Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

marți, 12 iulie 2016

pentru unii MUMĂ, pentru alţii CIUMĂ!!!

...cred că avem o "grămadă" de "erudiţi" prin primăria târgului ăsta, denumit generic municipiu! De ce spun asta? Păi...să o luăm...pe bucăţi!

Poza 1 - strada Ion Creangă (1 martie 1837 - 31 dec. 1885) - scriitor român.

Poza 2 - strada Dimitrie Bolintineanu (14 ian. 1819 - 20 august 1872) - poet român, om politic, diplomat, participant la revoluţia din 1848.


Pozele 3 şi 4 - strada Tineretului...fără număr, fără număr, fără număr!!!

Că alte detalii "istorice" nu am găsit pe Wikipdia. Materialul este realizat la rugămintea unei doamne care locuieşte pe strada din pozele 3 şi 4. M-a întrebat femeia: "Ce Dumnezeu, noi avem ciumă? Aşa cum au fost asfaltate străzile Ion Creangă şi Dimitrie Bolintineanu, puteau să o asfalteze şi pe a noastră! M-a săturat să tot


întreb şi în stânga...şi-n dreapta...de ce trebuie să avem mereu noroi pe strada asta!" Justificată supărarea doamnei! Mai ales că ne-a şi dat Cel de Sus ceva "ploicele" în ultima vreme! M-am interesat şi pe la alţi vecini, am mai dat şi vreo două telefoane! Ce am aflat m-a făcut să-mi aduc aminte că trăim în România! De parcă uitasem! Mie pur şi simplu nu îmi vine să cred că nu se asfaltează strada pentru că acolo, în timpul unor lucrări la... nu contează ce reţea, a murit un om. Un accident de muncă, din câte se pare! Să-i fie ţărâna uşoară! Cică nu s-au definitivat cercetările! Băi oameni buni, trăim în ţara lui "cu fundu-n sus"...Haideţi că baliverna asta chiar că nu o mai cred. A trecut mai bine de un an de când a fost introdusă canalizarea, străzile din pozele 1 şi 2 sunt aranjate, ei bine, aşa cât de bine s-a putut! Dar sunt "circulabile", atât pentru maşini cât şi pentru pietoni. În schimb, pe strada Tineretului(dacă se numea Bătrâneţii...poate măcar din respect pentru nume, se făcea ceva)...ai nevoie de cizme ca să ajungi la maşină. Ştiţi care este partea cea mai proastă: oamenii s-au cam resemnat. Au crezut că măcar atunci, în "zvâcul alegerilor" se va face ceva şi pentru ei. Numai că...au pierdut trenul ăla! A, să nu uit! Vorba doamnei...."eu de ce să plătesc aceleaşi taxe şi impozite, dacă de un an strada noastră arată ca un drum de ţară? Să plătim impozite...ţărăneşti!"...Bună asta cu "impozite ţărăneşti"...poate că va ajunge şi pe la urechile noului Consiliu Local Câmpina. Dar...cine ştie domnule...poate că pe strada Tineretului nu stă nici un câmpinean cu nume mare, răsunător, impunător, cu limuzină la poartă şi cu un "camion" plin de influenţă, nu de asfalt! Asfaltaţi măi oameni buni şi strada aia, până nu i se face nefericitului care a murit...şi pomana de un an! Tare ar fi să tăiaţi şi o panglică!

P.S. hi hi hi! Două străzi sunt mai "paralele" decât a treia, cea din mijloc! Să fie două p.... şi una ca o p...?




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMMENTATI AICI...