Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

marți, 3 martie 2020

Colectare deșeuri periculoase din deșeuri menajere



FLORICON SALUB SRL vă informează că în anul 2020 va desfășura în municipiul Câmpina și în orașul Băicoicampaniile periodice de colectare a deșeurilor periculoase din deseurile menajere (deseuri de ambalaje de la produse de igienizare, de exemplu: recipientele de la deodorante, spray-uri, diverse cosmetice, șampoane, săpunuri, detergenți, alte produse de curățenie), ambalaje de la vopsea pe baza de ulei/solvenți (cutii de vopsea, recipiente de la diluanți/uleiuri auto), spray-uri, baterii și acumulatori portabili, becuri, tuburi fluorescente, tuburi halogen, respectiv a deșeurilor voluminoase (mobilier uzat: canapele, mese, scaune; deseuri de echipamente electrice si electronice).
Deșeurile periculoase din deșeurile menajere și deșeurile voluminoase se vor colecta în zilele programate, numai pe baza de comandă telefonica la numarul 0728256899, iar solicitarile  telefonice se vor face anterior datei programate, de luni-vineri,  in intervalul orar 8.00 -14.00.


luni, 2 martie 2020

Campanie trimestrială colectare deșeuri



Către locuitorii municipiului Câmpina
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CÂMPINA, FLORICON SALUB SRL și CCR LOGISTICS SYSTEM, organizează, sâmbătă - 07.03.2020, între orele 9.00 - 12.00,  campania trimestrială  de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice, ocazie cu care se va organiza o tombolă cu premii, constând în electrocasnice noi. 
Astfel, cine dorește să predea echipamentele electronice nefuncționale sau depășite tehnic, le poate aduce direct la sediul Floricon Salub SRL din Campina, str.Oborului, nr.6 sau pentru deșeurile mai mari (frigidere, mașini de spălat, televizoare) poate solicita telefonic la nr. 0728.256.899  ridicarea acestora  de către autovehiculele Floricon Salub SRL. Solicitările se vor face anterior datei programate, de luni-vineri, în intervalul orar 8.00-14.00.

Numai cine predă deșeuri de echipamente electrice și electronice, în data de 07.03.2020, va putea câștiga prin tragere la sorți un aparat electrocasnic nou!