Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

sâmbătă, 28 februarie 2015

NU MĂ MAI TRAGEȚI PE DREAPTA!!!

Mi-au plăcut reacțiile la materialul cu pumnii! Nu știu cât de mult o să îmi placă și cele referitoare la sondajul care urmează! Unul telefonic! Oamenii care au răpuns la întrebare sunt reali! Bărbați și femei, șoferi și șoferițe, care au răaspuns la o întrebare simplă: ce gândiți când un polițist vă trage pe dreapta?
ȘOFERIȚE
1.Să fie să mi-o bag! Sper să scap ieftin!
2. Să mă cac în norocul meu! Iar?
3. Am belit-o!
4. Încă un prost, cretin și tâmpit!
5. Ce mama dracului vrea?
6. Am centura! Sunt în regulă! De ce m-a oprit?
7. Să îi dau repede o șpagă! Câți bani mai am în buzunar?
8. Ce o mai fi vrând și muis....ul ăsta?
9. Nimic! Poate că omul face o verificare! Poate că sunt băută!
10. Normal că m-aș enerva și mi-aș băga!

ȘOFERI
1. Ce mama dracu... tu nu ai teabă în altă parte?
2. Ce p..a mea vrei mă de la mine?
3. De ce m-ai oprit? Și să știi că îmi bag p..a în mă-ta!
4. Ce p...a mea vrea și ăsta?
5. Ce dracu mai vrea și ăsta de la mine?
6. Să-l f.t în gură!
7. Acum s-a găsit și idiotul ăsta?
8. Bă, gaborii ăștia nu mai obosesc?
9. Să dea dracii în neamul lui!
10. Încă un prost în mijlocul drumului!

Nu fac nici un fel de comentarii! Știu doar un singur lucru! Acest sondaj arată că alt sondaj, făcut la nivel național, îi indică pe pompieri ca fiind primii în topul persoanelor de încredere. De fapt...instituția în sine. Nu de alta, dar pompieri chiar nu te trag pe dreapta.
P.S. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au dat răspunsuri sincere.
Voi reveni cu alt sondaj! Aștept și sugestii.

Relu Nistor.

EDITORIAL (Relu Nistor) SĂ NE DĂM PUNMI !!! SAU SĂ RÂDEM ÎN EI...

Ca să vă spun sincer am avut o idee oarecum ciudată. Sau nu! o întrebare simplă, adresată prin telefon unor persoane, fără nume, să ne fie clar, chiar m-a făcut să râd. Gata cu vorbăria! Să începem cu doamnele!
 ÎNTREBAREA: cum ați reacționa dacă soțul/soția v-ar lovi cu pumnul în ...meclă?




DOAMNELE:
1. Imediat i-aș da înapoi
2.Depinde pentru ce l-am luat
3.Cred că i-aș rupe capul
4.Pe moment nimic
5.Reacționez la fel
6.Cu același pumn
7.I-aș da și eu unul
8.Aș riposta pentru că este dreptul femeii.
9.I-aș da înapoi dacă vine de nicăieri. Dacă mă m-ai trezesc...CUCU!
10. Îi dau una cu tigaia in cap cand doarme. hi hi
11.Nu îl uit și îi întorc ,,favoru,, când se așteaptă mai puțin, asta dacă mai stau cu el.

Și cam așa stau lucrurile. De unde vine pumnul?.... către mecla căruia merge? Să nu fim misogini și să vedem ce au răspuns și bărbații. Ce mama dracu..., e DEMOCRAȚIE!!!

DOMNII:
1.Nu aș reacționa
2.Nu aș reacționa pentru că este femeie
3.I-aș spune că îmi pare rău
4.I-aș da un șut în cur
5. M-aș abține, ca să nu îi dau una
6.UIMIRE....o iau de ciuf
7. I-aș trage și eu unul la fel. Dar bărbătesc!
8.Nu cred că ar putea. I-aș trânti eu una înainte!
9.Și eu unde ar trebui să fiu?
10.Ai văzut broscuțe iarna?

P.S. Trebuie să recunosc că, deși, mi-a luat o zi întreagă să fac acest sondaj... a meritat osteneala. Concluziile le trageți dumneavoastră. Este un sondaj real, si numerele de telefon ale celor intervievați sunt la mine în telefon.
semnat 
Relu Nistor
(va urma)

vineri, 20 februarie 2015

BRAVO DOM"LE!!!! JULITURA!!!

Cât de des nu am ajuns acasă și ne-au cam luat părinții la doi păzea când veneam juliți? Mai pe colo.. mai pe colo! Dacă tot este editorial spun, sincer, că am venit de multe ori julit. BRAVO DOM"LE!!!! Așa îmi spuneam! Dă cu tine de pamânt casă vezi cum este! Dar aici vorbim, pardon, scriem, despre un pamflet, sau ceva în genul ăsta! Am cunoscuți, să fie sănătoși și de acum încolo, dacă o să le reușească, hmmmmmm....care s-au cam julit! De un asfalt, de o bordură, de o cracă, de un copac, de ....de cine mai știe ce... BRRAVO... S-AU JULIT!!! Așa, martalogi, cum ar spune niște prieteni, de vârstă cu mine, copiii din ziua de azi fac escoriații, pardon...julituri, în tastarura de la calculator! Se zgârie pe net! Fac o contuzie când dau cu face...book de asfalt! Nu sunt prea sigur cine se accidentează: fața sau cartea? Sincer, din discuțiile pe care le-am tot purtat în ultima perioadă, am aflat că aproape nimeni nu se mai julește. Așa cum trebuie! Adică... julitură nene! Cum s-a ajuns la așa ceva? S-au săturat copiii să se zgârie în tastatută? S-au cocoșat din cauza tabletei? Sau au uitat, din cauza celor cărora le scriu acest material, cum este să te bați cu vecinul de pe scara doi, să joci pititea, șapte cai, lapte gros și monopol, să furi mere de la vecinu, să strige mă-ta după tine să vi in casă... și tu te duceai JULIT! Dar fericit. Îmi este dor de o julitură. Cine știe...poate îmi pune cineva o piedică. Dacă nu, îi pun eu una ca să văd o julitură! Și aș vrea să o vadă și niște copii!

Relu Nistor

joi, 19 februarie 2015

AM REVENIT! by Relu Nistor BRAVO DOM"LE!!!! STRADA...FERATĂ!!!

Chiar îmi era dor de rubrica asta! Înainte să scriu ceea ce vreau.. îmi salut foştii colegi de muncă. Şi aşa cum spunea o colega... fii al dracului! Având în vedere că este şoferiţă, îi dedic materialul. Dacă îi pot spune aşa! Măi oameni buni...vă mai aduceţi aminte când am făcut eu un material cu asfaltarea străzii C-tin Stere? Am gonit pe strada cu pricina, cu o cameră de filmat în mânuțele mele, am ieșit pe geam, am înghițit o muscă...nu prea bună! Dar la final am apreciat administrația locală, executiv și legislativ. Numai că un prieten de-al meu mi-a spus deunăzi că a plecat cu trenul la ...Turnătorie! Și tot zice în telefon...țâca...țâca...țâca!!! Io, în mintea mea....băi frate, ăsta a luat-o razna! Numai că omul circula regulamentar, atât cât putea la ora aia, pe o stradă, și anume Constantin Stere, evident către Turnătorie! Și acum urmează partea tare! Țin minte că eu am fost ...suportul de microfon...care a tot pus întrebări în stânga și în dreapta: domnilor....asfaltați....bine....dar așa o să rămână? Răspunsul a fost simplu....DA!!!

Trebuie să fii chior, orb sau ce mai vrei... dar chiar și așa du-te pe C-tin Stere și o să vezi investiția făcută de administrația locală. Bani băgați, bani săpați și...mai departe...
BRAVO DOM"LE!!!!




STRADA...FERATĂ!!!
La o parte...vine trenul! Nici nu vreau să mă gândesc cine este la "VOLAN". Nu de alta. dar pe C-tin Stere ești ca pe șine. CA pe ȘOSEAUA FERATĂ!!





Felicitări DOMNILOR!!!
promit că o să revin (fără majuscule)

Relu Nistor

CE MAMA DRACU FACEŢI?

Încerc, dar nu prea îmi iese, să îmi dau seama ce "mama dracu" fac ăştia de prin justiţie, DNA, procuratură.... sau cine ştie ce MAMA ZMEILOR mai sunt!!!          Vorbesc în nume personal....respect televiziunea, respect oamenii care lucrează pe acolo (nu pe toţi), dar ne spuneţi şi nouă ce MAMA DRACU FACEŢI? Vă arestaţi în draci unii pe alţii, când, de fapt, ar trebui să vă arestăm noi pe toţi? Cel puţin este bine că unii şi-au dat seama că nu sunt doar nişte bile pe o masă de biliard! Poate că doresc să fie nişte bile pătrate! Chiar nu mă interesează cine este la "butoane"... dar aş vrea să nu mai trec prin piaţă şi să văd pensionari, oameni în etate, care pur şi simplu mă întreaba pe faţă....NOI CE SĂ MAI CREDEM? Le-am răspuns...eu o să încerc să fiu o bilă pătrată. Nu la fel de pătrată ca mintea celor care ne conduc! Doamne Fereşte! Dar pot să întreb! Dacă nu mă uit la Chip and Dale! Acolo cel puţin zămbesc. Pe final, măi voi ăia de sus, suntem şi noi pe aici! Şi nu uitaţi, că în majoritatea cazurilor Chip and Dale căştigă. O să câştige şi cu capul "nepătrat"....cei care întreabă "ce mama dracu faceţi"...ne lăsaţi şi pe noi să trăim, să respirăm... să facem ceva? Măcar mai avem posibilitatea să scriem.

Relu Nistor

sâmbătă, 14 februarie 2015

TE IUBESC... doar azi!

Aştept tot felul de comentarii pe care nu aş vrea să le aud. Dar să ne uităm puţin la noi! Chiar ne trebuie o zi anume să îi spunem persoanei de lângă noi că o iubim? O zi din calendar ne obligă să facem acest lucru? Câte zile are un an? Nu intru în "polologhia"  cu "împrumutarea" unei sărbători! Dar să nu uităm că aceste gesturi pot pot fi făcute de vreo 365 de ori! Dacă i-aţi spus persoanei iubite şi astăzi că o IUBIŢI... faceţi acest lucru şi mâine. Şi pe 22 august, 13 aprilie, 30 februarie... sau când vreţi! Numai să o faceţi! Nu doar azi! Pentru că este păcat! Este doar TE IUBESC! Calndarul chiar nu contează! Tu îl faci! Ziua cu pricina este a ta! În orice zi îi poţi oferii inima! Şi nu uita... nu există... TE IUBESC...doar azi!
                                                                                                        RELU NISTOR


vineri, 13 februarie 2015

Ştrumfii noştrii !!!

 LABE, ANTENE, REALI, PRIMI, NAŢIONAL-işti, PROmotori...ş.a.m.d! Dacă aveţi ceva minte în cap şi vă mai şi uiţaţi la televizor...vă sar antenele, vă apucă o mâncărime în labă, care să corespundă cu realitarea... nu că aţi fii primii, la nivel naţional, dar puteţi promova o idee... dar, chiar nu suntem idioţi! Ştiu că atunci când în realitate, labele şi antenele devin realitate...şi mai sunt şi promovate totul devine un adevarat GIURASIC PARC! Made în România! Am tot stat şi am încercat să văd ce vor ăştia! Toţi ăştia, din prima parte a editorialului. În afară de faptul că văd tot felul de ştrumfi, care îşi schimbă culoarea funcţie de cum bate vântul, (îmi cer scuze faţă de adevăraţii ştrumfi, care măcar îşi păstrează culoarea), trebuie să spun că SUNTEŢI TARI!!! Ca genunchiul de meduză! Puteţi să mergeţi la orice post, sau chiar să ţineţi post, am o veste pentru voi: românul a învăţat ceva! Noi avem ţara voastră, dar nu vrem ştrumfii voştri! 


                                                                                                                                   Relu Nistor

miercuri, 11 februarie 2015

CAMPINA DOCTORULUI MIHAI

A iubit Campina, a scris si a cantat despre ea. Prea multe cuvinte sunt prea multe. Asa ca va prezentam finalul vietii lui, prin versuri si muzica. Dar mai ales prin imagini.
Toti cei care am participat la acest proiect va invitam sa priviti, sa simtiti, sa intelegeti ce Doctorul Mihai credea despre acest oras. Sa ne aducem aminte de el !!!