei, în Valea Doftanei. Atunci am postat pe facebook un  mic filmuleț, sub titulatura "Câteva poze...ca să fie!"
Intenționat, printre toate fotografiile, am inserat două "speciale" și am așteptat să văd dacă cineva are vreo reacție. Ce-i drept... imaginile se succed cu rapiditate în filmuleț! De data aceasta, aceleași fotografii sunt "statice" și se poate observa cu ușurință ceea ce am văzut, atât eu, cât și prietenii mei.
Sunt martori, sunt vii și am discutat atunci puțin pe marginea subiectului.
Am observat două standuri unde se vindea kurtos. Mai bine spus... unde ar fi trebuit să se vândă kurtos! În timp ce toate tarabele, cu tot felul de produse, erau luate cu asalt de "pofticioși", pe la cele două standuri unde se comercializa kurtos... bătea vântul!!! Ați putea spune că sunt eu țăcănit, că mi s-a părut! Dar nu-i așa! Pe unde am mai fost, și am mai fost, știu că trebuia să stau ca coadă să cumpăr produsul cu pricina. Acum... liniște și pace! Să fie o întâmplare? Oare toată lumea a fost chitită pe cașcavea, pastramă, țuică și alte alea? Sau a fost o reacție a consumatorilor în urma scandalurilor apărute în presă în ultima perioadă? Nu comentez mai departe...las fotografiile să spună restul. Sau...totul?








Neața!!! YOU ARE NOT ALONE (remix)

Tare Michael Jackson ăsta!!! Cum le-a știut el pe toate! Și încă le știe! Ba...mai mult! A fost de acord să fie refăcut videoclipul melodiei "You are not alone"...(backing vocal-Consuela hi hi hi)
 




duminică, 10 septembrie 2017

"GRIJĂ" mare, sancțiuni "ABERANTE"...

Alooo, voi ăștia care spuneți că administația locală nu are grijă de Fântâna cu Cireși... vă rog frumos să vă revizuiți "atitudinea"! Păi...de poa' așa ceva? Înainte de a face afirmații "gratuite", vă invit în zona cu pricina, pentru a vedea că administrația locală a avut, de fapt, planuri pe termen lung! În afară de faptul că Fântâna cu Cireși se află într-o oarecare stare de "conservare naturală", edilii noștri au gândit în avans! Cum au făcut asta?
Păi uitați-vă la amenzile astea! Sunt cât bugetul unei localități mai mici!
Eeeee...v-ați prins?
Să-l văd eu pe ăla care mai are "curajul" să aprindă focul sub panoul de avertizare! Nu băgați în seamă fotografiile, pentru că sunt niște trucaje nereușite!

 De fapt și de drept, tot omu' merge în zonele "special amenajate" pentru a prăji micu' cel mic și ceafa de porc! Ce, nu mă credeți? Puteți verifica! Și, da, o să mă prindeți cu minciuna!
Buuuun!
Acum, trecând peste glumă(chiar a fost o glumă...hi hi hi), măi oameni buni, cu putere de decizie, dacă tot nu luați nici o decizie în ceea ce privește anenajarea Fântânii cu Cireși, faceți ceva măcar cu panourile alea!
Dați-le dracu' jos sau actualizați-le!!!
Ca să știe și agentu' ce amendă tre' să dea! Și gratangiul câți bani să scoată din buzunar! Haideți că nu e greu! Dacă vi se pare greu, anunțați că sunt din fier și că nu vă mai trebuie! Să vedeți ce repede  fac piciorușe!
P.S. Că nu mă pot abține: de vreo cinșpe' ani se tot vorbește prin Consiliul Local despre (re)amenajarea Fântânii cu Cireși... cam liniște în ultima perioadă! Câmpineni... se "pregătește" ceva? Și nu mă refer aici la micu' cel mic sau la ceafa de porc...

sâmbătă, 9 septembrie 2017

SOLDATUL NECUNOSCUT și... BULVERSAT!!!

După materialul referitor la (ne)asfaltarea celor patru străzi, care sunt prinse într-o petiție on line, am primit pe mail câteva cuvinte și informații referitoare la "celebrul" parc de la Soldat. Omul este informat și am considerat că cetățenii trebuie să citească și acest punct de vedere. Ca idee... sunt de acord cu el! Numai că eu nu știam pașii și durata lor. Ne plimbăm în 2017 sau în 2018? Sau...cine știe!!!
........................................
În perioada următoare avem lucrări la Parcul Soldat, care, din cauza unor greșeli sau inadvertențe în activitatea de proiectare, a întârziat regretabil de mult, dar sunt convins că, de data aceasta, vom avea un constructor la jumătatea lunii octombrie și, cu ajutorul lui Dumnezeu, poate reușim să finalizăm lucrarea până la sârșitul anului.” - extras din interviul tip Scânteia, dat de vicele de la Câmpina, unui pseudoziar (Expresul de Câmpina), al unui consilier local. 
Asta că am citit ce ai scris, că oricum n-ar fi timp de asfaltat pe cele 4 stazi…
..............................
Iată și răspunsul cititorului CampinaRadar. Se pare că este la curent cu pașii care vor fi parcurși și, concluzia lui ar fi: lucrarea nu va fi gata până la finalul anului!


"Pe scurt: după finalizarea întregii documentații (Parc Soldat), mai e nevoie de: 10 zile la ANAP, cam 1 lună licitația... Asta dacă nu sunt probleme sau contestații... Apoi încă 7 zile până la semnarea contractului, încă 7 zile pînă la emiterea ordinului de începere, încă vreo 5 zile de mobilizare (între emiterea ordinului si începerea lucrărilor)... Pe scurt: 2 luni... De la 15 decembrie(maxim!) nu se mai lucrează până pe 15 martie... Lucrarea se poate executa minim în 3 luni (proiectare + executie),... deci, dacă totul ar decurge normal anul ăsta, la Paște, 15 aprilie?, poate va fi inaugurat parcul!!!"
...............................
E clar, omul cam știe cu ce se mănâncă chestiile astea. Cred că "a fost pe acolo", dacă înțelegeți ce vreau să spun! Acum rămâne de văzut cine are dreptate: vicele sau cel care mi-a scris? Ca să-l lămuresc pe C.D., ăsta este un pariu pe care l-aș ține!
Ar mai fi ceva de spus! Am stat de vorbă cu câteva persoane, referitor la situația parcului de a Soldat. Nu știu pe ce eșantioane s-au făcut sondajele privind amenajarea parcului, dar concluzia pe care am tras-o în urma discuțiilor ar fi următoarea: de ce nu rămâne așa cum este, bineînțeles cu îndepărtarea crucii ăleia de beton și cu repararea aleilor pietonale? Încă vreo 2 alei, câteva bănci, câțiva copaci și...gata! Ce atâta tevatură? 
Tare a fost un domn la vreo 70-75 de ani: "Tinere, nu vezi că nu sunt în stare? Să-l lase naibii așa cum e! Să nu ne mai mintă, că citesc și eu bazaconiile alea pe care le spun!"





vineri, 8 septembrie 2017

saBOTaaageeeee!!!

ȘI EU VREAU ASFALT ÎN CÂMPINA!!!

Joi, 7 septembrie, în jurul orei 10.00, am observat pe facebook că a fost înaintată o pețiție, direct primarului, prin care i se cere urgentarea asfaltării străzilor Calea Doftanei, Bobâlna, Orizontului și Muscelului. Se stipulează acolo și faptul că petiționarii așteaptă un răspuns în 10 zile, la cele 5 întrebări. Înainte de înaintarea petiției, am reușit să ajung pe două din cele patru străzi, care fac obiectul petiției. Pe celelalte...nu am ajuns! Dacă vreți...puteți să revedeți filmulețele făcule la Calea Doftanei și Bobâlna.




Inițiativa este mai mult decât OK! Sincer...o susțin! Dar...
Cu riscul de a supăra câteva persoane, trebuie să spun că, personal, nu cred că această petiție va avea efectul scontat. Indiferent de numărul persoanelor care o vor semna!
Să spunem că administrația locală, sub presiunea câmpinenilor, șoferi sau pietoni, ar lua decizia de a asfalta cele 4 străzi... acest lucru ar fi imposibil în anul de grație 2017! 
Nu mai este timp! Nici ăla care se numără în zile, ore, și nici timp bun, meteorologic vorbind!

Petiția ar fi trebuit să vină în urmă cu vreo câteva luni. Știu... au existat promisiuni care, să vedeți, nu au fost respectate, din varii motive! Nici nu are rost să le enumerăm, că ne apucă durerile de cap!

Petiția trebuie să-și urmeze cursul, câmpinenii, și nu doar ei, trebuie să semneze și inițiatorii să încerce să obțină măcar o promisiune fermă că la începutul anului 2018 cele 4 străzi vor fi prioritatea nr.1.

Repet: susțin petiția, însă nu cred că răspunsul pe care inițiatorii îl așteaptă va fi cel dorit!

PĂREREA MEA!

joi, 7 septembrie 2017

Autobaza și porcaru'...

Cică Tudose ar fi zis: „Ce, mă, voi credeți că eu sunt fătălău ca Sorin? O să sugă p... la-n ploaie, asta o să facă. Eu nu dau înapoi, nu vă uitați așa.”

Aici nu mai e cu cică, l-am auzit și eu pe Dragnea: “Fac și pe mă-ta!”

Ce să înțelegem? V-ați dat arama pe față? Ăștia sunteți, nu? Măi mârlanilor, acum noi ce să facem?

Cum dracu' să ne mai adresăm când vă vorbim, când scriem despre voi? Că..."domnule" a ieșit total și definitiv din discuție! Prim ministrul, clar, limbaj de autobază, ar putea să dea și lecții! Cât desprea Dracnea... ce să mai, dacă fi-su e specialist în porci... limbajul(grohăitul) e pe măsură!

CUM DRACU' SĂ VĂ SPUNEM??? sugestii...

miercuri, 6 septembrie 2017

Merg pe gard, se țin de drum!

Merg pe gard, se țin de drum, nici un latră nu îi câine!
Țara au făcut-o scrum! Ce e azi?…dar să vezi mâine!
A tunat destul de mult, proștii au venit tumult,
Adunați nevoie mare, “spuma” noastră, din dotare!


Guvernanți de trei parale, v-aș vedea doar prin spitale!
Să vă prindă igrasia, să vă cadă temelia,
Să luați boala cea mai grea, să stați doar pe dușumea!
Și de vreți ca să fiți tratați, vă spunem să… vă rugați!
Pentru orice tratament să vă dăm un… pansament,
De vă doare rău…țipați! Nu venim? Continuați!
De sistem să “profitați”, să jeliți, să vă plecați,
Către doctor, asistentă, să cereți cu insistență,
Să vadă că sunteți vii, că n-ați devenit stafii!
Să cereți medicamente, s-apelați la...sentimente,
Și să vină un medic bun. Meserie? E jupân!
Să vă spună cumpătat: păi...atât ne-ați alocat!


Guvernanți-pământ de flori, voi v-ați mai uitat prin școli?
Știm că ne-ați tot repetat, da, ca Lenin, neîncetat,
Ne-ați pus să știm pe de rost: “Vezi că țara te vrea prost
Voi stricați tot ce e bun, ca Mengele, vreți săpun,
Ca să-ndepliniți ‘ăst scop, l-ați adus pe Liviu Pop!
Manuale? La ce bun? Cu răbdare și tutun
Faceți ce mereu ați vrut: școala să fie kaput!
Ce gândire? Logică? Astea aduc pagubă!
Ce-o să iasă, prost să fie! Creierul? O bălărie!
Voi ați vrea doar asistați, pricăjiți și nemâncați,
Numărul să fie mare, că contează la votare!
De-s deștepți… te iau la rost, îți arată  că ești prost,
De vrei îți și desenează, chiar îți cântă și mimează!
Nu! Nu vrei s-o iei la bot! Ăștia o pun d-un complot!
Lasă-i proști, că nu te doare! Lasă-i pe a lor cărare,
Știi prea bine, e ușor: fă-i să ceară ajutor!

Guvernanți de căpătâi, la ce v-ați gândit întâi?
La buget, la bugetari, euroi și la dolari!
Programul de guvernare, făcut de Dragnea Cel Mare,
Plin de mită electorală, de minciuni și… abureală,
A-nceput în forță, tare, cu măriri salariale!
Pe sărac l-ai păcălit, l-ai mai ajutat un pic,
Îns-acum, eh, bugetarul, îți arată buzunarul!
Ăsta este mai citit, de birouri e lipit,
Are foaia și ștampila, el este omul cu “pila”!
Ca să scapi de gura lui și ușor să te impui,
Îi dai leafă bunicică și un spor, că nu îi strică.
Brusc el tace, că îi place, că oricum tot aia face!
Nu-i mai bun, mai eficace, apa îi place s-o calce,
Deși știe cu-ndesat, că țara e în rahat!
Matematică el știe, da, bugetu-i o prostie,
Bani nu sunt cât ar vrea ei, guvernanți de vreo doi lei!
Bugetarul a aflat, chiar acum, de la-mpărat,
Că nu mai sunt bani la stat, că țara s-a-ndatorat,
Că planul de guvernare, cel hulit de la plecare,
E un pârț mirositor, tras sub nasul tuturor!

Guvernanți, vă credeți orbi? În justiție nu-s corbi,
Sunt doar multe pușlamale, purtători de pijamale,
Ce se luptă cu “jurații”, să scape dracu’ de gratii!
Schimbați oameni, schimbați legi, numai să scăpați întregi!
N-aveți mamă, n-aveți tată, țara e a voastră, toată,
Ați furat-o, o furați, și nu-i chip ca să cedați!
Însă noi, sub jurământ, vă cedăm ceva pământ,

Vă cedăm și ceva lemn, scânduri pentru loc etern!

luni, 4 septembrie 2017

ZBOARĂ PORCU’ CU TAROMU’...

Hai că asta-i bună! După ce aflăm că ăia care conduceau compania aeriană TAROM au fost dați afară, pentru că sunt mai proști decât noaptea, apare pe făibuc un link prin care românașu’ este invitat să răspundă la trei întrebări și...țup! 2 bilete de călătorie gratis
Din prima m-am gândit la două chestiuni: ori cineva își bate joc de ei, ori ăia care au venit în locul proștilor...își bat singuri joc de ei!!! Probabil...Cert este că au fost câțiva, și nu puțini, care au pus boticul. Că na, e gratis, e binevenit! 
Curios din fire(sper să nu pățesc ca mâța) am hotărât să duc șarada până la final. Am urmat pașii indicați, am răspuns la cele 3 întrebări și apoi... share, că așa cerea ștocăreala! În tot acest timp am fotografiat laptopu’... Nici nu am postat bine, că o prietenă mă contactează și-mi spune: bă, vezi că e țeapă! Uite aici ce spune TAROMU’: 

"Compania TAROM nu organizează niciun survey prin care să ofere bilete gratuite! Vă rugăm să ignorați acest link http://taromair.us/! Toate ofertele TAROM le găsiți pe site-ul nostru, www.tarom.ro, sau pe pagina noastră de facebook.Călin Pîrlog

Îi mulțumesc prietenei pentru avetisment, pentru promptitudine! Chiar dacă știam și deja lucram la material, intervenția ei a fost binevenită! Ea știa! Eu știu! Întrebarea este: oare câți au pus boticul? Ca la aia cu telefoanele lui nea Jiji...
Acum... compania aeriană care chiar este "aeriană", a ieșit repede la rampă cu dezmințirea. Numai că "glumița" este încă pă net! Dacă o citește dracu’ vreun pesedeu și îi vine vreo idee creață? Că tot au dat-o de gard cu acele cupoane de vacanță... nu ar putea să facă și vreun "cadou" pentru liniile interne? Să promoveze...turismul! Oaia, porcu’...ceva, acolo, să zboare cu TAROMU’...

vineri, 1 septembrie 2017

HAI cu TRENU pe BOBÂLNA!!!


Mă sună un cunoscut: "Hai mă, du-te și filmează și pe Bobâlna! Dar ai grijă...să te întorci! Că vreau să văd filmarea!"  Îl întreb de ce vrea filmarea și omul îmi răspunde sec:"Trec pe acolo de cel puțin 2 ori pe zi. Și înjur! Vreau să mă uit seara, înainte de culcare, încă o dată, și să adorm înjurând. Să știu dracu o treabă!" Zis și făcut! M-am întors...iată filmarea! Trăiască Bobâlna!!! Muică...cum sună!!!