Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

miercuri, 1 iulie 2015

LEGALIZÃM PROSTITUȚIA?

LEGALIZÃM PROSTITUȚIA?

Haideți să vedem ce au de spus zece câmpineni despre acest subiect. Mint, sunt 12. Vor sau nu vor ca prostituția să fie legalizată? Commentez mai încolo!  
1. Da. da. da. Cum să nu? Foarte bine. Câștigă și omul, câștigă și statul. Merge acolo și o găsești curată și bine sănătoasă. 
2.Da! Pentru că este mult mai sigur așa. Este ca și cum ai împlini 14-15 ani și ai o gagică și nu știi cum să i-o tragi! Mai bine vorbești cu părinții și faci totul cum trebuie, în siguranță.
3. Da. Și asta este tot o meserie. Sincer nu aș vrea ca soțul meu să se ducă la nici o curvă. Dar dacă o face...măcar să vină sănătos acasă.
4. Da. Pentru că toți bărbații care vor să se simtă bine, să plătească și să fie și în siguranță ar aprecia un astfel de serviciu. Să fie pe stradă? Să nu uităm de sănătate. 
5. Da. Este normal să fie așa. Oricum există. De ce mama dracului nu o legalizăm?
6. Da. Ar trebui legalizată. Este mai sănătoasă. Totul ar putea fi controlat oarecum.
7. Nu sunt de acord cu asta. Dar totul ar trebui să fie organizat, pentru că ar intervenii și medicii. Dacă tot există, că există, măcar să fie organizat.
8. Aș fi de acord. Dacă și medicii ăia și-ar face treaba. Toată lumea ar avea de câștigat. Dar suntem în România. Hai să mergem în Olanda sau în Germania.
9. Da. 100%. Motivele? Să nu mai ai probleme legate de boli luate de la femei dornice de pasiune. 
10. Da. Sunt unele femei nesatisfăcute acasă și caută pasiunea pe stradă. 

Terminasem materialul și concluziile sunt mai mult decât clare. Numai că am primit două telefoane, de la două doamne, care au aflat despre acest material, și au avut ceva de spus. Să le lăsăm! Ce mama zmeilor! 
11. Absolut! Păi câteodată nu am timp să mă ocup de el și nu m-aș supăra (dar să nu știu, că ce nu ști nu te rănește) dacă s-ar duce că măcar nu e cu îndrăgosteală, și rămânem și sănătoși. Așa, dacă își găsește o amantă e cam nasol.
12. Prostituția este ceva care se caută, care se vinde, are piață de desfacere, și din care, în mod normal, nu se moare nici dacă iei o supradoză!(atenție cardiacilor). Așa că de ce să fie ilegală? 

Ce ar trebui să înțelegem? A fost, există și va exista! Este simplu! Băi idioților, care stați pe acolo prin Parlament, și voi mergeți la curve! Chiar dacă nu la noi în țară. Dacă tot faceți legi, faceți una care să vă aducă în legalitate, oricum comiteți destule ilegalități. Dar să nu dați o lege care să vorbească și despre supradoza de sex. Că au mai fost cazuri. 
Relu NISTOR / C.L.
Hai...PA...PA!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMMENTATI AICI...