Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

vineri, 29 iulie 2016

GHICI....GHICITOAREA MEA!!!

...prea târziu! A murit spânzuratul! I-a ieşit săracului şi limba!A fost destul de greu să vă daţi seama că era vorba despre un simplu...relantisor! Adică, vorba cuiva, un "auto-hâc" d-ăla care se amplasează mai ales în apropierea trecerilor de pietoni din faţa unităţilor de învăţământ. Băi frate...au ăştia de la primărie o "tărie de caracter" de te ia cu capu!!! Înlocuiesc la ele...nevoie mare!

Ori pe la mijloc se află un contract "bunicel" pentru achiziţionarea de "auto-hâc-uri"...ori "factorii de decizie" gândesc în "slow motion"....sau deloc! Cred că mai degrabă       este vorba despre variantele unu şi trei!                                                                                             Adică...neuronii or fi ei pe la locul lor, dar nu procesează o informaţie foarte simplă: relantisoarele alea de cauciuc, prinse cu şuruburi în asfalt....nu au nici o şansă. "Zboară" bucăţile din ele...ce să mai...sar în sus ca floricelele de porumb!


Dacă mai există cineva care nu ştie de ce....vă reamintesc eu: unii şoferi şi-au făcut o adevărată "pasiune" din a frâna exact când roata întâlneşte "nenorocirea" aia de cauciuc, care, în nesimţirea ei, îi obligă să reducă viteza. Frână bruscă...zboară cauciucul...şi p-acilea nene! Gata...s-a făcut "potecă"! Băi fraţilor, ăştia care aveţi deciziile la voi, de cât timp nu aţi mai ieşit din "municipiul" ăsta? De cât timp nu aţi mai "navigat pe net"? Vă spun tot eu, că există unii ai căror neuroni "se mişcă", unii care fac relantisoarele, genială idee, din asfalt! E...este că ăia sunt tari? Sunt pe dracu! "Geniile" alea şi-au dat seama că bucăţile alea de cauciuc nu au nici o şansă în faţa unei anvelope în frânare. Mai ales dacă este a unui autovehicul de tonaj mediu sau mare! Voi când o să vă daţi seama? Sau mai aveţi "pe stoc" câteva "auto-hâc-uri" şi tre să scăpaţi de ele? Eeeeee...şi eu acum! Ce de întrebări şi comentarii pentru un aspect atât de minor! Glumesc, bineînţeles! Ca să punctez încă o dată, dacă mai este nevoie, drăciile alea sunt amplasate lângă unităţile de învăţământ! Pricepeţi ideea? Copil, trecere de pietoni, maşini care circulă cu viteză pe "potecile" create printre relantisoare...continuarea o las la "nivelul" imaginaţiei vostre.

Sau vreţi să vedeţi desenat pe asfalt, cu cretă de către criminalişti, ceva de genul din prima poză? Mai gândiţi-vă o dată, luaţi o roabă-două de asfalt, un cancioc(că la asta vă pricepeţi) şi faceţi nişte relantisoare "zdravene". Să nu spuneţi că nu am tras un semnal de alarmă. Apropo, ideea acestui material mi-a fost dată de un cititor CampinaRadar. Bine, omul nu mi-a spus să fiu atât de "drăguţ". Dar nu am ce face. NU mă pot abţine...mai ales când văd atâta indiferenţă. Pot să spun chiar că mai este şi "crasă"! Relu NISTOR
                                                                                 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMMENTATI AICI...