Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

vineri, 29 iulie 2016

GHICI....GHICITOAREA MEA!!!

...prea târziu! A murit spânzuratul! I-a ieşit săracului şi limba!A fost destul de greu să vă daţi seama că era vorba despre un simplu...relantisor! Adică, vorba cuiva, un "auto-hâc" d-ăla care se amplasează mai ales în apropierea trecerilor de pietoni din faţa unităţilor de învăţământ. Băi frate...au ăştia de la primărie o "tărie de caracter" de te ia cu capu!!! Înlocuiesc la ele...nevoie mare!

Ori pe la mijloc se află un contract "bunicel" pentru achiziţionarea de "auto-hâc-uri"...ori "factorii de decizie" gândesc în "slow motion"....sau deloc! Cred că mai degrabă       este vorba despre variantele unu şi trei!                                                                                             Adică...neuronii or fi ei pe la locul lor, dar nu procesează o informaţie foarte simplă: relantisoarele alea de cauciuc, prinse cu şuruburi în asfalt....nu au nici o şansă. "Zboară" bucăţile din ele...ce să mai...sar în sus ca floricelele de porumb!


Dacă mai există cineva care nu ştie de ce....vă reamintesc eu: unii şoferi şi-au făcut o adevărată "pasiune" din a frâna exact când roata întâlneşte "nenorocirea" aia de cauciuc, care, în nesimţirea ei, îi obligă să reducă viteza. Frână bruscă...zboară cauciucul...şi p-acilea nene! Gata...s-a făcut "potecă"! Băi fraţilor, ăştia care aveţi deciziile la voi, de cât timp nu aţi mai ieşit din "municipiul" ăsta? De cât timp nu aţi mai "navigat pe net"? Vă spun tot eu, că există unii ai căror neuroni "se mişcă", unii care fac relantisoarele, genială idee, din asfalt! E...este că ăia sunt tari? Sunt pe dracu! "Geniile" alea şi-au dat seama că bucăţile alea de cauciuc nu au nici o şansă în faţa unei anvelope în frânare. Mai ales dacă este a unui autovehicul de tonaj mediu sau mare! Voi când o să vă daţi seama? Sau mai aveţi "pe stoc" câteva "auto-hâc-uri" şi tre să scăpaţi de ele? Eeeeee...şi eu acum! Ce de întrebări şi comentarii pentru un aspect atât de minor! Glumesc, bineînţeles! Ca să punctez încă o dată, dacă mai este nevoie, drăciile alea sunt amplasate lângă unităţile de învăţământ! Pricepeţi ideea? Copil, trecere de pietoni, maşini care circulă cu viteză pe "potecile" create printre relantisoare...continuarea o las la "nivelul" imaginaţiei vostre.

Sau vreţi să vedeţi desenat pe asfalt, cu cretă de către criminalişti, ceva de genul din prima poză? Mai gândiţi-vă o dată, luaţi o roabă-două de asfalt, un cancioc(că la asta vă pricepeţi) şi faceţi nişte relantisoare "zdravene". Să nu spuneţi că nu am tras un semnal de alarmă. Apropo, ideea acestui material mi-a fost dată de un cititor CampinaRadar. Bine, omul nu mi-a spus să fiu atât de "drăguţ". Dar nu am ce face. NU mă pot abţine...mai ales când văd atâta indiferenţă. Pot să spun chiar că mai este şi "crasă"! Relu NISTOR
                                                                                 




luni, 25 iulie 2016

HOPA!!! A mai apărut un PROST! Sau mai mulți...


EU te vede!





...am mai postat tot felul de fotografii cu aşa zise "graffiti"...desenate, pardon, mâzgălite, prin toate ungherele urbei noastre, sau chiar pe centru. Nu revin la ele, fotografiile le mai am, sunt în arhiva personală, dar le puteţi găsi şi în arhiva CampinaRadar. Acum, însă, pot să dorm liniştit! Nu de alta, dar a apărut un "vigilante"...care ne ameninţă serios: EU TE VEDE! Dar pe tine măi "umanoid neterminat" nu te vede nimeni? Nici măcar tu, când te uiţi în oglindă? Acum, serios vorbind, câmpineni...fiţi cu ochii-n patru! EU TE VEDE e cu "ochiu" pe noi! Aveţi grijă când strănutaţi, când râgâiţi, când trageţi vreun "vânt"...să nu "adulmece" acest "vigilante" prin preajma voastră. Auzi măi Van Gogh de doi lei şi juma...dacă "TU NE VEDE"...de unde aflăm şi noi ce ai văzut? Sau te apuci să "tastezi" pe toţi pereţii caselor "impresiile" tale? Care sunt convins că vor fi la fel de "illuminati" ca şi "logo-ul" pe care-l foloseşti. Poate tu crezi că "Eu te vede!" dar să şti că "noi nu te crede"...cu excepţia a ceea ce am spus în titlu: A mai apărut un prost! Sper că eşti singur, de capul tău(dovleac găunos) şi că nu mai ai şi "acoliţi". Ce Mama Zmeilor o să ne facem cu atâţia "ochi"? A, sau eşti în cârdăşie că ăia de la SRI? Pentru fiecare "set de urechi"...băgăm şi un set de ochi! Ce să mai..o punem de un Big Brother, aici la "târşorul" nostru....de spargem "facebucul". Încă ceva, şi apoi te las cu "supravegherea video": vezi şi POKEMONI? Dacă DA, să taci dracului din gură, că te sparg ăştia care aleargă ca zombii cu telefoanele în mână pe străzi, la orice oră din zi şi din noapte! E periculos! Părerea mea! Ne mai vedem pe pereţi! La cai verzi pe pereţi!

joi, 21 iulie 2016

Eşti BUN! Ia un 10! Stai DRACULUI jos!

...ce să mai...parcă îmi aduce aminte de Mărăşeşti - Mărăşti - Oituz! Adică la celebrul..."PE AICI NU SE TRECE!". Băi "şoferache"..că altfel nu îţi pot spune, deşi aş avea câteva "apelative" suculente în vârful degetelor pe care le folosesc pentru a tasta (alea din mijloc)...tu numeşti asta parcare? Unde, la mă-ta pe tarla? Trebuie să recunosc faptul că am mai văzut "şmecheri" care au parcat prin diverse locuri, chiar pe sub indicatoarele de interzicere, pe trotuare în centrul urbei sau chiar în locurile

pentru persoane cu handicap....dar tu...măi "utilizator" de maşină, chiar nu ai văzut că ţi-ai lăsat "podoaba" în mijlocul unei intersecţii? Cât de chior poţi să fi? Da, băi "şoferache"...în cazul în care nu ştiai, aia este o intersecţie! Se circulă pe toate străzile alea, care se întâlnesc în acel punct! După ce am făcut prima poză, am zis că poate l-o fi apucat pe om vreo treabă mare şi s-a băgat prin tufişuri, ca să rezolve treba! Da de unde! Peste 2 ore era tot acolo. Maşina! În tufişuri nu m-am uitat. Ce să mai...eşti bun...ai un 10! Stai dracului jos! Pe trotuar, că la volan nu îţi este locul. Îţi dădeam un 11 şi un "smiley" dacă reuşeai să faci o astfel de parcare prin intersecţie la ABC sau la Casa Cărţii, aşa cum cunoaştem noi cele două intersecţii. Alea sunt mari, asta e mică, dar la Mama Zmeilor...tot intersecţie rămâne.
 Ţi-ai luat permisul prin Argeş? S-au mai bine zis....ai permis de conducere? În prima poză se vede clar că puteai să dai măcar un metru şi ceva înapoi! Sau nu ştii că maşina ta are şi marşarier? Aş posta şi o poză în care să se vadă nr. de înmatriculare, să mai râdă unul-altul de tine...dar lasă de la mine! Şi aşa eşti truli-luli cu capul! În ce priveşte şoferia. Data viitoare, la "ambâţ"... blochează de tot strada aia. P*acolo intru "io" în parcarea din spatele blocurilor. Fă-mi una "nefăcută". Pa..."şoferache"!

luni, 18 iulie 2016

EU!...GULIVER????

Aş putea să încep cu "ştocăreala" aia cu: mă...când eram copil...eram sărac (aş minţi dacă aş spune asta) şi din această cauză "başcheţii" mei, nişte "drăgăşani" d*ăia ponoşiţi, aveau mereu găuri în talpă. Aşa că, la fiecare ploaie, aveam apă la rădăcini. Şi...normal că am crescut! Numai că nu este aşa. Pur şi simplu am ieşit de pe "bandă" o idee cam lungan. Cel puţin aşa mi-a zis un cititor al CampinaRadar: "băi lunganule, ia fă-ţi o poză lângă indicatorul STOP de pe strada Petre Liciu".  Clientul nostru...stăpânul nostru! Ajuns pe strada cu pricina, mi-am dat seama din prima că, de fapt, cel care i-a dat denumirea s-a înşelat amarnic!
Nu ar fi sunat mai bine "str. Liliputanilor"? Aşa, la o primă vedere, ai putea spune că indicatorul nu are nici o treabă cu autovehiculele, ci cu...pietonii. D*ăştia normali, nu liliputani. Parcă îl şi văd pe "nea Gigel"...cum vine el aşa de pe la crâşma, şi în drumul lui "vârtos" aude odată....zbaing!!! Aude şi simte! Cu "sfecla" din dotare! Şi, fără să vrea, pune şi o frână bruscă de ajunge direct în "poponeaţă"!    
Ok...lilipunani sau nu, pietonii trebuie să fie atenţi. Dar şi conducătorii auto au la un moment dat un unghi în care nu îl văd decât pe "Guliver". Acum, lăsând gluma la o parte, cred că ar trebui ridicat indicatorul la o înălţime corespunzătoare. Sau, dacă nu, mai montaţi un indicator de presemnalizare...unul cu "ATENŢIE...PERICOL DE CUCUIE". Tare aş vrea să văd cum ar arăta unul...că indicator cu "CETĂŢENI TURMENTAŢI" am văzut. Hai să "spargem" şi noi facebook-ul cu unul legat de lovituri la cap. Că cineva sigur e lovit la cap! Poate s-a lovit direct în creier şi "bibilica" e trecută pe "modul STOP".
 Relu NISTOR

ANUNŢ ANGAJARE

SC FLORICON SALUB oferă spre ocupare următorul post:

- ŞOFER PROFESIONIST

Cerinţe:
- studii obligatorii: minimn 10 clase şi pregătire de specialitate,
- experienţă în domeniu: minim 3 ani,
- atestat.

Candidaţii interesaţi pot trimite un curriculum vitae, însoţit de o scrisoare de intenţie, la nr. de fax: 0244.37.51.51 sau la adresa de e-mail office@floricon.ro, menţionând postul pentru care candidează.

Numai candidaţii selectaţi vor fi invitaţi la un interviu, a cărui dată va fi stabiltă de comun acord cu aceştia.

Compania îşi rezervă dreptul de a testa competenţele declarate de către candidaţi.

joi, 14 iulie 2016

A ZBURAT...SPERIETOAREA DE CIORI!!


Ani de zile am tot trecut pe lângă această "grădiniţă" amenajată în faţa unui bloc de pe strada Al. Odobescu.
 Şi de fiecare dată mă opresc, măcar o secundă, pentru a mă uita la "sperietorile de ciori" amplasate în grădina cu pricina, de unul sau mai mulţi locatari "întreprinzători". A trecut de mult vremea celebrelor sperietori făcute din paie. Lumea a evoluat, ciorile nu au dispărut, dar "mijloacele de luptă" împotriva înaripatelor negre sunt pe măsura "progresului". Printre flori şi copaci ..."aviaţia" veghează, zi şi noapte. Şi nu glumesc, pentru că elicele "sperietorilor mecanizate" chiar funcţionează. Ce pot să spun...grădina este îngrijită, arată frumos (cineva pune suflet acolo) şi totul este protejat de "aviaţia inamică". Şi nu oricum, ci cu elicoptere
 şi avioane!
 Mie mi-a plăcut! Sper să nu le dau însă vreo idee unora cărora la place "să împrumute" fără să dea înapoi. Aşa că le spun locatarilor...atenţie la ciori! Să nu se înţeleagă greşit. Vorbesc despre păsările alea negre care dau târcoale pe unde nu te aştepţi. Sper că "armamentul" din dotarea grădinii este în stare bună de funcţionare. Paza bună trece primejdia rea! Sau "nu da elicopterul din mână pe cioara de pe gard!"



marți, 12 iulie 2016

pentru unii MUMĂ, pentru alţii CIUMĂ!!!

...cred că avem o "grămadă" de "erudiţi" prin primăria târgului ăsta, denumit generic municipiu! De ce spun asta? Păi...să o luăm...pe bucăţi!

Poza 1 - strada Ion Creangă (1 martie 1837 - 31 dec. 1885) - scriitor român.

Poza 2 - strada Dimitrie Bolintineanu (14 ian. 1819 - 20 august 1872) - poet român, om politic, diplomat, participant la revoluţia din 1848.


Pozele 3 şi 4 - strada Tineretului...fără număr, fără număr, fără număr!!!

Că alte detalii "istorice" nu am găsit pe Wikipdia. Materialul este realizat la rugămintea unei doamne care locuieşte pe strada din pozele 3 şi 4. M-a întrebat femeia: "Ce Dumnezeu, noi avem ciumă? Aşa cum au fost asfaltate străzile Ion Creangă şi Dimitrie Bolintineanu, puteau să o asfalteze şi pe a noastră! M-a săturat să tot


întreb şi în stânga...şi-n dreapta...de ce trebuie să avem mereu noroi pe strada asta!" Justificată supărarea doamnei! Mai ales că ne-a şi dat Cel de Sus ceva "ploicele" în ultima vreme! M-am interesat şi pe la alţi vecini, am mai dat şi vreo două telefoane! Ce am aflat m-a făcut să-mi aduc aminte că trăim în România! De parcă uitasem! Mie pur şi simplu nu îmi vine să cred că nu se asfaltează strada pentru că acolo, în timpul unor lucrări la... nu contează ce reţea, a murit un om. Un accident de muncă, din câte se pare! Să-i fie ţărâna uşoară! Cică nu s-au definitivat cercetările! Băi oameni buni, trăim în ţara lui "cu fundu-n sus"...Haideţi că baliverna asta chiar că nu o mai cred. A trecut mai bine de un an de când a fost introdusă canalizarea, străzile din pozele 1 şi 2 sunt aranjate, ei bine, aşa cât de bine s-a putut! Dar sunt "circulabile", atât pentru maşini cât şi pentru pietoni. În schimb, pe strada Tineretului(dacă se numea Bătrâneţii...poate măcar din respect pentru nume, se făcea ceva)...ai nevoie de cizme ca să ajungi la maşină. Ştiţi care este partea cea mai proastă: oamenii s-au cam resemnat. Au crezut că măcar atunci, în "zvâcul alegerilor" se va face ceva şi pentru ei. Numai că...au pierdut trenul ăla! A, să nu uit! Vorba doamnei...."eu de ce să plătesc aceleaşi taxe şi impozite, dacă de un an strada noastră arată ca un drum de ţară? Să plătim impozite...ţărăneşti!"...Bună asta cu "impozite ţărăneşti"...poate că va ajunge şi pe la urechile noului Consiliu Local Câmpina. Dar...cine ştie domnule...poate că pe strada Tineretului nu stă nici un câmpinean cu nume mare, răsunător, impunător, cu limuzină la poartă şi cu un "camion" plin de influenţă, nu de asfalt! Asfaltaţi măi oameni buni şi strada aia, până nu i se face nefericitului care a murit...şi pomana de un an! Tare ar fi să tăiaţi şi o panglică!

P.S. hi hi hi! Două străzi sunt mai "paralele" decât a treia, cea din mijloc! Să fie două p.... şi una ca o p...?




vineri, 8 iulie 2016

BETOANE...NU COPACI!


În urmă cu ceva timp, mai exact pe 26 iunie, v-am prezentat un material intitulat sugestiv, spun eu, "Karate kid? Să îi rup(em) capul?!?!", un material care..."a avut succes" la vremea lui. Am primit tot felul de comentarii, am fost şi sunat de mai multe persoane care mi-au spus că au văzut cum grupuri de tineri, cu minţile luate de alcool...se cred zmeii-zmeilor. Unul mi-a spus că atunci când le-a atras atenţia unor tineri, care "exersau" pe un coş de gunoi, că nu este bine ceea ce fac, că era cât pe ce să devină "sac de box". Un adevăr care nu poate fi "contestat". Dar mai există şi soluţia "noninvazivă" a cetăţeanului care vede cum "necuratul" intră în "gingaşele făpturi dătătoare...de picioare": sunaţi la 0244.33.24.20, la Poliţia Locală, că nu sunt puşi acolo degeaba! Ar trebui să intervină când sunt sesizaţi. Apropo de sesizare, iată că am primit eu una...şi acum începem materialul de stăzi!

Cum persoana care mi-a oferit informaţia nu a vrut să se implice, am luat aparatul foto şi...
pâş-pâş... pe str. A.I. Cuza. Acolo...să vezi spirit de om întreprinzător! Nu ştiu când şi cine (mai mult ca sigur un tembel) a rupt un copac plantat, bineânţeles, de angajaţii primăriei. Bun! A fost rupt un copac! Şi mai mult ca sigur vor mai fi rupţi, pentru că...ăsta ne e neamul şi cu el defilăm!
 Dar...în cazul de faţă...lucrurile stau puţin "cam" altfel. Copacul a fost rupt şi rigola unde fusese plantat a rămas "fără obiectul de activitate". Şi aici a apărut "un spirit întreprinzător neaoş"... get-beget! Imediat a profitat de ocazie pentru a-şi amenaja un loc-două de parcare în faţa casei. Cum îţi dai seama? Foarte simplu! Te uiţi dincolo de gard şi o să vezi că "întreprinzătorul" cu pricina tocmai şi-a turnat nişte alei betonate prin curte. Bănuiesc că i-a mai rămas vreo roabă cu beton şi...gata locul de parcare. Că doar nu era să planteze vreun copac! Sau nu era să aştepte până când angajaţii primăriei ar fi înlocuit pomul rupt! Nu se putea aşa ceva! S-a mişcat repede...şi nimeni nu a văzut nimic! Aproape nimeni! Pentru că cititorul CampinaRadar a văzut. Am văzut şi eu, vedeţi şi voi, poate vor vedea şi "organele abilitate să"...Totuşi, trotuarul este domeniu public, parcă! Vă mai aduceţi aminte de nenea Gigi a lu Becali care şi-a "tras" trotuar bengos, pe care apoi a fost nevoit să-l "dărâme"? Vă mai aduceţi aminte de primarul, din nu mai ştiu ce localitate, care a avut "tupeul" să betoneze o porţiune dintr-o stradă, împreună cu nişte concetăţeni, pentru ca mai apoi să-şi "semneze" aproape singur amenda pentru intervenţie neautorizată pe domeniul public? Ia să vedem...la noi se va întâmpla ceva? Sau ne rezumăm doar la faptul că au mai "apărut" vreo 2 locuri de parcare? Pe trotuar...nu oriunde! Ce copaci nene! Ne-am născut printre betoane, suntem obişnuiţi cu ele. Dă-l dracului de copac!
Relu NISTOR  

miercuri, 6 iulie 2016

Pe afară vopsit gardul...înăuntru leopardul!!!





Fotografiile pe care le vedeţi sunt făcute la laturile aceluiaşi bloc. Vorbim aici despre "celebrul" bloc A6...care are o "bulină roşie" pe care aproape că nu o mai poate duce! Adică, ca să fim pragmatici, vorbim despre un bloc care la primul seism mai puternic se va face "una cu
pământul". Bine...nici chiar aşa, dar specialiştii au spus în nenumărate rânduri că este aproape imposibil ca blocul să rămână intact în urma

unui cutremur de o magnitudine mare.                        
S-a tot vorbit despre "consolidarea" bocului cu 10 etaje...încă de pe vremea lui Tudor Gheorghe... primarul. Că dacă era vorba despre artistul "cu cobza"...lucrurile se rezolvau repede, pe nişte versuri de genul:

Şi dacă "unda" bate-n geam,
De se cutremur blocuri
    La zece eu nu mai stăteam
    Ci-mprăştiat p-alocuri!

Dar revenind la lucruri serioase...s-a tot vorbit de-a lungul anilor despre consolidarea blocurilor cu risc maxim în caz de cutremur. Pe lângă blocul din fotografii, aş mai putea reaminti blocurile cu 9 etaje de pe str. Orizontului sau cele de pe str. M. Eminescu. Dar ce vreau eu să spun cu "pe afară vopsit gardul...înăuntru leopardul". Blocul arată, de fapt şi de drept, ca în fotografiile din partea dreaptă. Acesta este adevărul: nişte crăpături de bagi pumnul în ele! În partea stângă vedem "soluţia salvatoare" a celor care locuiesc, în acelaşi bloc, dar pe cealaltă parte. O "mână de glet" şi totul arată "giugiuc!" Din surse sigure(adică am întrebat pe cineva care locuieşte acolo) vă pot spune şi de ce a fost "cosmetizată" o parte a blocului: unii vor să-şi vândă apartamentele! Ştiu că nu sunt sigure în caz de cutremur. Numai că apărea o problemă la vânzare! Când venea potenţialul cumpărător ar fi văzut o imagine "necosmetizată"...ca în cealaltă parte a blocului. Vorba omului: "De ce naiba nu au dat cu glet ambele laturi? Aşa poate îi mai păcăleau pe 1-2 neştiutori". Situaţia este de râsul-plânsului! Aaaaa....aşa ca informaţie, se pare că vor putea fi accesate în curând fonduri guvernamentale pentru consolidarea blocurilor cu risc crescut în caz de cutremur. Însă apare o problemă, una spinoasă: s-a mai încercat în trecut consolidarea blocului A6, însă autorităţile s-au lovit ca de un zid(crăpat, ce-i drept!) de refuzul locatarilor, de a fi mutaţi, pentru o perioadă, cât ar dura lucrările. Dar nu-i nimic...dau şi ceilalţi o mână de glet, şi încă una, şi încă una....şi nu o să mai fie nevoie de nici un cutremur. Blocul va cădea sub propria greutate. Dar va cădea "frumos"!







                                                                                                                                     


AFARĂ-I VOPSIT GARDUL...                                                          ...ÎNĂUNTRU LEOPARDUL!

marți, 5 iulie 2016

HAI-HUI...cu aparatul foto!!! (partea 2)



...se vede că a fost BAC-ul la Limba Română! Unii, în disperare de cauză, neavând cuvintele la ei, au "împrumutat" câteva litere... de pe unde au putut. Un "o", un "n" şi un "d". Dacă facem o mică anagramă...parcă simţim un "nod" în gât...când vedem atâta prostie!


...ştiu, ştiu, ştiu! Parcul de la "Soldatul Necunoscut" va fi reabilitat. Dar, până atunci...o punem de un meci de şah...sau de ce nu... de un off-road? Invitaţi: mămicile sau tăticii care împing la un cărucior! "Legănat" garantat pentru cel mic!


...ok...nişte bile de piatră montate la intrarea în parcul de pe centru, de la fântână. Dar...chiar era nevoie de trei? Şi dacă răspunsul este DA, cred că "montatorii" suferă de puţintel strabism sau ceva în genul ăsta! Băi ăştia, nu puteaţi măcar să le "centraţi"?


..."colectare selectivă a gunoiului menajer"...Ce, nu-i aşa? Cartonul la carton, plasticul la plastic şi gunoiul menajer în mijloc! Parcă "bate" un uşor aer de civilizaţie! Nu-i aşa că-l simţiţi? Unde? Undeva prin buricul târgului!

...The Green Mile(1999) - CULOARUL MORŢII! Cu Tom Hank, Michael Clarke Duncan şi alţii. L-am văzut! Bun film. Păcat că regizorii nu ştiau unde puteau fi turnate cele mai tari scene: pe gangul dintre cele două BIG-uri, ca să le zic aşa! Sinistru! Bine, măcar, că se vede luminiţa de la "capătul tunelului"...

luni, 4 iulie 2016

HAI-HUI...cu aparatul foto!!! (partea 1)



...mai întreb şi eu o dată, aşa cum fac, de altfel, mulţi câmpineni, când o să aibă "cineva" curajul să ne spună care mai este statutul "Turnului Înclinat" şi ce se va face cu el? Va fi demolat sau îl trecem la Centrul de Informare Turistică drept "relicvă" din perioada de tranziţie post-decembristă?


...ce frumos era când mergeam la Cinema, când eram copil! Dacă aveam 5 lei...vedeam un film şi îmi rămânea şi de o prăjitură. Acum văd... doar ce este în poză. Chiar aşa...ce mai este? A cui mai este clădirea? Întreb şi eu!!!





...nu a fost rău când administraţia locală s-a gândit că ar fi bune nişte "refugii" pentru persoanele care aşteaptă "rata" spre...oriunde! S-au lăudat cu ele la vremea respectivă! Ce frumoase şi lucioase erau! Acum...imagine de ghetou!



                                                                               
...am zis că măcar o fotografie cu maşini parcate aiurea o să postez în rubrica HAI-HUI... cu aparatul foto! Iată "câştigătorii" de astăzi. Ne mai vedem pe străzile "minunatei noastre urbe!"                                                                                                                                                                              



...o bancă pentru odihnă, frumos vopsită, la intrarea într-un bloc. De fapt...sunt două bănci. Frumos! Dar ia stai puţintel...parcă scrie ceva! Ia să dau un zoom!



...băăă, chiar scrie ceva: PROPRIETATE PRIVATĂ! Stai aşa, ca să ne înţelegem...dacă trece cineva pe acolo şi vrea să-şi odihnească picioarele..trebui să facă o cerere către asociaţia de proprietari? Tare, frate!


...aşa arată un "PUNCT PRIM AJUTOR"...adică ăla amplasat în parcul de la Ceas. Mă întreb...cine are nevoie de prim ajutor? Cortul? Că nici vântul nu bătea pe acolo! Canicula i-a gonit pe toţi! Măcar de-l lăsau deschis, te mai băgai puţin la umbră!

duminică, 3 iulie 2016

AM SESIZAT...S-A REZOLVAT!!!

Vineri, 1 iulie, am postat un material intitulat "5 MINUTE CU APARATUL FOTO!!!", care începea cam aşa...

...unde este semaforul? Aveţi 3 secunde!....gata, timpul a expirat! Dacă nu îl vedeţi, înseamnă că aveţi probleme cu vederea. La un "ochist" cu voi!

Sincer să fiu, după ce am postat acest material, am primit un telefon de la un amic din Breaza, deci nu prea departe, care m-a întrebat "unde văd eu semaforul ăla nenorocit? Că el nu îl vede! Şi că nu are nevoie să meargă la un control oftalmologic". Chiar pregătisem un "scenariu", ca să îi arăt omului unde este semaforul, numai că, să vedeţi, într-o zi caniculară de duminică, 3 iulie(la două zile după postarea materialului), mi-au luat-o înainte 2 angajaţi ai primăriei, însoţiţi chiar de city managerul Câmpinei, Remus Bădulescu. Aşa că amice, uite-ţi răspunsul în imaginile de mai jos.


Şi..."se făcu lumină!" Acum amicul din Breaza, dar mai ales toţi câmpinenii, pot vedea semaforul! Nu a fost nevoie decât ca presa să sesizeze un "aspect neplăcut"...şi au apărut şi rezultatele. Dacă mai aveţi probleme care vă "şicanează" zi de zi...contactaţi-mă!

Aaaaaa....să nu uit! În data de 18 mai, am postat un material
intitulat "CARTEA JUNGLEI...RELOADED!!!". Nu vă mai spun ce am scris atunci...ci o să vă arăt fotografiile, care vorbesc de la sine.


Dacă tot aveţi "ştocăreala" aia, cu ajutorul căreia puteţi să toaletaţi copacii, vă invit să vă gândiţi şi la pietoni, nu numai la şoferi. Dar dacă îi toaletaţi...aveţi grijă la maimuţe! Încă un lucru şi vă las, pentru moment! În timp ce erau toaletaţi cei doi copaci care făceau semaforul invizibil, s-a auzit şi o voce, pe care din păcate nu am surprins-o pe filmare, care spunea că ar fi mai bine ca cei doi copaci să fie tăiaţi din rădăcină. Aloooo! Cred că nu sunt singurul care este de părere că este mult mai "sănătos" să toaletezi un copac, decât să-l tai din rădăcină. Părerea mea!
Aştept sugestii!
Relu NISTOR