Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

marți, 5 iulie 2016

HAI-HUI...cu aparatul foto!!! (partea 2)



...se vede că a fost BAC-ul la Limba Română! Unii, în disperare de cauză, neavând cuvintele la ei, au "împrumutat" câteva litere... de pe unde au putut. Un "o", un "n" şi un "d". Dacă facem o mică anagramă...parcă simţim un "nod" în gât...când vedem atâta prostie!


...ştiu, ştiu, ştiu! Parcul de la "Soldatul Necunoscut" va fi reabilitat. Dar, până atunci...o punem de un meci de şah...sau de ce nu... de un off-road? Invitaţi: mămicile sau tăticii care împing la un cărucior! "Legănat" garantat pentru cel mic!


...ok...nişte bile de piatră montate la intrarea în parcul de pe centru, de la fântână. Dar...chiar era nevoie de trei? Şi dacă răspunsul este DA, cred că "montatorii" suferă de puţintel strabism sau ceva în genul ăsta! Băi ăştia, nu puteaţi măcar să le "centraţi"?


..."colectare selectivă a gunoiului menajer"...Ce, nu-i aşa? Cartonul la carton, plasticul la plastic şi gunoiul menajer în mijloc! Parcă "bate" un uşor aer de civilizaţie! Nu-i aşa că-l simţiţi? Unde? Undeva prin buricul târgului!

...The Green Mile(1999) - CULOARUL MORŢII! Cu Tom Hank, Michael Clarke Duncan şi alţii. L-am văzut! Bun film. Păcat că regizorii nu ştiau unde puteau fi turnate cele mai tari scene: pe gangul dintre cele două BIG-uri, ca să le zic aşa! Sinistru! Bine, măcar, că se vede luminiţa de la "capătul tunelului"...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMMENTATI AICI...