Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

joi, 10 martie 2016

60 de câini comunitari... pe lună!




În unei discuții telefonice purtată cu Remus Bădulescu, city managerul municipiului Câmpina, am aflat cam în ce fel este gestionată problema câinilor comunitari pe raza urbei noastre. Astfel am aflat că în padocuri sunt în acest moment 229 de câini comunitari, și că, de exemplu, au fost strânse 60 de astfel de patrupede de către echipele de hingheri, numai în luna februarie. Întrebat, în funcție de aceste cifre, care este situația câinilor comunitari, Remus Bădulescu, city managerul municipiului Câmpina a declarat: Se poate spune că, începând cu anul 2013, de când am preluat această funcție, lucrurile merg mult mai bine. Mai avem probleme mari cu cei care aduc câini din alte localități și le dau drumul la marginea municipiului.
În ceea ce privește adoptarea unui astfel de patruped din padocurile Primăriei, regulile sunt simple: solicitantul trebuie să dovedească că îndeplinește cel puțin o regulă simplă: are condițiile necesare creșterii unui câine.
Iar,În ceea ce privește numărul de scandaluri făcute de cetățeni la apariția hingherilor, acestea sunt din ce în ce mai puține, lucru care înseamnă, conform city managerului, că oamenii au înțeles însemnătatea acțiunii hingherilor. Dacă cineva din Câmpina dorește apariția hingherilor într-o anumită zonă a municipiului, există numărul de tel. 0244.33.24.20, al Poliției Locale. (nonstop).
În ultima perioadă nu au mai fost înregistrate cazuri de câini care au mușcat pe cineva, cu excepția unui caz în care un bărbat a fost mușcat de...propriul câine.

Un comentariu:

COMMENTATI AICI...