Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

vineri, 11 martie 2016

HOȚI, CURVE CU DOUĂ FEȚE...DE CACAO

Ce părere aveți despre clasa politică a României din ultima perioadă?

1. În afară de faptul că sunt niște corupți care fură țara fără nici cea mai mică jenă, se vede de la distanță că legile pe care le dau sunt numai pentru ei. Mai vreau să spun că nu sunt de acord cu acest guvern tehnocrat. Ceilalți erau mai buni...măcar știai care și cu cine fură.

2. Își bat joc de noi. Nu văd decât putere în fața ochilor. Acum se pupă și apoi se scuipă. Mai stau un pic și apoi încep să se bage unul pe altul la pârnaie. Hotărâri bune pentru oameni nu o să facă niciodată.

3. Ce dracu să mai zici despre ăștia? Totuși aș pleca de la vorba: Fiecare popor își merită conducătorii. Dacă este vorba de reînnoirea clasei politice, ar trebui să începem cu reînnoirea poporului român. Sunt o adunătură de drone fără creier, hoți, șpăgari, penali, corupți.

4. O cloacă de hoți care au furat țara și apoi au vândut-o. Habar nu au ce fac oamenii de rând, nevoiașii. Nu sunt cuvinte ca să îi denumești. Dar cel mai bun este: hoți.

5. Cel puțin în ultimele luni ăștia cred că guvernează altă țară. Mă uit azi la știri și aflu

că ăia au bătut palma cu unii. A doua zi, tot la știri, auzi că nici nu se pune problema unor astfel de parteneriate. Te doare mintea. Se arestează pe capete dar nu se recuperează nici un ban. Poate doar câteva centime, când se vorbește despre niște afaceri de unde au dispărut în ceață sume pe care nici nu poți să le pronunți. Niște jăpcari nenorociți, fără nici un Dumnezeu.

6. Situația este de cacao! Avem politicieni neșcoliți. Trebuiau miniștrii școliți care să fie numiți în meseriile pe care le cunosc cel mai bine. Au fost, la început, dar apoi au început schimbările. Trăim între niște ruine, nu ne poate scoate de aici. Cel puțin pentru moment. O țară condusă de nepregătiți puși numai pe mișmașuri.

7. Asta e clasă politică? Sunt doar niște curve de la un capăt la celălalt. I-aș băga undeva pe toți. Când mă uit la TV îmi zic: hai să vedem ce mai zic și hoții și curvele astea politice. Orice ar spune, tot pentru ei vor face ca să le fie și mai bine.

8. Din ultima perioadă? Scuze, dar așa a fost mereu. Dar ce mă deranjează cel mai tare este că toți sunt ca niște plăci stricate: trebuie să ieșim la înaintare cu tineri bine pregătiți, neinfluențați politic...bla,bla, bla. Cred că trebuie să îi căutați pe la gimnaziu. Dar și așa...dinozaurii politicii românești sunt niște buni profesori. Temele: hoția, corupția, traficul de influență și multe altele. Materie stufoasă.

9. O părere foarte nasoală. Asta spune tot. O lipsă totală de interes față de poporul român. Nici nu merită să vorbești despre ei. Am prea multe cuvinte pe limbă, dar nu vreau să mă murdăresc la gură.

10. O părere proastă. Totul este de fațadă. O mână spală pe alta. Se știe cine fură și de unde, mai prind câte unul, îi dau ceva pușcărie și....gata. Dar când vor fi recuperați banii? Că vorbim de sume uriașe.  

2 comentarii:

COMMENTATI AICI...