Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

vineri, 3 iunie 2016

SE DĂ LA..."ROTULA DE JOS"...

Apariţia unor flyere în spaţiul public a pus pe jar conducerile PNL şi PMP, filialele Câmpina, Colegiul 2. "TRAIAN BĂSESCU ÎL SUSŢINE PE HORIA TISEANU". Pozele celor doi, sigla PMP şi mesajul "ÎMPREUNĂ PENTRU CÂMPINA". Imediat după apariţia acelor flyere, cei doi candidaţi din Câmpina, Horia Tiseanu(PNL) şi Piţigoi Ioan Adrian(PMP), cei care sunt vizaţi, sau mai bine spus lezaţi, de conţinutul flyerelor, au dat imediat declaraţii. Iată-le, laolaltă, în rândurile de mai jos.

Horia Tiseanu- candidat PNL la funcţia de primar
"Lista mizeriilor de campanie continuă. La această oră au apărut aceste flyere neasumate de nimeni, prin diverse parcări, cu textul "Traian Basescu îl susţine pe Horia Tiseanu" cu sigla PMP. Nu este materialul nostru şi cred că nu este nici al PMP-ului. Rămân PSD, ALDE şi UNPR. Cum vă spuneam, disperarea unora dintre contracandidaţi atinge cote maxime. Dimineată, plângere la Poliţie."




Comunicat de presă al PMP Câmpina, Colegiul 2
Vechile partide din USL încearcă să manipuleze prahovenii cu fluturaşi otrăviţi „Îi asigurăm public pe toţi prahovenii la care au ajuns fluturaşii otrăviţi ai USL că preşedintele Traian Băsescu şi PMP susţin candidaţii noştri la primării şi consiliile locale. Îi chemăm pe prahoveni la vot, duminică, să le dăm împreună o lecţie politicenilor care încearcă să ne manipuleze”.(continuare pe pagina PMP Câmpina, Colegiul 2)

Iată că, pe final de campanie electorală, au început şuntările. Bine că nu mai este decât o zi. Cine ştie ce afişe ar putea să mai apară! Se dă...la rotula de jos...pe faţă!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMMENTATI AICI...