Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

duminică, 30 iulie 2017

DE...DUMINICĂ!!!

Familia "FERICITĂ" la înot!!! Prințesele ARY și INDRA...acrobații, iar prințesa MIA...echitație pe al ei "căluț fermecat", CLAUDE!!!

sâmbătă, 29 iulie 2017

AUTO-HÂC-ul de ieri... AUTO-HÂC-ul de azi


 Ca să spun așa..."iezact" acum un an(mi-a adus aminte feisbucu!) vorbeam despre relantisoarele montate în apropierea în apropierea unităților de învățământ. De nu mă credeți, intrați în arhivă și căutați "Ghici... ghicitoarea mea". Un material scris așa...la bășcălie, despre relantisoarele cu pricina, sau mai bine zis despre rămășițele auto-hâcurilor!




Ca cetățean, vorbeam atunci despre soluții altenative, despre frâne puse acolo unde trebuie, când trebuie, despre "potecile" făcute de șoferi prin relantisoare... despre!
Materialul vă stă la dispoziție și este aproape actual!
De la început vă spun că sunt de acord cu montarea relantisoarelor! Sunt bune, previn producerea unor accidente, având în vedere faptul că pe unii șoferi îi doare drept la bașkeți că trec pe lângă o școală. Poate mașina...dă-i talpă!!! Este o realitate și relantisoarele sunt o soluție. Ele și sancțiunile contravenționale, reținerea permisului de conducere și, de ce nu, o bătăiță la poponeață! Asta ar fi tare!
În schmb...nu sunt bune pentru că sunt cam de "unică folosință"! Cele montate anul acestea încă sunt intacte, la fel cum sunt și șoferii care au "un cui" împotriva relantisoarelor! De fapt...o frână, după cum bine se vede în fotografia de mai sus. Cât vor mai rezista? Nu sunt Mama Omida...așa că nu dau în cărți, dar pot pune pariu că nu le vor prinde iarna întregi. Și apoi...alți bani...altă distracție! Că așa-i la noi! Are vistieria gologani! Mă întreb și acum, cum am făcut și anul trecut(deși am impresia că vorbesc singur, ca televizorul), măi oameni buni, voi aveți ceva împotriva relantisoarelor făcute din asfalt??? Da, alea pe care le-ați văzut și voi prin "călătoriile voastre"! Chiar nu ați observat că alea nu se strică? Un dâmb de asfalt, vopsit frumușel și...gata problema! A, sunt mai ieftine decât astea din cauciuc? Scuzele mele! Parcă aș face și un pariu! În cât timp o să apară un relantisor știrb? Dacă nu o fi apărut deja și nu știu eu! Așa, ca de final: sunt bune dar nu sunt bune!!!






luni, 24 iulie 2017

COLECTARE D.E.E. la BĂNEȘTI


Către,


Locuitorii comunei Bănești, PRIMĂRIA COMUNEI BĂNEȘTI,   FLORICON SALUB SRL și CCR LOGISTICS SYSTEM, organizează  sâmbătă 12.08.2017,  între orele 9.00-12.00, o campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice şi electronice. Astfel, cine dorește   să se debaraseze de echipamentele electrice și electronice nefuncționale   sau depășite tehnic, le poate adduce direct la punctul de colectare din Bănești,  zona Companiei de Apă (la Supermarket), sau pentru deșeurile voluminoase(frigidere, mașini de spălat, televizoare), poate solicita  telephonic, la nr. 0728 256 899, ridicarea gratuită a acestora, de către autovehiculele Floricon Salub SRL. Cine preda deșeuri de echipamente   electrice și electronice, în data de 12.08.2017, va putea câștiga prin tragere la sorți un aparat electrocasnic nou!

luni, 3 iulie 2017

Programarea-i “sfântă”?!?

Bă, eşti prost? Bă, eşti nebun?










 Programarea-i “sfântă”?!?

Sunt adeptul ideii: plătesc, dar vreau să ştiu pentru ce Mama Zmeilor plătesc! Astăzi o să mă „sforțez” oleacă pe un subiect care îmi saltă tensiunea: cabinetele medicale private. Că sunt cu specializarea x...că sunt „dă dinți” sau de ce vreți voi! Adică alea unde-ti faci o programare, dai bănuțu’ și te rezolvă nenea sau tanti aia! De bănuți nu o să vorbesc. Nu prea are rost. E ăla privat...el cere, tu îi dai. Eeee...problema mea, cred că a noastră, o reprezintă programarea aia nenorocită! Ne-am obisnuit să aşteptăm pe la uşi când vine vorba de unitățile se stat, unde “statul” e la modă! Dar...de ce mama dracu’ tre’ să aştept şi la uşa privatului? Măi nene...tanti...nu am programare la 09.30? De ce mai stau vreo oră pe la uşă? De ce dracu` nu mă chemi la 10.30? Că tot banii aia îi scot din buzunar! De ce mai eşti privat? Că, poate, şi eu sunt angajat la un privat...care mă învoieste 1 oră, să-mi fac nişte analize, o ecografie sau să-mi scot câțiva dinți din gură. Mă învoiește 1 oră, că e băiat bun. Dar io ce fac? Întârzii, pentru că pe alt privat îl doare la başkeți de timpul meu! “Mișto” e că de fiecare data, la recepție, te întâmpină o domnișoară frumușică…mai un zâmbet, mai o vorbă bună(că d-aia e pusă acolo)... și-ți mai bagă și placa” aia cu: imediat vă vine rândul! Totuși…este de remarcat faptul că la plecare, la caserie, nu e niciodată coadă! Totul merge strună…ca la privat!!! Nici măcar nu ai nevoie de…programare!!!