Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

marți, 27 iunie 2017

OLoGUȚA lu` Gepetto! (+ adică plus 18)


Lua-ți-aș spiciu”-n vârful…pixului…sau mai bine-n tastatură, că rimează cu dantură!
Am așteptat vreo 24 de ore, crezând că o să mă calmez! Da` de unde! Cum dau drumul la TV o văd pe mâncătoarea aia de praz, cu aromă de  cacao(ce, nu se poate?) cum zâmbește ca o fufă tâmpă! Bă...nu pot să uit! Cum a ieșit ea la microfon, mai-mai să-i ofere momente de extaz, și a început să mi-l perie pe Făt Frumos(că calu` nu era prin zonă)...cum că el a făcut, a dres și că Zmeul cel Rău nu l-a lăsat să treacă dincolo de porțile Palatului Victoria. 

Cum care Făt Frumos? Hagi Tudose...pardon, Mihai Tudose, ăla care la evaluarea Guvernului Grindeanu a fost exmatriculat, aproape să fie extrădat, pentru...incompetență. Păi...0(zero..nu ouă) obiective îndeplinite, 2 aburite” așa, nițel și 17 în care și-a băgat piciorul(ăla)!
 
Ca să nu se spună că sunt nașpa, uitați și varianta care a ieșit prin pliscul ciocârliei: În evaluarea care a fost făcută de partid, domnul Tudose și-a îndeplinit toate obiectivele, dar acestea au fost blocate la premier.”

Măi fata lu` Gepetto, mânca-ți-ar cariile născiorul, până și dicționarul român-englez îmi dă dreptate(parțial) când spun că ești o mincinoasă ordinară! Cred că erai cam rârâită și îl mâncași pă r”-ul din “liar”…înțelegi matale,  lie, lie, ciocârlie?!?


Coțohârlo...`ți-ar nația de râsul cucilor, chestie bipedă care ești, după ce că ești mincinoasă...mai ești și proastă. Mai proastă decât vaca aia care se uită-n țeavă! Poate că tu ai memoria scurtă, dar unii dintre noi încă ne aducem aminte ce am spus acum câteva zile. Eu, de exemplu, îmi aduc aminte că te înjuram, cu patos! Te înjur și acum și, îți promit, te voi mai înjura, pe tine, pe Dracnea, pe Tăriceanus și pe toți ăia care cică formați un nou guvern! Nu ai treabă prin altă parte? N-are Daea vreo oaie să ți-o dea s-o mulgi? Sau măcar un pâci? Auzi, Samantho, ia freacă-ți tu puțin nasul și fă(de la a face”) două vrăji: mărește producția de rumeguș, că frac-tu, Pinocchio, a emigrat în Bulgaria, și ia dispari dracului! Dar nu singură...ia-l și pe Făt Frumos cu tine, că poate dă o țuică pe traseu. Traseu...îți sună cunoscut? 

  

vineri, 9 iunie 2017

COLECTARE DEȘEURI ELECTRICE și ELECTRONICE

Ce e vechi, la vechi să fie, ce e nou...la tine vine!!!

8 premii, prin tragere la sorți: aspirator, cuptor cu microunde, mașină de călcat, mixer, prăjitor de pâine, blender, sandwich maker și mașină de tuns!!!

Către,
Locuitorii municipiului Câmpina,
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CÂMPINA, FLORICON SALUB SRL și CCR LOGISTICS SYSTEM,


organizează sâmbătă, 17.06.2017, campania trimestrială de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice. Astfel, cine dorește să se debaraseze de echipamentele electronice nefuncționale sau depășite tehnic, le poate aduce direct la  Centrul de colectare, din str.Milcovului FN(fosta CT6), sau pentru deșeurile voluminoase (frigidere, mașini de spălat, televizoare), poate solicita telefonic, la nr. 0728 256 899,   ridicarea acestora de către autovehiculele Floricon Salub SRL. Cine predă deșeuri de echipamente electrice și electronice în data de 17.06.2017va putea câștiga, prin tragere la sorți, un aparat electrocasnic nou!