Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

luni, 4 iulie 2016

HAI-HUI...cu aparatul foto!!! (partea 1)



...mai întreb şi eu o dată, aşa cum fac, de altfel, mulţi câmpineni, când o să aibă "cineva" curajul să ne spună care mai este statutul "Turnului Înclinat" şi ce se va face cu el? Va fi demolat sau îl trecem la Centrul de Informare Turistică drept "relicvă" din perioada de tranziţie post-decembristă?


...ce frumos era când mergeam la Cinema, când eram copil! Dacă aveam 5 lei...vedeam un film şi îmi rămânea şi de o prăjitură. Acum văd... doar ce este în poză. Chiar aşa...ce mai este? A cui mai este clădirea? Întreb şi eu!!!





...nu a fost rău când administraţia locală s-a gândit că ar fi bune nişte "refugii" pentru persoanele care aşteaptă "rata" spre...oriunde! S-au lăudat cu ele la vremea respectivă! Ce frumoase şi lucioase erau! Acum...imagine de ghetou!



                                                                               
...am zis că măcar o fotografie cu maşini parcate aiurea o să postez în rubrica HAI-HUI... cu aparatul foto! Iată "câştigătorii" de astăzi. Ne mai vedem pe străzile "minunatei noastre urbe!"                                                                                                                                                                              



...o bancă pentru odihnă, frumos vopsită, la intrarea într-un bloc. De fapt...sunt două bănci. Frumos! Dar ia stai puţintel...parcă scrie ceva! Ia să dau un zoom!



...băăă, chiar scrie ceva: PROPRIETATE PRIVATĂ! Stai aşa, ca să ne înţelegem...dacă trece cineva pe acolo şi vrea să-şi odihnească picioarele..trebui să facă o cerere către asociaţia de proprietari? Tare, frate!


...aşa arată un "PUNCT PRIM AJUTOR"...adică ăla amplasat în parcul de la Ceas. Mă întreb...cine are nevoie de prim ajutor? Cortul? Că nici vântul nu bătea pe acolo! Canicula i-a gonit pe toţi! Măcar de-l lăsau deschis, te mai băgai puţin la umbră!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMMENTATI AICI...