Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

joi, 4 mai 2017

Gata cu limbajul de “bibliotecă”!!!


Băi “pulifricilor” și “pulifricelor”, politruci de doi bani, vă mulțumesc pentru prilejul oferit! Pot să renunț la cei “șase ani de acasă” și la limbajul de “bibliotecă”! Pe scara evoluției omului, voi sunteți atât de rămași în urmă, încât este nevoie de arheologi ca să ne dăm seama de unde plua mea veniți! Și, s-a dovedit, toți sunteți la fel!
Dacă până acum le-am dat la bot jivinelor de la pesedeu, acum a venit și rândul peneleilor să-și ia porția de #muie! Nu că aș renunța la celebrul #muiepesede! Hai că am citit și io ce a declarat senatorul PNL, Mario Ovidiu Oprea, așa zisul “lider” al grupului parlamentar liberal.

Auzi la el: “Dacă ar fi fost toți membrii PNL la ședință, PSD nu ar mai fi supus la vot amendamentul.”  Să mori tu cu spume la gură, măi “liderul” lu pește, că așa ar fi fost? Făi Mario, tu ori ești prost de dudui, ori dudui de prostie! Au lipsit doi membrii penele de la vot…putea să fie 5 la 5! Ce mai spui tu, făi Mario, că: liderul de grup poate face înlocuiri în comisii atunci când se știe că un coleg va absenta? Păi…băi mucea, tu ce ai făcut? Te-ai cam scărpinat direct în cur! Madam senator Nicoleta Pauliuc era prin spital (sănătate!) și trebuia înlocuită. Așa ai făcut, mânca-ți-aș…ai înlocuit-o, dimineața! Că atât e programul! Al vostru, nu al pesedeilor! Hienele v-au așteptat, ce să mai! În timp de trompeta de Alina Gorghiu era la o altă “întâlnire”(cu cine? nici că mai contează), ăștia au profitat și au votat. V-au păcălit? Ați pus și voi botul? Că doar aveți și voi penalii voștri, nu? Prea miroase a căcat! Ce-ai mai spus tu, făi Mario, că “nu a fost ceva premeditat”? Păi, prin afirmația asta, te cam incriminezi! Nu crezi? Hai că faza e de porc, pe bune!

Dacă erau toți membrii PNL, nu s-ar fi supus la vot și nu exista subiectul” a mai spus făi Mario! Asta chiar că e bună! Măi tăntălăule, grațierea faptelor de corupție este doar un “subiect” pentru tine? Unde plua mea ai fost în ultimele luni? Te-aș da puțin(mai mult) pe mâna celor care strigă zi de zi, în stradă, împotriva corupției.

Păstrez pe final cireașa de pe coliva lui “făi Mario”: “Asta nu însemnă că suntem în cârdășie cu PSD.” Ba sunteți, băi umbre de oameni politici, nimicuri care, în afară de câteva declarații bombastice, nu ați arătat nimic care să demonstreze că sunteți în opoziție, că vreți un stat de drept. Sunteți toți o apă ș-un pământ, lua-v-ar dracu de ratați! Da…SUNTEȚI ÎN CÂRDĂSIE!!! Scăpați-vă și voi penalii, ce plua mea!

Cât despre “marinar”…dă-l dracu! Și pe el, și pe frac-su, și pe tanti Nuți! Afară cu toți din pușcării!

Dar nu o veni ea, drăguța, și ziua în care vă vom arunca pe toți în tomberoane? Că acolo vă e locul! Așa că…#muietuturorpoliticienilor.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMMENTATI AICI...