Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

vineri, 26 august 2016

EVRIKA!!!...există CULMEA CULMILOR !?!

 De câte ori nu aţi fost întrebat...

1)
Î: Care este culmea siderurgiei?
R: Mănânci sârmă ghimpată...te caci cale ferată!
2)
Î: Care este culmea curajului?
R: Să te caci la uşa unui boxer şi să suni pentru a-i cere hârtie igienică!
...şi multe alte "culmi". Dar, invariabil, apare o ultimă întrebare: Care este culmea culmilor? 

Răspunsul este: Ar fi culmea să o mai ştii şi pe asta!


Ei bine...doamnelor şi domnilor, stimaţi internauţi...CampinaRadar vă anunţă, cu stupoare, că celebra "culmea culmilor" EXISTĂ!!! Şi nu oriunde...ci în frumosul nostru "municipiu". După cum bine se vede..."culmea culmilor" este de fapt..."culmea prostiei"! Ce le-a trecut prin cap "executanţilor" (probabil un glonţ)...este greu de explicat. Oricum, rezultatul este de râsul curcilor, pardon...de râsul gâştelor! Trebuie să recunosc faptul că am aşteptat ceva timp până am "tras" fotografia cu parcarea(goală), proaspăt amenajată, asfaltată şi trasată!

Am prins momentul pe înserat şi..."ţuşc" fotografia! A doua zi m-am prezentat la "datorie" şi am observat că...ce să mai...se poate şi aşa! Parcarea e parcare, culmea este culme...armonie perfectă! Ce ar lipsi dintr-o astfel de fotografie, făcută într-un "municipiu"? Păi...o vacă priponită de un stâlp şi câteva gâşte care se plimbă de colo-colo! (mercic G. pentru vacă şi gâşte) Asta chiar că ar întregii imaginea de ansamblu!

Parcă şi văd, mai bine spus aud, următoarea conversaţie: Dragă, unde ai parcat maşina?...Păi..între perdeaua lu aia de la doi şi chiloţii ăluia umflat de la trei! Noroc că vaca era plecată la păşunat şi gâştele se "lăfăiau" pe marginea gârlii. Noroc că nu şi-au luat ăştia şi nişte porci, că nu ştiu pe unde am mai fi parcat maşina!
Vreau să menţionez, serios vorbind acum, că doar vaca şi gâştele sunt un trucaj, restul chiar este...realitate. Una palpabilă, puţin ascunsă după perdea! Staţi că nu am terminat! Dacă vă uitaţi cu atenţie, undeva în spate se vede şi un bătător de covoare. Cred că asta este cea mai multifuncţională parcare din sud-estul Europei.
Şi este la noi, în "municipiul" Câmpina. Să o trecem şi pe asta la Centru de Informare Turistică. Ceva de genul: doar la Câmpina puteţi vedea "culmea culmilor"! Ar fi culmea să o mai vedem şi pe asta!

Relu NISTOR


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMMENTATI AICI...