Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

duminică, 26 iunie 2016

KARATE KID? SĂ ÎI RUP(EM) CAPUL !?!

Ce Mama Zmeilor o fi în capul unora? Tărâţe? Sau i-a bătut soarele în "eminenţa cenuşie" pe care o posedă, sau nu prea? Uneori nici prea mai ştiu ce să zic, ce înjurături să inventez! Cât rău îi poate face un "tutore" unui cetăţean? I-am spus cetăţean? Scuze! Dobitocule cu aere de karate kid, acel tutore sprijinea un copac, care produce aerul pe care, din păcate, îl respiri şi tu! Te crezi tare? Dă cu capul, sau mai bine cu picioarele, de un stâlp de beton. Aşa o să le putem găsi o altă întrebuinţare celor două lemne: cârje pentu tine!
 Că pentru căpăţâna aia găunoasă... nu cred că nici medicul-medicilor îţi poate face vreo proteză. Îmi pare rău că nu te-a văzut nimeni, să pună mâna pe tine şi să te dea pe mâna poliţiştilor. Aş vrea să apară în oraş un panou cu "AŞA DA! / AŞA NU!"...şi la categoria a două să fie afişată o fotografie cu mecla ta! DOBITOCULE ..."dotat" din nefericire cu darul vorbirii. Că...în ceea ce priveşte gândirea...Dumnezeu cu mila...eu, sau noi, CU SILA!


Un comentariu:

  1. am vazut episodul in toata splendoarea lui..nu este vorbe de un Karate Kid din carne si oase daca post spune asa..este vorba de un auto-trailer care incerca sa iasa dinspre poarta 2 Cameron si sa faca stanga spre turnatorie...tirul inmatriculat pe judetul arad nu a avut loc sa efectueze virajul la dreapta cum trebie din cauza autoturismelor(venite dinspre turnatorie) care asteptau la semafor si s-a urcat cu rotile din spate pe trotuar agatand cu remorca acel tutore..soferul si-a continuat drumul injurand conducatorii auto din autoturismele oprite la semafor.. semnat. Un martor ocular

    RăspundețiȘtergere

COMMENTATI AICI...