Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

luni, 30 ianuarie 2017

IAR NU-I APĂ!!!

Scurt și...cuprinzător! Un nou anuț pe site-ul Primăriei Câmpina, prin care o parte dintre locuitori sunt anunțați că mâine... nu au apă. Iată comunicatul!

"S.C Hidro Prahova S.A întrerupe distribuția apei potabile în data de 31.01.2017, între orele 08.00-16.00, în municipiul Câmpina, pentru remedierea unei avarii pe : Bobâlna, Rezervoare, Cerbului, Aviatori, Berzei, Pinului - Calea Doftanei (de la intersectia strada Ecaterina Teodoroiu spre pod Telega),Voila, Dealului, Plaiului, Rândunicii, Tg. Mureș, Fabricii, Târnava Mică, Târnava Mare, Veterani."
Așadar...știți povestea! Rezerve de apă și...defilăm înainte. Pe muzica de la Hidro Prahova!!!

marți, 24 ianuarie 2017

DOMNULE polițist...când aveți dreptate...AVEȚI!!!

Se știe foarte bine că polițiștii chiar nu intră în categoria "cei mai iubiți dintre pământeni"...din motive pe care nu are rost să le enumăr acum! În ultimele zile am stat și am tot ascultat, pe la TV sau radio, și bineînțeles pe facebook, tot felul de păreri, pro și contra, referitor la cele două OUG. Tot o "ciorbă"! Care mai de care... înțelege ce vrea! Însă DOMNUL polițist care a redactat scrisoarea care face furori pe net, a reușit în câteva cuvinte să pună punctul pe "i"... să pună sare pe rană și să apese tare. După 18 ani de carieră în poliție, DOMNUL polițist și-a spus păsul! Tot scriu cu majuscule DOMNUL...pentru că acest om este un DOMN, în adevăratul sens al cuvântului. Nu a mințit cu nimic, nu a jignit cu nimic! Iată doar o bucată din ce a scris, după care, dacă mai aveți chef de citit, o să vă spun și de ce îi dau mare dreptate.


"Daţi-le drumul în stradă, stimaţi politicieni. Într-un an sau doi jumătate din ei se vor întoarce înapoi.... cine răspunde în faţa victimelor care vor fi furate, lovite, tâlhărite. Doar ei, infractorii vor fi vinovaţi sau şi voi cei care, cuprinşi brusc de milă, ştergeţi acum pe jos – aşa, la urgenţă – şi cu munca întregului sistem judiciar dar mai ales cu lacrimile şi suferinţele miilor şi zecilor de mii de victime.
Nu vă mai chinuiţi cu graţieri care să genereze dispute, mitinguri etc. Aplicaţi domnilor, metoda mai directă: desfiinţaţi Poliţia, Parchetul şi Instanţele! Astfel infractorii vor putea face orice fără riscul de a mai fi condamnaţi. Nici nu e greu să faceţi asta, puteţi vota o lege sau da o hotărâre de guvern prin care Codul Penal să aibă un singur articol: o liniuţă!"  

Pe scurt, ca să nu vă plictisesc, o să vă spun o speță cât se poate de reală. Mi se fură bicicleta, împreună cu niște prieteni plec repede pe străzile orașului, în speranța că-l voi prinde asupra faptului. Lucru care s-a și întâmplat. L-am dus pe individ la poliție, unde agenții au întocmit un dosar de cercetare penală. Declarații, hârtii, tot tacâmul. La un moment dat, agentul care se ocupa de caz, m-a întrebat ce "pretenții" am. Până să mă întrebe, mă interesasem cam ce o să pățescă individul cu pricina. Aici am greșit! M-am uitat la ăla, tânăr, vreo 40 de kilograme ud, vai de mama lui! Și am spus...că nu am nici o "pretenție". Am spus chiar ceva de genul: lăsați-l dracului în pace! Am observat eu că polițiștii nu erau prea încântați de decizia mea, dar oamenii nu au comentat. La fel am făcut și când am fost chemat la Parchet...nu am avut nici o "pretenție"! Și a scăpat ăla cu o pedeapsă cu suspendare. După vreo 2 luni, m-am întâlnit cu polițistul care se ocupase de caz, și mi-a "trântit" următoarea informație: pricăjitul ăla, de care mi se făcuse milă, era la zdup! De ce? Furase câteva biciclete! Abia atunci am înțeles de ce politiștii nu erau încântați de faptul că nu am avut nici un fel de "pretenție". Dacă aveam, intra din prima la pârnaie și nu ar mai fi existat și celelalte cazuri de furt. Așa nu am făcut decât să...le dau mai mult de muncă și să-i pun și pe alți păgubiți pe drumuri. Așa că îl înțeleg pe DOMNUL polițist. Are DREPTATE!!!

joi, 19 ianuarie 2017

MI-A "FĂCUT" ZIUA!!! (bună)



..."consideraţiuni" personale...

Trebuie să recunosc că l-am votat pe nea Klaus şi că nu prea am fost mulţumit de activitatea lui. De fapt de...inactivitatea lui. Prima dată când mi-a plăcut de el a fost atunci când s-au anunţat rezultatele alegerilor parlamentare! S-a făcut omul roşu la faţă când a văzut că ţărişoara asta a devenit "roşie". Credeam că ăsta a fost "apogeul" lui. Dar NU! Pe 18 ianuarie, anul de graţie 2017, preşedintele a arătat că poate fi şi...preşedinte. A fost pentru prima dată când m-am bucurat că l-am votat! A meritat să mă uit la toate momentele alea, pe care le-am văzut pe la televizor! Muică...ce le-a făcut "mutulică", de faţă cu toată presa. Mă opresc aici, nu înainte de a spune: Bine MĂ...domnule PREŞEDINTE!!!

marți, 3 ianuarie 2017

GEAMGIUL... SUPĂRAT???

În plină "epocă" a termopanelor, din când în când mai ai nevoie şi de un geamgiu! Nu mai sunt mulţi "pe piaţă" şi v-o spun, din proprie experienţă, încă sunt la mare căutare. Din motive pe care nu le cunosc şi nici nu le comentez, ghereta de la "Răcitor", unde puteai schimba un geam... a dispărut în urmă cu ceva timp. Proprietarul afacerii, ştiind că este posibil să piardă clienţi, a amplasat, pe locul unde fusese ghereta, o "pancartă" pe care a "aşternut" frumuşel toate datele de contact şi noua locaţie a afacerii cu geamuri.
Că vorba aia...reclama e sufletul afacerii! Numai că unele "împrejurări" au creat o situaţie amuzantă. "Alunecarea" unui indicator rutier a dus la următoarele: GEAMURI, OGLINZI...CU EXCEPŢIA RIVERANILOR!!! Acum, mai în glumă, mai în serios, poarte că geamgiul poartă ceva pică riveranilor! Dar cărora? Celor care au fost vecini cu el sau... celor care sunt acum vecini cu el? Un lucru este clar însă: "apropierea" celor două anunţuri nu cred că dă bine la afacere. Numai că, o să fac eu un gest "umanitar" şi ...  merge o reclamă gratuită pentru omul cu geamuri şi oglinzi! Că sunt convins că nu asta a fost intenţia lui. Aşadar, oameni buni care vreţi să schimbaţi un geam sau o oglindă, geamgiul sunt sigur că nu e supărat pe nimeni! Poate doar pe cei care au "ajutat" la "alunerarea" indicatorului.