Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

joi, 16 mai 2019

Colectare DEE CORNU 18 mai



Către,
Locuitorii comunei Cornu
PRIMĂRIA COMUNEI CORNU, FLORICON SALUB SRL și CCR LOGISTICS SYSTEM, organizează sâmbătă - 18.05.2019, între orele 9.00 - 12.00,  campania de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice.

Astfel, cine dorește să predea echipamente electrice și electronice nefuncționale sau depășite tehnic, le poate aduce direct la Punctul de colectare din fața Căminului Cultural Cornu sau pentru deșeurile voluminoase (frigidere, mașini de spălat, televizoare), poate solicita telefonic la nr. 0728 256 899  ridicarea acestora  de către autovehiculele Floricon Salub SRL.

În această zi se colecteaza, de asemenea, și deșeuri periculoase din deșeurile manajere: deșeuri de ambalaje de la produse de igienizare  (de exemplu: recipientele de la deodorante, spray-uri, diverse cosmetice, șampoane, săpunuri, detergenți, alte produse de curățenie ), ambalaje de la vopsea pe bază de ulei/solvenți (cutii de vopsea, recipiente de la diluanți/uleiuri auto) spray-uri, baterii și acumulatori portabili, becuri, tuburi fluorescente, tuburi halogen. Aceste deșeuri pot fi predate direct la  Punctul de colectare din fața Căminului Cultural Cornu sau se poate solicita telefonic la nr. 0728 256 899  ridicarea acestora  de către autovehiculele Floricon Salub SRL.


Cine predă deșeuri de echipamente electrice și electronice, în data de 18.05.2019, va putea câștiga prin tragere la sorți un aparat electrocasnic nou!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMMENTATI AICI...