Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

joi, 31 martie 2016

EXPLICAȚI-MI ȘI MIE!!!

În urmă cu câteva zile, o persoană care a mai colaborat cu mine, pe CampinaRadar.ro, mi-a trimis o fotografie (dreapta sus) și o întrebare, și anume cea din titlu: EXPLICAȚI-MI ȘI MIE!!! M-am uitat și eu atent la fotografie și nu am fost în stare să-i un răspuns decent. Am căutat pe mister Google și nu am găsit o explicație referitoare la indicatorul rutier din poza primită. Am găsit în schimb, ceva asemănător, cu informații scoase din Codul Rutier, de pe plaiurile românești: Acest indicator se instalează în apropierea unei treceri pentru pietoni. Acesta poate fi precedat și de indicatorul Presemnalizare trecere pentru pietoni. Bun! Dar prin indicatorul din fotografia primită...ce să înțelegem? Că pe acolo trec numai popii sau persoane cu fuste? Hai să spunem și așa. Dar unde Mama Zmeilor e zebra? Sau punctișoarele alea sunt zebra? Sau numai acolo poți să dai peste ei, ca în jocurile pe calculator, să câștigi mai multe puncte? Aștept sugestii pe tulburelu@yahoo.com
P.S. Unde este făcută poza?

luni, 21 martie 2016

6/49...un joc MĂSLUIT?

Tocmai am stat de vorbă cu cineva care a jucat la 6/49. Și era negru de supărare, pentru că nu îi ieșise nici un număr, deși pusese o grămadă de bilete. Atunci m-am gândit să le pun câteva întrebări câmpinenilor, referitor la acest joc: jucați, ați câștigat vreodată și este jocul măsluit? Haideți să vedem ce a ieșit.


 1. Nu joc. Nu joc pentru că nu am încredere. Am impresia că jocul este măsluit. Mai bine joc în Polonia, unde se extrag 20 din 80, deci și mai multe șanse. 

2. Da. Recunosc că joc de mult timp și poate reușesc să câștig și eu vreodată. Cel mai mult am câștigat 30 de lei. Nu prea am încredere în acest joc, cred că se face ceva. Dar eu tot joc. Speranța moare ultima.

3. Nu joc. Nu am noroc. Am încercat și eu de vreo 2 ori și am dat numai pe lângă. Nu mă interesează dacă sunt măsluite, dar totuși există unele ciudățenii. Mai ales că potul cel mare se câștigă mai ales în perioada sărbătorilor.

4. Joc foarte rar, dar mai ales la Joker. Nu am câștigat niciodată. La Joker am mai câștigat, dar maxim 30 de lei. Nu sunt convins că jocul este măsluit. Este posibil să se facă niște mișmașuri...greutatea bilei și altele. Mai bine joc în Polonia și Grecia, pentru că acolo nu este țigănia de la noi.

5.Joc. Dar indirect, ca să zic așa. Mai întâi cu colegii de la facultate, acum cu prietenul meu. Punem banii la grămadă și împărțim câștigul. Ceea ce nu s-a întâmplat niciodată. Nu prea cred că jocul e măsluit. Sper că este pe bune.

6. Joc, dar nu prea des. Mai mult la pariuri. Cel mai mult am câștigat 300-400 de lei. Dar foarte rar. Consider că este un joc corect. Dara asta e părerea mea.

7. Nu joc. Nu joc pentru că nu am noroc. Nu este corect. Este o făcătură.

8. Nu joc. Prefer munca. Decât să aștept să cadă bani din cer, mai bine muncesc.Eu consider că jocul este oricum măsluit. Altfel cum ar mai ieși și ei în plus? Și încă ceva: nu îi înțeleg pe cei care joacă.

9. Nu joc. Nu îmi place. Am jucat și eu o dată
și nu mi-a ieșit nici un număr, măcar așa ca să mă agațe. Mai bine păstrez banii. Sigur se fac mișmașuri. Nu are cum să fie un joc corect. Trăiască tehnologia de ultimă oră.

10. Mai joc și eu din când în când, convins fiind că arunc banii pe geam. Nu am câștigat nici măcar o centime. O dată mi-au ieșit 2 numere. Joc rar pentru că sunt convins că se fac mișmașuri. Nu cred că este un joc corect.

vineri, 18 martie 2016

ȚIGARA...PRO ȘI CONTRA! Totuși...vrem să fumăm!

Legea asta cu țigările a stârnit multe controverse. Am stat de vorbă cu 10 câmpineni, fumători sau nefumători, tineri și bătrâni. Pe alocuri trebuit să cenzurez răspunsurile. Să vedem ce e ieșit.

1. Am o părere foarte proastă, referitor la nenorocita asta de lege. Sunt o fumătoare înrăită și nu cred că o să mă poată opri cineva. În baruri nu intru, dar în parcuri sigur o să fumez. Palmez țigara, ca ăia mici.

2. Părerile sunt împărțite. Necesitatea de a ne alinia la ceea ce s-a făcut în Europa în domeniul fumatului a venit cam repede pentru România. Multe domenii de activitate vor fi afectate. O mare lovitură pentru patronii de localuri. Cred că ai noștri puteau să mai aștepte măcar vreo 5 ani până să o adopte, așa cum au făcut și cu alte legi.

3. Eu nu fumez, deci nu am un of prea mare, dar soțul meu fumează și asta înseamnă că atunci când o să ieșim pe undeva, eu o să rămân singură la masă și el o să stea mai mult pe afară. O să am o dilemă: să ies cu el sau să stau cuminte la masă, bătând darabana și să aștept să vină sau să îngheț pe lângă el, ca nu cumva să intre în vorbă pe afară cu alte fumătoare înrăite. Era bine să poți ALEGE (că cică e democrație și ne cheamă pe toți la alegeri) și să fie localuri pentru fumători sau ne.

4. Este o lege foarte dură. Pe mine nu mă deranjează fumul. S-a mai pierdut un drept al omului. Să nu uităm că fabricile de țigări sunt printre cei mai mari contribuitori la bugetul de stat. Suntem niște papagali. Eu abia aștept să văd ce o să ne mai interzică! Legea este făcută cu dosul de niște politicieni care nu au legătură cu realitatea. Consider că au probleme mult mai mari de rezolvat.

5. Pe undeva e bună legea asta fără cap și fără picioare. Eu sunt fumător înrăit și nu am de gând să mă las. Ăștia chiar nu își dau seama că distrug bugetul țării? Dacă este frig afară și vreau să ies la un restaurant, cu soția, comand 2 ciorbe și 2 fripturi, ce fac dacă am chef de o țigară? Ies afară? Să îi ia un drac. Consider că mi s-a luat un drept al omului. Și cum era aia cu liberul arbitru?

6. Am o părere bună, deși sunt fumător înrăit. De ce? Pentru că în baruri sau restaurante nu există instalații performante pentru eliminarea fumului. Ăsta este singurul motiv pentru care sunt de acord cu legea, care, în rest este plină de niște precizări, le-aș zice eu idioate,făcute de niște...parlamentari.

7. Ce vor face sărăcuții parlamentari care vor să iasă la o țigară? Până ies ei din hardughia sunt dați ...absenți. Acum, fără glumă, ăștia sunt duși cu capul. Nici nu vreau să mă pun în pielea unui proprietar de bar sau de restaurant. Faliment scrie pe ei. De ce mama dracului nu au mers pe varianta...în această unitate se fumează. Sau nu se fumează(la cofetărie cu noi). Eu consider că mi s-a încălcat un drept al omului. Încă unul!

8. Da ce bă, noi fumătorii avem ceva, suntem leproși? Dacă tot vreți să faceți ceva scoateți-le în afara legii. Păi ce, numai nefumătorii pot să stea la crâșmă? Îmi bag ceva în legea lor.

9. Sunt de acord cu această lege. Poate așa se mai lasă lumea de fumat. Spun asta deși sunt fumător înrăit. Cred că se poate bea o cafea sau o bere și fără țigara aferentă. Dar mi se pare normal ca fumătorilor să nu le convină.

10. Este o prostie. Uitați-vă la ei cât sunt de îngrămădiți! Nici nu a ieșit bine legea pe piață că au și început să o modifice. Îmi este scârbă de ei. Le-aș trage un fum în față și aș stinge țigara pe buletinul de vot.

joi, 17 martie 2016

DE LA LUME ADUNATE

1. Personajul negativ are mai puține restricții.

2. Am constatat că inima este casantă, experiență care sa dovedit că este și dureroasă.

3. Vindea opinie la kilogram și judecată la metru
.
4. Chiar și părțile nevinovate își pot face dușmani de moarte.

5. Mi-am tocat banii pe femei repezi și cai greoi.

6. Speranța poate fi firavă, însă poate să reziste când toate celelalte au dat greș.

7. Oricât de dureroasă ar fi, cunoașterea este întotdeauna preferabilă în locul neștiinței
.
8. Unele experiențe pot sta în calea altor experiențe.

9. Răul pe care-l fac oamenii trăiește și în urma lor, binele e îngropat adesea odată cu oasele.

10. Nu există cuvinte care să schimbe faptele.

miercuri, 16 martie 2016

ANUNȚ (cursuri de înot)

Școala Generală *ION CÂMPINEANU*, din municipiul Câmpina, organizează începând cu anul școlar 2016-2017, o clasă I cu profil sportiv integrat -specializarea înot.
Selecția elevilor:
- perioada de înscriere 21-31 martie 2016
Informații referitoare la componența dosarului de înscriere se obțin la sediul instituției
- str. Erupției, nr.7, cod poștal 105600, jud. Prahova sau la tel/fax: 0244.333.835, Ion_campineanu@yahoo.com
Selecția se va face la baza sportivă a școlii.
Elevii se vor prezenta vineri, 15 aprilie, ora 13.30, în echipament sportiv(trening și pantofi sport). Pregătirea organismului pentru efort de va face în mod organizat, cu profesorii din comisie.
Criterii de selecție:
1. Criteriul somatic
- înălțimea
- anvergura
2. Criteriile motrice:
- alergare de viteză pe 30 de metri
- navetă 3x5m
- coordonare braț-picior
3.Criteriul practicării înotului
Se acordă un punct bonificație celor care:
- prezintă diplomă de participare la un concurs de înot
- prezintă adeverință de practicare a înotului de cel puțin 6 luni(adeverință emisă de entitatea sportivă la care a activat)
Admiterea se face în funcție de punctajele obținute, la fiecare probă și criteriu de selecție.

marți, 15 martie 2016

PĂZEA...vine DENTISTUL!

PĂZEA...vine DENTISTUL!
Medicul DENTIST! Unul dintre personajele pe care oamenii nu prea sedau în vânt. În materialul următor vom vedea ce păreri au câmpinenii despre *omul cu freza*. Temeri, prețuri, calitatea lucrărilor și multe altele.

  1.E o teamă. Când aud freza aia mai bine mă duc în altă parte. Trebuie să fi nebun la cap ca să nu îți fie măcar un pic frică. Referitor la calitatea serviciilor...sunt bune, dar nu foarte bune. Prețurile un pic cam piperate. Este bine că, cel puțin la dentistul unde mă duc eu, nu se mai așteaptă pe holuri.

2. Nu pot spune că mi-e frică de stomatolog, dar am totuși o reținere, mai ales când aud freza aia. Ce vreau însă să spun este că prețurile sunt exagerate. Mai-mai că îți iei o mașină dacă ai mai multe lucrări. Apropo de frică, atunci când m-am operat de apendicită, am intrat și am ieșit cu zâmbetul pe buze.

3. Nu am fost de mult timp la stomatolog. Dar am înțeles că prețurile au cam sărit calul.Soțul meu a dat o căruță de bani pentru o lucrare. Ce pot să mai spun este că acum nu îmi mai este frică, dar înainte stomatologul era un fel de BAU-BAU pentru mine.

4. Stau până în ultimul moment ca să ajung la un dentist. Recunosc, mi-e frică de freza aia nenorocită. În plus nu sunt mulțumit de raportul calitate/preț. Când îți este lumea mai dragă te trezești că mesteci o plombă.

5. Sunt plin de transpirație, dar doar până ajung pe scaun și medicul se apucă de treabă. Ce nu îmi mai place este că prețurile sunt prea mari în comparație cu banii pe care îi au românii prin buzunare. Un lucru bun, cel puțin la dentistul la care merg eu, programarea este programare. În ceea ce privește calitatea lucrărilor....depinde de la caz la caz, de la dentist la dentist.

6. Nu îmi este teamă să merg la dentist. Dar nici nu cred că o să mă vadă vreunul prea curând. Poate doar dacă mă împrumută el cu bani.

7. Nu îmi este frică de dentist. Ultima extracție mi-am făcut-o singură. Dar ce vreau să spun este că știu din surse sigure că au fost pacienți care au plecat de la dentist cu hepatita B,C. Cel mai rău este că te tot cheamă, și de fiecare dată scoți bani din buzunar.

8. Nu prea mi-e frică. Numai că sunt supărată pentru că am dat 16 milioane (lei vechi) pentru o lucrare pe care nu o pot purta. Acum sunt știrbă. Nu știu dacă a fost vina stomatologului sau a tehnicianului. Cel puțin e bine că nu se mai stă la coadă.
9. Eu pot spune că sunt mulțumită, pentru că nu am avut nevoie de ei. Dar dacă aș avea nevoie de un dentist, sigur mi-ar fi frică. În schimb, știu de la cunoștințe că se tot plimbă de la un dentist la altul, sunt într-o continuă căutare. Tot de la prieteni am aflat că prețurile sunt mari.

10. Nu mă duc des la dentist, pentru că nu am bani. Numai când am auzit care sunt prețurile m-am lăsat. Și am ceva de lucru la dantură. Am auzit că numai o radiografie e vreo 80 de lei. De la cei care chiar se duc la dentist, am aflat că se fac și lucrări de mântuială, dar și de calitate, funcție de medic. Dar nu mi-e frică. Este un rău necesar, atunci când ai și bani să ajungi pe acolo.  

luni, 14 martie 2016

ANUNȚ SC FLORICON SALUB

ANUNȚ
FLORICON SALUB



Către toți locuitorii municipiului Câmpina, Primăria municipiului Câmpina, SC Floricon Salub și CCR Logistics System, organizează sâmbătă, sâmbătă, 19.03.2016, campania trimestrială de colectare a deșeurilor și echipamentelor electrice și electronice. Astfel, cine dorește să se debaraseze de echipamentele electrice nefuncționale sau depășite tehnic, le pot aduce direct la Centrul de Colectare, din str. Milcovului f.n., (fosta CT6), sau pentru deșeurile voluminoase (frigidere, televizoare, mașini de spălat), poate solicita telefonic la nr. 0728.256.899, ridicarea acestora de către autovehiculele Floricon Salub. Cine predă deșeurile de echipamente electrice și electronice, în data de 19.03.2016, va putea câștiga, prin tragere la sorți, un aparat ele
ctrocasnic nou.  

DE LA LUME ADUNATE

1- Ambiția nemăsurată poate duce la rezultate remarcabile.

2. Dacă te consideri deasupra mea, atunci și eu consider că nu ai cum să-mi stai alături.

3. Nu eu te fac prost, așa te-ai născut, eu doar te-am remarcat.

4. Ca să îți fie bine trebuie să iei hotărârile în funcție de sentimentele tale și nu de ale mele sau ale celorlalți.

5. Prefer să fiu cu el, în mijlocul unui uragan, decât oriunde în lume, fără el.

6. Dacă mă mai enervezi vei deveni un bărbat fără puls.

7. Nu este o pedeapsă, ci o probă dură a vieții.  

8. Plăcerea pe care o dăruim ființei iubite înseamnă mai mult decât ceea ce primim noi înșine.

9. Nu are rost să-i explici unei femei puterea de atracție a noului. Și nu vorbesc aici despre pantofi.

10. Adevărul este că la cei tineri febra dorinței este o boală trecătoare, pe care intimitatea o vindecă repede.

duminică, 13 martie 2016

SUNTEM PE MOARTE!!! Farmaciile ca...ciupercile.


SUNTEM PE MOARTE!!! Farmaciile ca...ciupercile.

Stând de vorbă cu câțiva prieteni, la un moment dat, pe unul dintre ei l-a apucat o mare *durere de sfeclă*. Ne-a întrebat dacă are cineva vreo *bulină*, că nu mai poate de *tărtăcuță*. Ghinionul lui....eram numai bărbați. Că dacă era și vreo fată...scotea ea juma de farmacie din poșetă. Așa că l-am trimis la farmacie. Dar la care? Care este mai apropiată. Fiecare a început să-și de-a cu părerea...du-te mă la aia, că e mai apropiată, altul...du-te mă la aia că sigur este deschis. În acel moment mi-a trecut prin căpățână o întrebare: Bă, dar în Mama Zmeilor, câte farmacii sunt în Câmpina? Și noi, experții, am ajuns la cifra 18. Câte mă? Câți câmpineni sunt bolnavi sau pe moarte de sunt atâtea farmacii, de le întorci cu furca? Și de aici au început discuțiile de l-au apucat pe ăla și mai tare durerile de cap. Una lângă alta, sau pe partea cealaltă a drumului, oameni stând la coadă, cu rețetele în mână. Ori titlul este veridic, ori se pare că deținerea unei farmacii este *găina cu ouă de aur*, unde se petrec multe găinării. Ba nu...MĂGĂRII. Știu din surse sigure că farmacistul, cel de la ghișeu este, la propriu, instruit să recomande cele mai scumpe medicamente, deși în rafturi există medicamente de producție internă, care au aceiași compoziție și aceleași efecte. Păi dacă nu s-ar vinde alea străine, de unde bani pentru comisioanele pentru vânzarea anumitor produse? Apropo de bani, am încercat să facem un calcul. Dacă în târgul ăsta denumit *municipiul Câmpina*, sunt 18 farmacii, oare câte sunt în toate localitățile din țară? Cred că te lasă și durerile de cap dacă ai afla ce sume de bani se învârt în această mafie a medicamentelor și farmaciilor. Până și aleșii noștri au priceput că ceva nu este în regulă. Într-un final. Așa că au început discuțiile privind reclamele pentru farmacii și medicamente. Știe cineva cam cât costă un minut de publicitate? Consumatorii de TV știu că în pauzele publicitare, pe lângă câteva spoturi pentru salam, bere, chipsuri, telefonie mobilă...urmează numai reclame la medicamente și farmacii. După o astfel de pauză publicitară deja începe să te doară pe colo-colo. Noroc că mai apar mari artiști, care în loc să fie acolo unde le stă mai bine, adică pe scenă, te anunță cu zâmbetul pe buze și melodii voioase, că poți scăpa de orice durere, numai să treci pragul unei farmacii. Mai mult ca sigur că și acești artiști cunoscuți sunt plătiți. Oricum, în domeniul medicamentelor și farmaciilor se învârt mulți bani. Să vedem dacă aleșii noștri vor găsi o soluție. Nu numai ei, dar și alte organe de control ale statului. Dar mai repede, pentru că la câte buline bagă românul în el, titlul da deveni cât de cât real. Și atunci...cine o să mai vină la vot? Dar nu este nici o problemă. Există urnă mobilă, facem și o farmacie mobilă. Numai să ajungă ăla până la cabina de vot. Apoi...vede el. Mă opresc aici, nu înainte de a mai adresa o dată întrebarea: de unde Mama Zmeilor atâtea farmacii în Câmpina? Vreo 18? Și toate prospere. Hai bă, mă lași cu gluma?
P.S. De ce există, în unele situații, o diferență de 5-6 lei, de la o farmacie la alta, pentru același produs.
Aștept, ca de obicei... comentarii și sugestii pe tulburelu@yahoo.com sau direct pe pagina principală a blogului.

Relu NISTOR (0731.51.65.72)


   




sâmbătă, 12 martie 2016

DE LA LUME ADUNATE

1 - Banii și credința sunt niște factori de convingere extrem de puternici.

2 - Dacă te-am supărat cu ceva, sună-mă...ca să îmi cer scuze.

3 - Căsnicia e ca un joc de hochei: este un sport violent și cu limită de timp.

4 - Trebuie să știi să te retragi atunci când viața o cere.

5 - Bravura  și prostia sunt prieteni apropiați, numai rezultatul le deosebește.

6 - Sfatul tău a fost luat în considerare și....ignorat!

7 - Știi ce ieftin pari alergând după ceva ce nu este al tău?

8 - Nu adevărul câștigă procesele, ci un avocat bun.

9 - Nu există nimic în lumea asta, oricât de mare sau de uimitor, pentru care admirația noastră să nu scadă treptat.

10 - Când, din întâ
mplare, mincinosul dă peste adevăr, se sperie ca nu cumva să-i vicieze minciuna.

vineri, 11 martie 2016

HOȚI, CURVE CU DOUĂ FEȚE...DE CACAO

Ce părere aveți despre clasa politică a României din ultima perioadă?

1. În afară de faptul că sunt niște corupți care fură țara fără nici cea mai mică jenă, se vede de la distanță că legile pe care le dau sunt numai pentru ei. Mai vreau să spun că nu sunt de acord cu acest guvern tehnocrat. Ceilalți erau mai buni...măcar știai care și cu cine fură.

2. Își bat joc de noi. Nu văd decât putere în fața ochilor. Acum se pupă și apoi se scuipă. Mai stau un pic și apoi încep să se bage unul pe altul la pârnaie. Hotărâri bune pentru oameni nu o să facă niciodată.

3. Ce dracu să mai zici despre ăștia? Totuși aș pleca de la vorba: Fiecare popor își merită conducătorii. Dacă este vorba de reînnoirea clasei politice, ar trebui să începem cu reînnoirea poporului român. Sunt o adunătură de drone fără creier, hoți, șpăgari, penali, corupți.

4. O cloacă de hoți care au furat țara și apoi au vândut-o. Habar nu au ce fac oamenii de rând, nevoiașii. Nu sunt cuvinte ca să îi denumești. Dar cel mai bun este: hoți.

5. Cel puțin în ultimele luni ăștia cred că guvernează altă țară. Mă uit azi la știri și aflu

că ăia au bătut palma cu unii. A doua zi, tot la știri, auzi că nici nu se pune problema unor astfel de parteneriate. Te doare mintea. Se arestează pe capete dar nu se recuperează nici un ban. Poate doar câteva centime, când se vorbește despre niște afaceri de unde au dispărut în ceață sume pe care nici nu poți să le pronunți. Niște jăpcari nenorociți, fără nici un Dumnezeu.

6. Situația este de cacao! Avem politicieni neșcoliți. Trebuiau miniștrii școliți care să fie numiți în meseriile pe care le cunosc cel mai bine. Au fost, la început, dar apoi au început schimbările. Trăim între niște ruine, nu ne poate scoate de aici. Cel puțin pentru moment. O țară condusă de nepregătiți puși numai pe mișmașuri.

7. Asta e clasă politică? Sunt doar niște curve de la un capăt la celălalt. I-aș băga undeva pe toți. Când mă uit la TV îmi zic: hai să vedem ce mai zic și hoții și curvele astea politice. Orice ar spune, tot pentru ei vor face ca să le fie și mai bine.

8. Din ultima perioadă? Scuze, dar așa a fost mereu. Dar ce mă deranjează cel mai tare este că toți sunt ca niște plăci stricate: trebuie să ieșim la înaintare cu tineri bine pregătiți, neinfluențați politic...bla,bla, bla. Cred că trebuie să îi căutați pe la gimnaziu. Dar și așa...dinozaurii politicii românești sunt niște buni profesori. Temele: hoția, corupția, traficul de influență și multe altele. Materie stufoasă.

9. O părere foarte nasoală. Asta spune tot. O lipsă totală de interes față de poporul român. Nici nu merită să vorbești despre ei. Am prea multe cuvinte pe limbă, dar nu vreau să mă murdăresc la gură.

10. O părere proastă. Totul este de fațadă. O mână spală pe alta. Se știe cine fură și de unde, mai prind câte unul, îi dau ceva pușcărie și....gata. Dar când vor fi recuperați banii? Că vorbim de sume uriașe.  

joi, 10 martie 2016

60 de câini comunitari... pe lună!




În unei discuții telefonice purtată cu Remus Bădulescu, city managerul municipiului Câmpina, am aflat cam în ce fel este gestionată problema câinilor comunitari pe raza urbei noastre. Astfel am aflat că în padocuri sunt în acest moment 229 de câini comunitari, și că, de exemplu, au fost strânse 60 de astfel de patrupede de către echipele de hingheri, numai în luna februarie. Întrebat, în funcție de aceste cifre, care este situația câinilor comunitari, Remus Bădulescu, city managerul municipiului Câmpina a declarat: Se poate spune că, începând cu anul 2013, de când am preluat această funcție, lucrurile merg mult mai bine. Mai avem probleme mari cu cei care aduc câini din alte localități și le dau drumul la marginea municipiului.
În ceea ce privește adoptarea unui astfel de patruped din padocurile Primăriei, regulile sunt simple: solicitantul trebuie să dovedească că îndeplinește cel puțin o regulă simplă: are condițiile necesare creșterii unui câine.
Iar,În ceea ce privește numărul de scandaluri făcute de cetățeni la apariția hingherilor, acestea sunt din ce în ce mai puține, lucru care înseamnă, conform city managerului, că oamenii au înțeles însemnătatea acțiunii hingherilor. Dacă cineva din Câmpina dorește apariția hingherilor într-o anumită zonă a municipiului, există numărul de tel. 0244.33.24.20, al Poliției Locale. (nonstop).
În ultima perioadă nu au mai fost înregistrate cazuri de câini care au mușcat pe cineva, cu excepția unui caz în care un bărbat a fost mușcat de...propriul câine.

miercuri, 9 martie 2016

DE LA LUME ADUNATE


1.Îl arunc în stradă. De preferat în plină circulație

2. Carierele stau în calea dragostei iar dragostea stă în fața carierelor

3. Singurul lucru pe care puteai conta, era faptul că nu puteai conta pe nimeni și pe nimic

4. Ce ar putea fi rău în această **bătrână, sublimă lume măreață***?

5. Pe femei nu trebui să le înțelegi neapărat. Este mai bine să încerci să le interpretezi.

6. Știa că valorează mai mult decât datoria națională.

7. Să nu se spună niciodată că eu am stat în calea vieții, libertății și a marilor dorințe sexuale
.
8. Să nu-ți fie niciodată teamă să întrebi și să nu-ți îngădui să crezi că nu ai să înțelegi răspunsrile

9. Studiile diminuează posibilitatea de a greși, dar îți garantează succesul și eventual îți pot demonstra insuccesul.

10. Căscatul umple cel mai bine cel mai bine golurile de conversație.

marți, 8 martie 2016

NU VOTEZ

Editorial.

Eu NU-I VOTEZ nici măcar pe cei INDEPENDENȚI



Voi fii cât se poate de succint. Dacă în urmă cu câteva săptămâni eram hotărât să nu merg la nici un fel de vot, pentru simplu fapt că nu am de unde alege în ceea ce privește partidele politice. A mai rămas varianta să votez vreun independent. Și asta dacă îmi venea mie, așa .....**pe chelie**....să pierd ceva timp din viața mea. Numai că după ce am stat de vorbă cu câteva persoane, care au vorbit cu alte zeci de persoane, și tot așa, am aflat că alegătorii din Câmpina nu au încredere nici în independenții **lui pește prăjit**. De ce? Pentru că ei cred că **așa zișii**  independenți nu sunt decât niște **săgeți** aruncate pe piață de celelalte partide. Adică, ce să nu ne mei ascundem după deget, **independenții** vor vota tot cum vrea partidul care i-a susținut campania electorală. Se pare că partidele politice au început să priceapă că treaba asta cu independenții le cam stă în coaste și le dă bătăi de cap. Așa că de ce să nu fie ai lor în cazul în care câștigă vreunul? Pe**radio șanț** apare o variantă și mai sinistră: un independent câștigă și se dovedește că este un fel de GICĂ CONTRA atunci când se votează vreun proiect de hotărâre. Cam în cât timp vor începe să apară presiunile, amenințările, controalele, promisiuni financiare...șamd. Așa că nu îi mai votez nici pe ăștia. Adică stau acasă, sătul ( și nu de mâncare) și mă uit la Tezaur Folcloric și aștept răbdător melodia în compoziția căreia apar versurile...noi suntem români....șamd.
Relu NISTOR

VOCEA CUIVA




Vocea Cui(va)
Te ține un cui bătut în lemn?
Cel care trece chiar prin tine? 
Să fie acel cui solemn
Care nu știe nici de sine?
 
Un cui din fier, ce vrea să-ți ia
Chiar spiritul și libertatea!

Să gândești făr-de nu știi, 
Cui să spui tot ce vrei și... orișicui
Scuze-nțepatule, eu nu te plac!
Cred în pace
Și stau acum, mă uit, îmi place
Cum soarele chiar nu mai zace!
Dar ție umbră nu-ți mai face.
Bogdan M.

Cu riscul să mă repet, cine vrea să scrie pe acest blog, o poate face trimițând
textul pe tulburelu@yaho.com.

8 MARTIE 2016

SC FLORICON SALUB 


urează tuturor doamnelor și  domișoarelor
 să aibă parte de multă sănătate, iubire în viață
 alături de cei cu sufletele curate.

 LA MULȚI ANI 2016

8 MARTIE 2016

8 MARTIE 2016     LA MULȚI ANI
                                                                                                                                                                                              Ghiocelul - MIC DAR PUTERNIC. ÎNTOTDEAUNA PRIMUL!

Asociația  Sportivă SPARTACUS