Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

miercuri, 23 august 2017

SEZONUL...GROPILOR!!!


Cât să fi trecut? Vreo săptămână și ceva de când vă prezentam materialul cu peticul peticului și cu modul "exemplar" în care se lucrează pe străzile din Câmpina. Spuneam atunci că acea groapă ar trebui asfaltată cât mai repede și, mai în glumă, mai în serios, mai spuneam că ar fi bine să NU mai apară și alte GROPI pe str. C-tin Stere. Cred că cineva m-a ascultat și, necăjit probabil, a zis: o groapă? Mizilic! Ia de aici! Materialul video și fotografiile vorbesc de la sine.

 Gropița cea mică a prins un  contur dreptungiular și... pe lângă ea au apărut din neant și... suratele! Alea adevărate! Să vedeți veselie pe șoferi, să ascultați laudele și oasanalele! Un adevărat deliciu! Am lăsat pe filmare unul dintre mesajele transmise către... cineva! Am tăiat la montaj părțile care necesitau bip-uri! A, să nu uit, bucățile alea mari de tablă masivă... o încântare! Cred că cei care locuiesc în zonă au impresia că au fost "relocați" lângă calea ferată!
E bine! Acum rămâne de văzut cât de bine va gestiona administrația locală programul ăla cu refacerea carosabilului, cu termene, garanții și calitate! Domnilor... știm și noi de chestiile alea, au fost făcute publice! Putem să tragem cu ochiul??? E, oricum o s-o facem! Dacă "groparii" găsesc ceva aur... cui îi revine? Întreb pentru cineva care are placă de porțelan și vrea să investească în una de Haur!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMMENTATI AICI...