Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

luni, 23 octombrie 2017

Vremuri căcăcioase! Nevoie de “specialiști”…












Wikipedia:
“România se află pe primul loc în topul ţărilor cu gospodării care au WC-uri în curte, potrivit unui raport prezentat de Comisia Europeană.”

“În 2013, mai puțin de 67% dintre gospodării aveau baie sau duș în interiorul locuinței, iar peste o treime aveau WC-ul în fundul curții.”

Cunoșteam cu aproximație situația “căcăstoarelor” din Românica, însă, m-am hotărât să vorbesc puțin(tangențial) despre ele, după ce am intrat în posesia unei hârtii. Ca să fiu mai exact…un certificat de garanție al unui…capac de WC! O garanție de… 24 de luni! Cel care a vrut să-și “orneze” tronul, a avut niscaiva mâncărimi și s-a apucat să citească prevederile legate de acordarea și pierderea garanției. După ce a făcut o burtă de râs s-a gândit să-mi împrumute și mie hârtiuța, cu cerința expersă” să i-o înapoiez, ca nu cumva să piardă garanția produsului.
Buuun! Băăă… într-o țară în care peste o treime din populație se cacă în wc-ul din spatele casei, tu…producător/vânzător îmi dai un certificat de garanție în care specifici, negru pe alb, că pierd garanția capacului de wc, dacă nu îl montează o persoană autorizată? Hai că-mi vine să “mă caca” pe ea de garanție și pe ea de autorizație. Îl și văd pe nea Gheo sau pe tanti Paraschiva cum cheamă un “specialist” să-i monteze capacul la căcăstoare! Sau…lasă-i p-ăia doi, ai cumva impresia că “civilizatul” de la bloc a chemat vreodată o persoană autorizată să monteze capacul la wc? Cum Mama Zmeilor arată o astfel de persoană? E câștigătoare a concursului “Capacul de Aur”? “Căcăstoarea autorizată”?
Încă o chestie! Să spunem că găsesc meseriașu’ lu’ pește, îmi montează capacuși după vreo 2-3 de utilizări furtunoase”… crapă dracului plasticul ăla! Din varii motive… Ce fac? Păi pe certificat scrie că tre’ să mă duc la magazin, cu toate hârtiile(inclusiv alea de la maseriaș) sau... la sediul distribuitorului. Să zicem că pe nea ăla de la magazin îl doare în partea aia cu care te așezi pe capac... ce fac? Mă duc la Oradea, pe str. Borșului, nr. 37? tu-i borșul lui de capac!
Da! Trăim vremuri căcăcioase, peste o treime dintre români le trăiesc în spatele casei... daavem certificat de garanției de 2 ani la capacul de la wc! Dacă îl montează un "autorizat"! 
P.S. Păstrați hârtia... tot e bună la ceva! Dacă o... mototoliți bine!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMMENTATI AICI...