Pentru sugestii

Contact : campinaradar@gmail.com

miercuri, 30 aprilie 2014

VĂ RUGĂM SĂ ELIBERAŢI ZONA!!!!!!


LUCRĂRILE DE ASFALTARE VOR ÎNCEPE JOI, 30.04.2014, ORA 7.00. Această fotografie am primit-o de la un vecin care m-a întrebat dacă este nebun sau nu! Iniţial am crezut că el este cel cu nebunia în căpăţână. Numai că….ia să vezi…când trebuia să mute omul maşina…pe 30 aprilie…sau…joi? Mi-a plăcut când a spus că poate nu anul acesta! Cine ştie! Cert este că biletul este în faţa ochilor mei, mă uit la el, şi îi dau dreptate omului! Când să îmi mut maşina?
Relu Nistor


sâmbătă, 5 aprilie 2014

Mafia MEDICAMENTELOR!!!

                                 Ce bine este să cunoşti un farmacist! Nici nu vă daţi seama! Mergi la un medic, ai un salariu mic sau o pensie derizorie. Te îmbolnăveşti de cine ştie ce şi ai nevoie de o reţetă de la medicul de familie. O primeşti, pentru că este obligat, conform legii, să îţi dea reţeta cu pricina. Numai că apare o problemă! Există unii medici care îţi prescriu cele mai scumpe medicamente. Să spunem că ai nevoie de un simplu analgezic. În loc să îţi fie prescris unul autohton…te trezeşti că trebuie să cumperi… vjklbhuitrhvz!!! Mergi la farmacist şi îţi spune că este de fapt… aspirină, algocalmin. Sau piramidon. Aceeaşi compoziţie. Acelaşi medicament. Dacă vrea să te facă…te face! Aşa că o să termin cu începutul…Ce bine este să cunoşti un farmacist! Nu de alta… dar suntem făcuţi la bani. Aceleaşi produse, alţi bani, efecte similare. Aşa că…ESTE BINE…FĂRĂ BINE!

miercuri, 2 aprilie 2014

Vin alegerile…vine şi asfaltul!!!



  Văzute altfel…prezentate altfel! O să mai auziţi această expresie atunci când o să ne vizitaţi pe blog! Iată un material pe marginea căruia o să comentez decât foarte puţin. Este vizibil că se lucrează pe centrul municipiului. Că o să fie refăcută partea carosabilă. Bine! Numai că ceea ce a spus un anumit domn, care nu a vrut să fie filmat, lucru pe care nu l-am făcut, a fost că…. „Noi chiar trebuie să avem alegeri ca să se facă ceva bun în acest oraş? S-au mai făcut alegeri, ne-am ales şi noi cu câte ceva! Dar să nu uite cei de sus că suntem şi noi oameni!” Pe final, este bine că se asfaltează centrul municipiului. Toţi şoferii vor fi mulţumiţi! Dar.. după cât timp de când au apărut promisiunile şi a apărut minunea? Şi nu este părerea mea….ci a celor care, din motive pe care le cunosc sau nu, au refuzat să „apară pe sticlă”. …..Din nou…vă las să trageţi concluziile! De ce nu au vrut să vorbească?

O BRAD FRUMOS… CE ZBORI FRUMOS!!!



Dracu ştie! Superb! Cam la asta se rezumă declaraţia unui om simplu, aflat la muncă, atunci când a fost întrebat de ce scoate brazii plantaţi pe strada Constantin Stere. Treceam pe strada cu pricina, împreuna cu prietenul meu cameraman, când am văzut că nu America este ţara tuturor posibilităţilor. Este şi aici… la noi! Stăm şi ne gândim la un lucru foarte simplu: le spunem copiilor noştri să planteze măcar un copac, pentru că aşa ajutăm natura, şi noi, adică ei, îi scot pe cei deja plantaţi. Interesant ar fi să aflăm cine va replanta acei copaci! De la ce firmă vor fi achiziţionaţi. Există şi o parte bună. Oamenii care au lucrat pe strada Constantin Stere au fost bine organizaţi. Jos pălăria. Curăţenie!