Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

luni, 31 martie 2014

Vine stopul...Vine accidentul

Scapa de deseuri !!!

Sub sloganul „Scapa de deseuri, le poti inlocui cu aparatura noua!” , SC Floricon Salub SRL , CCR Logistics Systems si Primaria municipiului Campina,  va invita sa participati  la campania trimestriala de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice ce se va desfasura  sambata 05.04.2014 in municipiul Campina.
Astfel, cine doreste sa se debaraseze de echipamentele electrice si electronice vechi/defecte le poate aduce la Centrul de colectare din str.Milcovului FN, sau poate solicita la telefoanele 0754039928/ 0728256899 ridicarea acestora de catre autovehiculele operatorului de salubrizare (pentru deseurile de echipamente electrice si electronice voluminoase de tipul frigidere, masini de spalat, televizoare etc.).

Pentru locuitorii care vor preda deseuri de echipamente electrice si electronice sambata 05.04.2014 se va organiza o tombola cu premii constand in aparate electrocasnice noi.

sâmbătă, 29 martie 2014

INOCENŢĂ ŞI…MĂGĂRIE!

   Fără prea multe cuvinte! FAMILIA MEA şi…scuze…nu eu am scris aceste cuvinte…MUIE STEAUA! Iată doar câteva din lucrurile pe care le vedem pe stradă sau pe zidurile clădirilor de pe lângă noi. Ce alegem? Am ales doar un exemplu. Sunt sigur că locuitorii acestui MUNICIPIU au văzut mai multe! Aştept sugestii!


luni, 24 martie 2014

INTERVENTII... INTERVENTII

  Nu cred că ar spune cineva că atunci când este nevoie nu trebuie să…intervii! Dar, măi nene, cât de mult trebuie să intervii? În urma unor sesizări a celor care locuiesc pe str. Tudor Vladimirescu, ne-am deplasat şi am filmat. Am mai şi vorbit. Consider, considerăm, că materialul video nu mai are rost de prea multă prezentare. Cert este că oamenii, câmpinenii, au cam fost minţiţi! Au primit promisiuni, putem spune chiar şi „certitudini”, că străzile asfaltate vor rămâne asfaltate. Numai că socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg! Chiar suntem târg? Am vrea să spunem… „bravo domle”… dar nu prea credem că cei care sparg străzile dau dovadă de „intervenţie promptă”. Aşa credem noi! Materialul o să arate însă că este posibil să ne înşelăm. Intervenţii…intervenţii! Pe banii cui! În favoarea sau în detrimentul cui! Am luat la mână o stradă. O să mergem şi pe alte străzi. Comentariile vor fi la fel. Aşteptăm şi idei. Numerele de telefon sunt în colţul din dreapta sus. 
Relu


miercuri, 19 martie 2014

BUN… REGĂSIT!





Am spus că o să postez primul material pe data de 24 martie. Numai că mi-a spus cineva că este prea mult până atunci. Am răspuns că mai am nevoie de ceva timp pentru „infrastructură”. Mi-a spus că sunt cam „idiot”…pentru că nu am postat un material pe care îl văzuse. Unul video. Aşa că pentru început o să postez un material foto/video/voce, realizat aproape in totalitate doar de mine, pe care nu prea am putut să îl postez (înţelege fiecare ce vrea prin ceea ce am spus). Apropo, mercic mult prietenului meu care aşteaptă de un an şi jumătate să apară materialul. Vocea este a lui. Restul vine de la mine, ca să nu apară discuţii. Aş vrea să spun că este o fabulă, un pamflet…dar se pare că unii nu prea înţeleg aceste cuvinte. Aşa că…BUN… REGĂSIT! Să nu uităm…ne revedem, ne rescriem pe 24 martie! Nu uitaţi că am spus la un moment dat ceva despre un pumn pus în gură. Vine RADARUL…!

P.S.   CampinaRadar.blogspot.ro  adică CR…sau CeRe şi ţi se va da!
P.S. 1 Mulţumesc mult colaboratorilor.

Va urma P.S 2 !!!
                                                                         Relu Nistor